Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

Ne güzel anlatmışsın arkadaşım.
Ben de evlendikten sonra haftaiçi kahvaltısı ile tanışan gruptayım.
Ne büyük nimetmiş evin peyniri,yumurtası. Yaşadıkça anlıyor insan.
Ben o gün izinli bile olsam kocamla kahvaltı yapar,onu kapıdan uğurlar,öyle yatarım.
Allahım sofralarımızın neşesini ve bereketini eksik etmesin inşallah.

Hafta içi her sabah 05:00 kalkıyorum kahvaltıyı kurup eşimle oğlumu kaldırıyorum. Pazar günü de rutin aynı ama biraz daha geç 08:30 gibi ama önce kalkan hep ben oluyorum.

kendi kalkıp gidiyor, alarm 2.ye asla çalmaz maşallah kahvaltıda istemiyo. bu yüzden çoğu zaman benim ruhum bile duymaz gittiğini

Çalışmadan önce kalkıyordum 7 de kahvaltısını hazırlıyor 7:30 gibi uyandırıp beraber kahvaltı edip uğurluyordum sonra yatacaksam zaten yatarım.. Ama şuan çalışıyorum ve ben eşimden 1 saat önce evden çıkıyorum kahvaltısını hazırlıyorum çay demleyip bardak termosa koyuyorum , yumurta haşlıyorum , bazen tost yapıp bırakıyorum iş yerine gidince de uyanacağı saatte arıyorum, kaldırıyorum kahvaltısını edip çıkıyor.
Ama uyanmasam ya da aramasam hiç sorun etmez her sabah uyandırdığım ve kahvaltısını hazırladığım için teşekkür eder

bunun genel bir kurali oldugunu sanmiyorum, her ciftin duzeninin farkli olacagi gibi, yine ayni ciftin donem donem duzenleri de farkli olabilr.

Alıştırmayla ılgılı. Ben çalışmadığım ıcın sıkıntı YOk. Her sabah uyandırır kahvaltı ettırır işe yollar eğer çocuk uyanmamışsa geri yatarım

Kendi kalksın yapıyorsa kahvaltısını hazırlasın yapsın gitsin. Çocuğu okula uğurlayan anne gibi bu ne böyle anlamıyorum.

bizde herkes kendi uyanıyor,
ben o gün işe gitmeyeceksem hiç kalkmıyorum, uyanıp bi de çocuğu hazırlayıp çıkıyorlar birlikte.
ama benim de iş günümse onlardan erken uyanıp hazırlıklarına yardımcı oluyorum.

Ben uyandırıyorum hep ben uyandırdım
Şimdi eşim uyurken evden çıkıyorum ve gitmeden mutlaka dürtüp alarmını kurdun mu diye soruyorum

Kendi alarmini kuruyor beni uyandiriyor gidiyorum diye bende kalkip yolculuyorum :)

Ben de çalışıyorum ondan sonra kalkacak olsam da uyandirmadim hiç.herkes kendi alarmını kurar kendi kalkar.aslinda ev hanımı olan uyandirirmiydim bilemedim

Bi kac ay once baska bi yerde çalışıyordu her sabah kendisinden once kalkip kahvalti hazirlamami istiyordu ben de yapiyordum, daha doğrusu yapmaya çalışıyordum, sonra yeni bi yere geçti bu isyerinde gider gitmez kahvalti yapiyorlarmis orda hazir oluyormuş o yüzden artik alarmini kurup kalkiyor ben bazen gittiğini bile duymuyorum.

hayır tabi ki uşağı mısın sen bağırsın çağırsın nasıl kalkıyorsa kalksın.
o seni uyandıracak mıydı tam tersi olsa.
telefonuna bir kaç alarm birden kursun bütün telefonlarda vardır artık sanıyorum. kaçta kalkıyorsa 5er 10ar dk arayla çalsın alarm ben geç kalmayayım servisi kaçırmayayım diye bir de çıkmam gereken saate alarm kuruyorum.
çok özel bir toplantısı falan olur tembihler tabi ki kaldırırsın yada çok yorgundur kendine güvenemez olur tabi ama her gün her gün annesi okula yoluyor sanki.

biz aynı anda kalkıyoruz zaten ama ben çalışmadığım zamanda hiç 6 da kalkamadım siz bir de kahvaltı hazırlıyorsunuz öpsün başına koysun sizi benim ki de duymasın

Kocaman adami ben niye uyandirayim valla hic isim olmaz

eger ıkı yasındakı kızım ustumuze zıplayarak bızı uyandırmazsa
esım benı uyandırıyor valla :)

Kahvaltı gibi bi alışkanlığı olmadığı için kendi alarmını kurar kalkar gider çoğu zaman duymam bile. Ben ondan 1 saat sonra gidiyorum işe o yüzden uyandırmaz evde olsam kesin kaldırırdı benimkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…