Esma ve Dua tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben çok hakim değilim malesef. Ben sanki çok fazla Ya Vedud okudukça hassaslaşıyorum çok duygusal ve üzgün oluyorum. İyice her şeyi düşünüp düşünüp çok fazla ağlıyorum sanki. Tesadüf mü bilmiyorum ama dikkatimi bu çekti sanki Ya Vedud okuduğum günlerde ağlamalarım, eşime karşı olan özlemim çok daha artıyor. Çok hassaslaşıyorum sanki.

Rica ederim. Hassaslaşıyorsanız burada fark etmeniz gereken bir şey vardır. Hem kötü düşünmeyin Allah a şükür duygularımız var. Olan şeyin hikmetlerini anlamaya çalışın. Eğer okuduğunuz sayıdaki etkilerini yaşamakta zorlanıyorsanız Sayıyı azaltıp devam etmenizi öneririm. Ya Allah c. C. Okursanız esmalarınızda dengelenir inşallah.

Allah razı olsun gerçekten teşekkür ederim desteğiniz bilgilendirmeleriniz için Allah hepimizin gönlünde olan niyetleri, duaları kabul etsin inşallah Gözyaşlarım, şükürden olsun artık dilerim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…