• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

Valla benim eşimin işi bedenle olduğu için eşim sabahları çok zor uyanır. Hiç unutmam bi gün tam 45 dk da zor uyandırdım. Allahtan kendi işi, geç kalma gibi bir sorunu yok. 1,5 yıllık evliyim, her sabah ondan önce uyanır, kahvaltısını hazırlar öyle uyandırırım. Ama uyanması yine en erken 15 dk yı buluyor. Genelde severek uyandırılmayı sever. Yoksa inadına kalkmaz ;) yerinizde olsam kahvaltı yapmıyorsa bile gidene kadar uğurlarım. Bende çalısıyorum, c.tesi çalışmam ama gidene kadar onu Uğurlarım. Hafta içi beraber kahvaltı yapıp beraber çıkarız evden.

Ben hıc uyandırmam o da benı uyandırmaz :) herkes kendı kacta uyanacaksa saatını kurar kalkar, hıcbır zaman da kahvaltı hazırlamam sadece haftasonu evdeysek ıkımız de kahvaltı hazırlar uyuyorsa uyandırırım

Benim esim ben uyandirmadan asla uyanmaz o yuzden uyandiriyorum . Koskoca adamsin kendin uyan cumlesi bna gore cok abes. Ben hergun kahvalti hazirliyorum bazen uyandirmya calisiyorum. uyanmiyo gec kaliyo 1lokma yemeden gidiyo. Ama ben hazirlamaya devame diyorum. Bna gorede dogrusu bu. Bilemiyorum..

Niye bu görev kadında olsun ki

Eşim kalksın kahvaltı hazırlasın öpüp uyandırsın

Hatta çocuğu da kaldırıp hazırlasın

Zaten çoğu sorumluluk kadına zimmetli işe gitmek için kalkmak sorumluluğunu bari adamlar alabilir
bunu görev olarak addediyorsanız haklısınız tabi... ne mutlu görev olarak görmeyip severek yapana...

bunu görev olarak addediyorsanız haklısınız tabi... ne mutlu görev olarak görmeyip severek yapana...

Neden bunu severek yapmak kadına mahsus diye soruyorum ben

Sonuçta konu sahibinin eşi bınu onun görevi bilmiş ve uyandırmadı diye trip atmış

İçinden gelip uyandırmak ayrı hergün geç kalmasın diye kalkıp uyandırmak ayrı

Uyanmayı işe gidecek olan başarabilmeli

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..

Esim kendi kalkiyor

Telefonu calmadan kalkmaz kahvalti adeti sadece pazar gunu var.

Önceden kaldırırdım,o giyinirken kahvaltı hazırlardım.
Zor bir hamilelik,ikiz bebekler derken kalkmaz oldum.
Kendimizi toparladık onun alarmıyla kalkıyoruz bazen kahvaltı ile bazen sadece kapıya kadar geçirme ile uğurluyorum :KK54:

Ben eşimden önce çıkıyorum evden o yüzden uyandırma durumu olmuyor tabi
Ama bu zamana kadar çalışmadığım zamanlar yani hiç bir zaman kalkıp hadi kalk işe geç kalıyorsun falan demedim kendisi alarmını kurar kalkar giyinir çıkar

İlk evlendiğimizde ben uyandiriyordum. Alarmı bile duymuyordu çünkü. Sonra çocuklardan uykusuz kaldığım geceler oldu. Birkaç kere servisi kaçırıp taksiye para verdikten sonra kendi uyanmaya başladı artık. Benden ümidi kesti galiba. :KK45:

Cocuktan önce,
Eşim alarmı kuruyordu bende haliyle alarm sesine uyanıp uyandırıyordum
Bazen yataktan cıkmıyordum bazen onu gönderp geri yatıyordum

Artık herkes kendi başının çaresine bakıyor
Ben cocukla kalkarsam gürültüye uyanıyor zaten

Hafta içi hafta sonu eşim benden önce kalkıyor işe giderken de öyle alarmı kurup kendisi uyanıyor. Karnı açsa birşeyler hazırlayayım diye uyandırıyor değilse çıkıp gidiyor.

Geç kalmasının bedelini sana ödetmesi saçma olmuş.

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..
Resmen bizi anlatmissiniz ben malesef ki sabah alarmlarini asla duymuyorum bazen duyuyorum esim cok zor uyanan biri onu uyandirana kadar tekrar uyuya kaliyorum. Kendisinin yaninda bomba atsan duymaz o derece cogu zaman gec kaliyor bu yuzden hala bi cozum bulamadim bazende kiziyor yine mi gec kaldim diye varsa bi cozumunuz bende bi doz alirim valla:110:

Eşim alarmi bana göre kuruyor uyanıyorum ondan önce kahvalti hazırlıyorum hazır olunca da eşimi uyandırıyorum :)

genelde kendi kalkar ama ben takip ederim. bazen uykusunda alarmi kapatip devam uyur ama öyle yarim saat filan degil aksama kadar bomba düsse duymaz.

ay aklima sevgili dönemimiz geldi. ayni isyerindeyiz yasak iliski :skandal:biz sabaha kadar fingir fingir. 8 de officde olmaliyiz. bu alarmi uykusunda kapatmis ben hic duymadim. gözümü bi actim saat 10 :dua: nasil hazirlandik nasil gittik hic hatirlamiom sadece firmaya girerken müdürlerin bakisi cikmio aklimdan :KK14:

Mesela bnim esim bi gun erken bi gun gec gidiyo.Gec gittigi gunlerde saat 9 dokuz bucuk gibi kalkip kahvaltiyi hazirliyorm işe gönderiyorm.Erken gittigi gunlerde alarmini kuruyo gidiyo bazen gittigini bile fark etmiyorm :D bizde bazen tartisiyorzz uyandirmiyorsn bni falan diye

Ben uyandırmasam asla uyanamaz kizlarim okula gidiyor bende iki oda arasinda kalkin uyanin diye mekik dokuyorum

Back
X