Eşlerinizi şımartır mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence şımarmak da şımatmak da sevginin sonucu.
Ben eşimle ilgilenmeyi çok severim.
Mesela tatlıyı çok sever ben de hiç üşenmem yaparım. Ya da sık sık onu ne çok sevdiğimi söylerim. Öperim, sarılırım, onu görünce içim kaynıyor ne yapayım:)
Bazen diyorumki mümkün olsa da seni kavanozlayıp yanımda taşısam:))
Ama böyle olmam da eşimin sayesinde..Zira o da sevgisini dile getiren, göstermekten çekinmeyen bir insandır.
Üstelik ben bugüne kadar hiç zararını görmedim, çünkü eşim benim sevgimi aldıkça hep daha fazlası ile karşılık verdi bugüne kadar. Dilerimki böyle de devam eder.
Bir söz vardır çok severim : "SEVGıNıN ÖLÇÜSÜ ÖLÇÜSÜZ SEVMEKTıR".

Hem arkadaşlar üç günlük dünya yarın ne olacağımız, olup olmayacağımız belli değil.
Bugün hayattayken kıymetini bilmeli ve sevdiklerimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeliyiz diye düşünüyorum :)

şımartırım ama işle değil..yani onun ayak işlerini yaparak değil..ben öyle çok iş yapmam zaten ev işlerini genelde birlikte yaparız..bi keresinde gömleklerini ütülemiştim de sürpriz olsun diye havalara uçmuştu..Allah bin kere razı olsun çok anlayışlıdır bu konuda..amaaa onu sözlerimle,tavırlarımla dünyanın en değerli insanı olduğunu hissettiririm hep ki benim için zaten öyle..o da bana prensesler gibi davranır Allahıma çooook şükür...adıyla hitap etmem hiç,onu çok sevdiğimi hep sölerim ,sürekli mesajlar çekerim ,kucağıma yatırıp şarkılar söylerim saçlarını okşarım ,mıncıklarım sürekli ,herzaman aklımda olduğunu çok iyi bilir..o çok özel bi adam ve bunu bilmesinde hissetmesinde hiç bir sakınca yok bence...şımarırsa da ben onun havasını almayı bilirim , bunu da çok iyi bilir..

herkes arada şımartılmayı sever.tabi dozu aşmak sıkabilir

:1shok::1shok::1shok:

valla ben şımartırım sanıyodum ama sizi okuyunca acıdım garibime..

bayılıırım şımartmaya eşimi ama dediğim gibi dozunda..ben daha çok şımarmayı severim :)

:1shok::1shok::1shok:

valla ben şımartırım sanıyodum ama sizi okuyunca acıdım garibime..

bayılıırım şımartmaya eşimi ama dediğim gibi dozunda..ben daha çok şımarmayı severim :)

:)

ben ona ne yapıyosam o daha fazlasını yapar.

sabahları elleiryle yedirir. kahvaltımı yaptırır. ama kahvaltıyı ben hazırlarım. onu ne zaman kapıda karşılasam kucağında getirir odaya kadar. evimiz 2. kat. gelirken telefon eder hadi in aşağı diye alır kucağınca çıkarır. gece yatarken çorabımı giydirir. bende ona sabah kalkınca giydirirm.ölçüsü yok bizde şımarmanın ve şımartmanın.
her uçan baloncu gördüğümüzde hemen bir balon alır bileğime bağlar.:) bazen eşi olduğumu unutuyoo beni çocuk gibi seviyoo:):teytey:

maşallah allah muhabbetinizi daim etsin arttırsın inşallah..

ben galiba verici olduğumdan çok alıcıyım..
bunu görmüş oldum sayenizde..

bundan sonra kolları sıvıyayım:)

valla sevgilim beni çok şımartıyor söylediği güzel sözler ve yaptığı mutluluk verici davranışlarla...ama hiçte burnum havaya kalkık gibi davranmadım davranmamda...
sevgilimde öyle çok şükür burnu 5 karış olmadı hiçbir zaman...
RAbbim bozmasın
opuyorumnanaktan

gerektiği yerde ve zamanda şımartırım erkekler sürkli şımartmaya gelmez diye düşünüyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…