Ne güzel anlatmışsın arkadaşım.Ben çalışıyorum. çalışırken kahvaltı etmek için 7 gibi kalkardım. Eşim de kalkar kahvaltı ederdi gürültüden. Hamilelik izninde son iki ay hep kalkıp kahvaltı hazırladım eşime. Sonra bebeğim oldu. 6-6 buçuk arası uyanıyor o da. Birlikte kahvaltı ediyoruz danamla. Babası da uyanıyor gürültüden. O da katılıyor bize:) yani ben kimseyi uyandırmıyorum. Bizim evdeki hareketlilik 06:30 gibi başlıyor.
Kahvaltı sofraları iyidir. Kaynaşma olur, güne karnı tok başlanır, taze çay içilir vs. Eşin de ona önem verdiğini hisseder.
Ben çocukken annem sabahları bana, abime, babama hiç kahvaltı hazırlamazdı mesela, hâlâ kinleniyorum bu konuya. Üniversiteye kadar kahvaltı etmedim ben. Harçlık da almazdım. Ne yedim okulda bilmiyorum. Sırf o masada oturup kahvaltı etsek, her şey daha farklı olabilirdi bizim için.
bunun genel bir kurali oldugunu sanmiyorum, her ciftin duzeninin farkli olacagi gibi, yine ayni ciftin donem donem duzenleri de farkli olabilr.Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..
Alıştırmayla ılgılı. Ben çalışmadığım ıcın sıkıntı YOk. Her sabah uyandırır kahvaltı ettırır işe yollar eğer çocuk uyanmamışsa geri yatarımHanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Teşekkürler..
4 yildir evliyim hic uyandirmadim gittiginden haberim dahi olmuo cogu zaman
Evet tekmiği bir koyuyorum hemen uyanıyor.
:)) tekmik alarm..gözümde canlandırdım
kahkaha attım şirkette
şimdi herkes bana bakıyor
Hanımlar merhaba;
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?