Eşlerinizle Uyku

Önce sarılarak sonra ben yana dönerim o sarılır sonra o döner ben sarılırım sonra sırtta sırtta
Gece boyunca sürüp gidiyo böle

gece boyunca her şekli deniyoruz. yüzyüzede sarılırız.o arkasını döner ben sarılırm, ben arkamı deönerim o sarılır. sırt sırtada döneriz.
bazen bana arkadan sarıldığında, bütün ağırlığını nasıl üstüme yüklüyosa her yerim ağrıyo.itiyorum yine geliyo sarılıyo :)
bide uyku arasında öpmesi varkiiii, içimi titretiyo :KK74::KK200::nazar:

Kanepede koltukta sıkış tepiş uyumuşsak sarılmış halde sabaha kadar rahat rahat uyuyabiliyoruz ama yatak daha geniş olduğu için bir süre sonra herkes bi yere savruluyor :)

Birbirimize sarılıp uyucaz diyoruz sonra aradan 5 dk geçmiyor ben dönüyorum adamcağız da dönüyor totolar değecek şekilde uyuyoruz :KK60:

nerdeyse iki yıldr ortamızda oğlumuzla yatıyoruz
gitmiyo yerine koyuyoruz biz daha yataga varmadan o koşa koşa geliyo yataga giriyo
kabullendık napalım... buyuyunce zaten nasıl olsa bizimle yatmayacak , butun gun bızı goremıyo barı bızle yatsın dıyıp ses cıkarmıyoruz.... doğal olarak bı temasımız olmuyo olamıyo :)

sarılıp uyunur güzel olur da bi yerden sonra daralırım ben kendi köşeme çekilirim..
ama evlilikte alışılan şey kişinin yanınızdaki varlığı oluo sanırım.. çünkü kocam yokken uyuyamam yanımdaki ağırlığını ararım hep..

Ben esime sarilmadan uyuyamam, o da cabuk uykuya daldigi icin sorun etmez. Ama hamile kaldigimdan beri darlaniyorum birbirimize hic dokunmadan yatiyoruz. Dogumdan sonra yine sarilicaz insallah.

Henüz evli değiliz, 4,5 ay sonra inşallah :KK200:
Muhtemelen sarılarak yatarız bir süre çünkü hep hayalini kuruyoruz bunun 7 yıldırr :KK68:

Güzel şey sarılmak.. Kıymetini bilmek lazım zira ayrılınca tek yatmak koyuyor insana.. Olsada sarılsam :) Hiçbir şey yokmuş gibi..

Back
X