Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

geç kalmanın anlık öfkesini sizden çıkarmış olabilir. Hiç uyandırmam, alarm kurar beraber uyanırız.

Uyandırmak mı kaldı, kursun alarmını.

Bir de bunun sevgililikte "Aşkım beni sabah şu saatte uyandırır mısın?" versiyonu var.
Aynı evde bile değiliz, neden mantıksız işler peşindesin?

Uyandıramam demeyin, ya uyuyakalırsam deyin.
Uyanamayabilirsiniz sonuçta.
Zaten niye uyanmanız gerekiyor ay her şey saçma.

Zaten uyanmışsınız kahvaltı sormuşsunuz ve sonra yine yatmışsınız o arada neden kalk demediniz ki anlamadım ayrıca siz onu yolculadıktan sonra da uyuyabilirsiniz uyuyakalmış ve sizin uyandırmanızı beklemiş evde oturan biri olarak çalışan kocanıza koskoca adamsın kendin uyan demeniz de ayrıca bir patavatsızlık ne alakası var koca adam olmakla.

ayrıca ev hanımı olan biri eşine sormadan bir kahvaltı hazırlamalı diye düşünüyorum iki lokmada yese poğaça simitten iyidir ama uykusundan ödün vermeyen sizsiniz. Demek ki daha önce de uyandırma konusu geçtiyse hiç hazırlamıyorsunuz ne güzel rahatınıza düşkünsünüz ben de bir ara çalışmadım ama eşim uyanamaz belki diye bende alarm kurardım.

Kendi alarm kuruyor. İkimizde kalkıyoruz. Kahvaltı hazırlıyorum. Hazırlayayım mı desem hayır der. Çünkü o zaman bunu görev gibi yapmış olurum. Ama bu zaten yapılması gereken, yapılmazsa huzursuz olduğum bir şey. O yüzden ben sormuyorum, oda söylemiyor. Eşimde bozulurdu kahvaltı hazırlamasam ve geri yatsam.

ilginçmiş, ana evinde öyle alışmış herhalde

Kendi uyaniyor ve ayrica kahvalti da hazirliyor.
Bebegimizin akitmasina kadar yapar.
Daha erken ciktigi zamanlarda da kendi uyaniyordu.

Genel olarak esiniz kendi suclarinin faturasini baskasina kesen bir tip midir ya da sabahlari genelde ters uyanan?
Cunku o da bir insan uyuyakalmis, olabilir, ben de bir insanim uyuyakalmisim, bugun boyle olsun diye dusunebilirdi.

Ev hanımıysam muhakkak uyandırır yanına da yiyecek bir şeyler hazırlardım. Çalıştığım ve evden aynı zamanda çıktığımız için mecburen uyanıyor ama ona rağmen ben ondan 1 saat falan erken uyanıyorum. Ben çalışsam eşim evde olsa kalkıp beni uğurlamasını beklerdim. Çok zor olmasa gerek.

Ben oğlum ve eşimden yarım saat önce uyanıp hazırlanıyorum kahvaltı hazırlıyorum sonra ikisini de kaldırıyorum ben oğluşu giydirip kahvaltı ettirirken eşim tıraş falan oluyo sonra ben çıkıyorum eşim bindiriyo oğlumuzu servise

eşim 7 de uyanır işe gitmek için , be 8 de uyanırım.
ben uyandıgımda o kendısı kahvaltısını ediyor olur
çalışmasam da sanırım uyandırmazdım
eşin koca adam kendısı kalksın hazırlansın yesin çıksın.

Evden birlikte çıkıyoruz ama ben önden kalktığım için malesef ben uyandırıyorum keşke o beni uyandırsaydı:))

Ne uyandircam ya , alarm niye var

Bizde durum ters :) sabah eşim beni önce güzellikle öpe, seve uyandırmaya çalışıyor ,olmayınca da tutup bacaklarımdan sürüklüyor :) salona gittiğimizde yerde oyuncak moyuncak bulursam koyuyorum başımın altına , uyumaya devam .baktı olmuyor ,bangır bangır metallica her sabah aynı ..

O beni uyandırıyor hatta bu uyandırma işi onun görevi gibi bişey oldu artık

Ben çalışıyorum. çalışırken kahvaltı etmek için 7 gibi kalkardım. Eşim de kalkar kahvaltı ederdi gürültüden. Hamilelik izninde son iki ay hep kalkıp kahvaltı hazırladım eşime. Sonra bebeğim oldu. 6-6 buçuk arası uyanıyor o da. Birlikte kahvaltı ediyoruz danamla. Babası da uyanıyor gürültüden. O da katılıyor bize:) yani ben kimseyi uyandırmıyorum. Bizim evdeki hareketlilik 06:30 gibi başlıyor.
Kahvaltı sofraları iyidir. Kaynaşma olur, güne karnı tok başlanır, taze çay içilir vs. Eşin de ona önem verdiğini hisseder.
Ben çocukken annem sabahları bana, abime, babama hiç kahvaltı hazırlamazdı mesela, hâlâ kinleniyorum bu konuya. Üniversiteye kadar kahvaltı etmedim ben. Harçlık da almazdım. Ne yedim okulda bilmiyorum. Sırf o masada oturup kahvaltı etsek, her şey daha farklı olabilirdi bizim için.

her gün alarmdan önce uyandığım için
ben uyandırıyorum
ama uyandırmasam da bişey demez.
alarm erteleme huyu olduğundan ben de alarm sesinden rahatsız olduğumdan alarmdan önce uyanırım
böylesi işime geliyor.

eşin geç kalınca çatacak birini aramış
seni bulmuş.

Ben uyandırıyorum. En az 5 dk ugrasıyorum kalkması için. Çok nadir kendi uyanır.

alarmla uyanır, kahvaltıyı hazırlayıp beni kaldırır.

kendi sorumluluğunu almadığı şeylerde faturayı size kesmemesi gerektiğini söylemelisiniz. Haa uyanırsınız da umursamayıp uyandirmazsaniz o zaman haklı derdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…