• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

Hic ben kalkıp göndermedim hep o beni uyandırdı ( çalışırken. )

Simdi bazen uykum kaçıyor yataktan kalkmadan uyandırıyorum kalksam geri uyurum ama hiç ugrasamam kendi mis gibi giyinip gidiyo ne gerek var öyle seylere :)

( kahvaltıyı is yerinde yapıyorlar, aksi olsa her sabah hazırlardım o ayrı. )

O beni uyandiriyor..Ama benden once yatar genelde zaten..aliskanlik iste..cocukluktan kalan..kalkinca isbolumu tabiki..sonucta ikimizde calisiyoruz..Ev hanimi olsaydim daha fedakar olma şansim olurdu.

Kendisi kuruyor ve gidiyor. Sonrada biz çoluk çocuk hazırlanıp çıkıyoruz.

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..
İkimizde alarm kuruyoruyoruz canım . O işe ben namaza kalkıyorum. Herkes kendi sorumlulugunu biliyor

Ben evden en erken çıktığım için herkes kendi uyanıyor,çocuklarım 9 yaşından beri kendileri uyanıp okula giderler
Onlarinda bu kendileri kalkıp hazırlanma alışkanlığını kazandıkları için çok mutluyum.

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Teşekkürler..

Evliligimin ilk bir senesindeki butun kavgalar sabah uyandirdigim icindi :)))) sonra olaya kayinbabam el atti simdi her sabah o ariyor hoop uyaniyor bizde kavga etmiyoruz :)

Evliligimin ilk bir senesindeki butun kavgalar sabah uyandirdigim icindi :)))) sonra olaya kayinbabam el atti simdi her sabah o ariyor hoop uyaniyor bizde kavga etmiyoruz :)

Nasil yani uyanmak istemiyor mu. Yoksa çalışmak mi istemiyor. Sizinki de epey ilginçmiş o_O

Nasil yani uyanmak istemiyor mu. Yoksa çalışmak mi istemiyor. Sizinki de epey ilginçmiş o_O

Şöyleki 8 de cikmasi lazim 7 bucukta basliyorum uyandirmaya 7.55 e kadar uyanmiyor bende sinirlenip kalksana yaa artik şrda uyku da birakmadin insanda diyorm sinirlenip kalkiyo lafta soyluyo uyku sersemi :))) her gecede beni 7 bucukta uyandir askim ne olir diye uyuyordu :) simdi kayinbabam uyandiriyo nasil rahatim ama :)

Evde oldugumuz zaman is yokken ben uyandiriyorum yani tatil zamanlarinda fln.
Kendisi 6.20 de uyanip gidiyo sabah ve ben kesinlikle tek bir tik bile duymuyorum beni uyandirmadan kalkar gider kahvalti flnda sevmez zaten. Ama ben ondan once uyanirsam tabikide kaldiriyorum.
Yeni farkettim ilk defa bi konuda esimle tartismamiz olmamis hic konusu acilmadi.

Şöyleki 8 de cikmasi lazim 7 bucukta basliyorum uyandirmaya 7.55 e kadar uyanmiyor bende sinirlenip kalksana yaa artik şrda uyku da birakmadin insanda diyorm sinirlenip kalkiyo lafta soyluyo uyku sersemi :))) her gecede beni 7 bucukta uyandir askim ne olir diye uyuyordu :) simdi kayinbabam uyandiriyo nasil rahatim ama :)

Neyse ki siz isi çözmüşsünüz. :halay:

Benimkide sabah kalkıp gider sessiz sakin kocişimmmm :))) hiç uyku sorunu yok yattımı uyur hemende kalkar.Alarmınu bazen duyup gözümü açıyorum hemen uyu bölünmesin uykun diyor öpüyor kıyamamm ama yinede kalkıp kapıdan yolculuyorum hoşuna gidiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar merhaba;
Teşekkürler..
Biraz naz yapıyor ilgi bekliyor koca bebiş :)
Telefonum alarmı çalınca birlikte uyanıyoruz genelde ama o uyuyup kalıyo bazen ben uyandırıyorum. Zaten ben de kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum. Öğle yemeğini koyuyorum yanına. Ama bunların hiçbirini yapmayacaksam da ille kapıdan geçiriyorum öpüyorum yolcu ediyorum sonra geri yatıyorum. :)

4 yillk ewliyz ne kaldirdm ne de sabahin korunde kahvalti hazirladm kendi istemedi :) uyku sersemligi de yoktur ilk alarmda kalkar gider sansliyim yaa :KK54:

9 yıldır her sabah kahvaltısını hazırlarım hamile olduğum günlerde dahil evliliğinin 3 yıllı çalışıyordum zaten kalkmak zorundaydım sonrada devam ettim kayınvalidem bile maşallah kızımın ben bir kere bile kalkmadım sen ne güzel kalkıyorsun derdi bizde kaldığı sürece..gelelim esas meseleye kocamın gözünde bir değeri varmı yok hiç teşekkür etiğini duymadım öyleki bence görevim gibi görüyor artık

Bende kaldırmam kahvaltı istemediği için kalkmamda. Fakat şöyle bi durum olur 9 gideceği işe 7 alarm kurar 9 a kadar çalar. Benim uykum çok hafiftir sağdan sola dönse uyanırım. Sonra ben sinir olmaya başlarım kalkacaksan kalk yeter yaa die bağırınca kalkar :))

Alarmini kurar uyanir gider ben zaten su saatte uyuyorum yaticam birazdan.bebegim ancsk uyudu.hic kaldirmadim daha oncede alarmini kurup kalkardi.sagolsun o bizi uyandirir cocuklari da giderken yaptigi gurultuyle.esiniz de bizahmet size guvenmesin de kursun alarmini gitsin isine..

Benim esim vardiyali calisiyor sabah gidecegi zaman 4te uyaniyor ve alarmi ikiletmeden kalkar kapatir giyinir cikar hemen, aksamci oldugu zaman oglen ben uyandirirm.

Back
X