Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

Kendisi uyanır zaten bana bırakırsa her sabah işe geç kalır kesin... evlenmeden önce bile babamın canı çıkardı beni uyandırmak için... benim ki bir de kahvaltı yapıp çıkar evden ama çok nadir erken uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum adam şok oluyor

Ben önce kalkıp işe geliyorum. Sabah kendimi zor atıyorum evden o yüzden uyandırma olayına giremem. Ben nasıl kalkıyorsam oda kalksın uğraşamam

eskiden biz de öyle yapardık

herkes kendi saatini kurup kalkardı

şimdi çoluk çocuk hep beraber çıkıyoruz

ben saati kurup kalkıyorum sonra paşaları hadi kalkın diyerek kaldırıyorum

oğlum önce babamı kaldır diyor eşim önce oğlumu

ama o erken gidecekse vs kendi saatini kurup kalkar

uyanmaz da ben saati duyarsam dürter kalk saatin çalıyor derim sadece

Eşim beni uyandırıyor. Gece kaçta yatarsa yatsın hafta içi hafta sonu hep aynı saatte kalkar. İkimizde çalışıyoruz o olmasa kesin hergün geç kalırdım. Hatta bazen git başımdam diye çemkirdiğimde oluyor

Ben önce kalkıp işe geliyorum. Sabah kendimi zor atıyorum evden o yüzden uyandırma olayına giremem. Ben nasıl kalkıyorsam oda kalksın uğraşamam
aynen öyle
hatta bu sabah o beni uyandırdı kahvaltı hazırlamış işe gönderdi beni beyim

Esim kendi uyanir gider kahvalti bile hazirlamam ama aslinda hazırlamak isterdim uğurlamayi filan ama ben bebek icin zaten her ses cikardiginda uyaniyorum sabah uyuyorsam halim olmuyor uyanıksam kucağımda bebek oluyor.

Valla benimkini kendi haline bırakıyorum bakıyorum gecikecek gidip saati söylediğim zaman direk ayağa kalkıyor.Nedense uyanırken agresif oluyor benim adam bir tuhaf :))

Esim beni uyandiriyor :)))) esiniz gereksiz yere faturayı size kesmis bence zorunda degilsiniz ama rica ederse eminim ki memnuniyetle yaparsiniz

çalışmıyorsanız ondan onay beklemeksizin bi kalkıp kahvaltı hazırlayıp onu da uyandırıp gönderirseniz ikiniz için de daha mutlu ve huzurlu bir yuva olur orası.

Cocuk mu alarm diye bisey var.kahvalti hazirlamiyorsaniz kendisi kalksin saat gorevimi yapacaksiniz

2 hafta önce falanda benim başıma geldi aynisi alarm kuruyorum artık her sabah 8-8bucukta soruyorum kalkacak misin kahvaltı hazır diye bazen kalkıyor bazen kalkmıyor bende kalkmayinca geri uyuyorum artik kacta kalkarsak kendi is yeri kaynım açıyor dükkanı

benim erkek kardeşim senin kocanın yolunda ilerliyor şimdi bile annemin burnundan getirir bu konuda.Allah sabır versin.

Önce kalkan diğerini kaldırır bazen çocuklar kaldırır bazen alarm, müsait olan da kahvaltıyi hazırlar.

ikimizin de uykusu ağırdır ama saati duyarım (bazen uyuyakalıyorum)
aynı işyerinde çalıştığımızdan servisler aynı kalkış aynı o yüzden ben uyandırıyorum

eski işinde benden 1 saat geç kalkıyordu o zaman da kendi kalkardı

Kendisinin uyanması için alarm kurmalı.. Alarm çalınca sizde uyanırsınız..

Onu uyandırmak için siz alarm kurmalısınız.. Alarm çalınca eşiniz de uyanır zaten..

Ya zaten sabah kalkmak için alarm kurulur.. Aynı oda da ha onun alarmı ha benim alarmım.. Eşimde, bende alarma uyanırız direk.. Değişik geldi bana..

Kendi uyanır alarmıyla. Ama ben kalkar giyeceklerini hazirlarim o lavabodayken. Bi daha da uyumam zaten.

4.5 senedir evliyiz, ben uyandırırım hep. İlk zamanlar kahvaltıyı hazırlar öyle uyandırırdım. Şimdi o lavabodayken şipşak hazırlıyorum. Oğlum beni, ben de eşimi uyandırıyorum yani :) ama ikimizin de telefonunda alarm kurulu olur. Kahvaltısız yollamam hiç.

Bir ya da iki kere uyuyakaldık, hiç tepki vermedi. Eşinizin tepkisi biraz gereksiz bence. Kaldırmak zorunda değilsiniz sonuçta.

Kocam beni uyandırmasa halim duman.
Telefon çatlasa da kalkmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…