• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

Ne uyandircam ya cocuk mu bu.. az yesinde bi hizmetci tutsun kendine..benim hizmetciligim sadece cocuklarim icin elin oglu icin degil :) hihi ama o kocan olmus elin oglu deillll diye baslamayin kizlar... kv ile bi sorun olsa benim kocam mi elin oglu mu cok belli oluyo :) bu yuzden cokta saaapmayin yani.. cok yuz vermemek lzm bu odunlara :)

Kendisi alarm kurup uyaniyor. O sirada bende uyaniyorum kahvalti hazirlayayim mi diyorum istemiyor yemez erken saatte. Bu sekilde yuvarlanip gidiyoruz. Bazen hic alarmi duymuyorum sessizce kalkip gidiyor garibim

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..
Ben calismiyorum ev hanimiyim. Sabah esimden once kalkar kahvaltiyi hazirlar ve cagiririm evet. Ha bazen kalkamadigim olur tabi arada. Ama genelde ben uyandiririm.

Genelde o beni uyandırır, hatta çoğu zaman kızımızı da uyandırır.

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Teşekkürler..
Yokkk hatta cikarken ses yapmasin diye tembihliyorum.Ciktiginin farkinda bile olmuyorum

Kendisi alarmı kurup kalkar hep, bende haliyle uyanır kahvaltısını hazırlarım.
Eşiniz gereksiz alınmış ama.

İkimizde çalıştığımız için aynı saatte uyanıyoruz aynı saatte evden çıktığımız için.
Ama çalışmasaydım kalkar kahvaltısını hazırlardım o gidince tekrar yatardım :110:

Hanımlar merhaba;
Teşekkürler..

benim eşim kendi uyanır benden önce işe gittiği için evde olsam uyandırırım ama bende çalışıyorum ben sadece pazarları uyandırıyorum hadi kalk kahvaltı hazır diye bence eşiniz abartmış ay kursun saati kalksın sen çalar saat misin onu uyandırcan

Evlendiğim günden beri uyandirma işi eşimdedir. Saati kurar kalkar kahvaltıyi hazırlar en son beni uyandirip bişiler atıştırıp işe gideriz aynanda çıkıyoruz ama ben uyanamıyorum çünkü en başında soyledim ben kahvaltıyı sevmem uykum daha değerli erken kalkamam diye oda tmm benim icin kahvalti daha önemli dedi. Hafta sonuda asla erken kalkmam kendi kalkar sofrayı kurar

3 yıldır evliyiz istisnasız her sabah ben kalktım kahvaltısını hazırladım uyandırdım yedirdim giydirdim gönderdim Allah sağlık verdiği müddetce öyle olacak umursamaz gibi kendi kalksın aç karnına işe gitsin bütün gün sizin için ev için çalışsın olur mu bazıları sabahları kahvaltı yapmaz o ayrı ama eşi giderken yatan kadına karşıyım en azından yolcu edilmeli

Herkesin evliligi ve esinin beklentileri farklidir..
Esiniz istiyorsa kaldırabilirsiniz..
Büyütmeye gerek yok..

Hanımlar merhaba;
Teşekkürler..

Kendi uyanır. Alarmını kendi ayarlar. Ben ondan sonra uyanırım. Ben uyandığımda o gitmiş olur çoktan.
Kahvaltı da hazırlamam kendi hazırlar yer gider.

En kirosu bile kendi uyanıyor ya. Şu sebebe bak. Yatacak yerimiz yok gerçekten

Kim kolay uyanabiliyorsa ötekine yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Ama bu ne bir görev, ne de külfet. Evliliği zorlaştırmanın anlamı yok ki.

Bizim işe gitme saatlerimiz aynı. Eşimin uykusu ağırdır, bense aksine alarm kurmadan hep aynı saatlerde uyanırım. Dolayısı ile onu ben uyandırıyorum. O ütülerimizi yaparken, ben de ikimize sandviç falan hazırlıyorum.

Ben de uyandırırdım, bazen öperek, bazen “hadi uyannn” vs diyerek.. Sadece küs olduğumuz zamanlarda uyandırmazdım.. Bunu çok mutlulukla yapardım, sonuçta o bizim için çalışıyordu o kadarcık fedakarlıkta olmalı.. Hatta her sabah giyeceklerini hazırlardım, evden öperek gönderirdim..

adamları bu kadar şımartmaya devam ederseniz uyandırmadın diye de kızar, çişimi yaptırmadın diye de kızar. kocanız o sizin yani, tuvalete de götürmeniz lazım, malum erkek yani kakasını da yapamaz, yazık.

Biz genelde ayni anda cikiyoruz sabahlari ben gec gittigimde de esim ben uyanamam sen de alarm kur diyor bende erken uyanmis oluyorum tekrar geri yattiginizda uykuya dalabiliyorsaniz hemen sorun yok ben geri uyuyorum

Koca adam sabahları uyanıp işe gitmek onun sorumluluğu ( gerçi beni eşim uyandırır sabahları bir kaç kere geç kaldırdı diye bende ona kızmıştım :KK48:)

Back
X