merhabalar...gecenin bu saatinde uyku tutmadı.canım çok sıkkın.bu durumlarda genelde foruma takılır okurum saatlerce...size içinde bulunduğum durumu anlatmak ve fikirlerini almak istedim...ben 5 yıllık evliyim.severek evlendik eşimle.ben biraz geleneksel,eşim ise daha serbest bir ailede yetiştik.evliliğim ilk zamanları maddi sıkıntılarla geçmiş olsada ilişkimiz iyiydi.ancak bu durum 3.yılımızda değişmeye başladı yani şöyle:2 senedir eşimle beraber olma zamalarımız epey uzadı (cinsellik anlamında).bazen 1 ay bazen 3 ay...eskiden daha sık olurdu ve kendi söylerdi istediğini.malum ben söyleyemiyorum istesemde,biz hep bu konulardan utandırıldık.neyse zamanla eşim söylemez oldu,uzayınca ara ben zorda olsa söylemeye çalıştım ancak bu beni daha da soğuttu bu ilişkiden.konuşmaya çalışıyorum onunla,neden diyorum,sıkıldınmı benden yada bir sorunmu car diye soruyorum ama kesinlikle hayır hiçbişey yok diyor.senin istemeni bekliyorum vs diyor.benim nasıl bir yapıda olduğumu biliyorsun,zorlama beni,gerginleşiyorum diyorum yok...başkası varsa yada boşanmak istiyorsan söyle diyorum saçmalama öyle olsa ne seni ne kendimi oyaların diyor.çocuk istiyorum kararsızım diyor.bi an yakalıyoruz ilişki oluyor ama uzun zaman bi daha tık yok...dün doğum günümdü hatırlamadı bile...akşam mutfakta napıyorsun dedi,kendime pasta yapıyorum dedim,aaa bugün d.günündü dimi dedi,uzun uzun odada oturdu düşünceli bi şekilde.ama yanım agelip kutlamadı bile ki zaten pek özel gün kutlama adeti yoktur.ya kızlar saçma sapan bi yazı mı oldu bilmiyorum,derdimi anlatabildimmi? sizde durumlar nasıl?siz eşinizle beraber olmak istediğinizi rahatça söyleyebiliyormusunuz?napıcamı şaşırdım