Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim bir tanıdık vardı, kadın kocası ona uyurken sarılmıyor diye psikolojisini falan bozmuştu, özgüveni yerle bir olup huzuru kaçmıştı.. Sonra işte işler çığrından çıkınca bayağı bir dertlendi, uzmana gitti seanslarla önce yastığa, sonra peluş ayıcığa falan sarılarak yavaş yavaş bunu problem etmekten kurtuldu..
İkimiz de sarılıp uyuyamıyoruz. Ben bir kere soluktan ve nefes sesinden rahatsız oluyorum. Kimse bana dokunmazsa çok daha rahat uyurum. Anca kabus görürsem dalana kadar sarılır onun dışında popo popoya yatıyoruz biz daha rahat geliyor. Diğer türlü sarılıp yatmak çok rahatsız edici ya uykuya dalamıyorsun ki
Evli değilim her gece birlikte olunca nasıl olur bi fikrim yok ama bence sarılarak uyumak güzel şey. Tabii kışın, ve horror horlayacak kadar yorgun olmadığı zamanlarda.
Aman bırak Allasen bari uykumuzda rahat olak
Benim herif geceleri konuşuyor zaten uykumdan uyandırmak suretiylen korkudan mıçıttırıyor bazen O yüzden zaten kusura bakmasın! :S
Bir süre çene çalarız sonra iyi geceler dileyip aramızı döner yatarız ikimizde yüz üstü yatmayı seviyoruz bi kere, ikincisi zaten nasıl uyunacak öyle, gece boyu sarılmak mı kasıt anlamadım
Vatoş balığı gibi yapışır bırakmaz arada bırakır ama 1 dakka sonra tekrar sarılır gecenin bu yarısı wcye gitmek için bile savaş varıyorum kollarından kurtulmak için yaz kis böyle vala ama çok hoşuma gidiyo
Once bi sarilirsin sonra kosene cekilirsin gece bi ara uysnirsan musait bi yerdrn oper ustunu ortersin falan butun gece yapis yapis uyuyamazsinki zaten