• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmer kadınlar daha çekiciymiş...

Açmamışsın şimdilik bak :)) Rahatsız olan sensin bu konuda beni rahatsız eden hiç bir şey yok :)) Bana ne çocuktan kimi seçerse seçsin ..:) İşin gerçeği çocuk seni değil onu tercih etmiş..Bence de sen de o kadar değer verip kendini üzme boş yere....

ya arkadaşım konumu dağıtma lütfen gel geyik topiğimiz var ona gel konuşalım .maç doksan dakika bebeim rahat ol sen .onun sevgili olma anlaşyışı bana uymaz kara kıza uyar onu tercih etmiştir bende erkek olsam bende ederdim yani .iş kimden çıkarsa ona giderdim .

ya arkadaşım konumu dağıtma lütfen gel geyik topiğimiz var ona gel konuşalım .maç doksan dakika bebeim rahat ol sen .onun sevgili olma anlaşyışı bana uymaz kara kıza uyar onu tercih etmiştir bende erkek olsam bende ederdim yani .iş kimden çıkarsa ona giderdim .

Yavrucum ben 39 yaşındayım ve gayet rahatım..Senin konunla ilgili yazıyorum ,konunu dağıtmıyorum farkındaysan... Sanırım işine gelmedi yazdıklarım... Neyse dediğim gibi böyle bir adam için boşuna üzülme..Şimdi seni tercih etseydi sende iş olduğu için mi seninle olmuş olacaktı ? Gönlünden geçen iyiliklere kavuşursun umarım...:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yavrucum ben 39 yaşındayım ve gayet rahatım..Senin konunla ilgili yazıyorum ,konunu dağıtmıyorum farkındaysan... Sanırım işine gelmedi yazdıklarım... Neyse dediğim gibi böyle bir adam için boşuna üzülme..Şimdi seni tercih etseydi sende iş olduğu için mi seninle olmuş olacaktı ? Gönlünden geçen iyiliklere kavuşursun umarım...:34:

yaşına saygım var canım da sürekli bu konu hakkında yazıyorsun .yani gereksiz bir avukalık yapıyorsun ben geyiğe alıyorum anlamıyorsun .bak ben burdayım kimsenin ilişkini bozmaya falan çalışmıyorum kendi çapımımda bunalım takılıyorum .yazdıkların iyi niyetli falan değil bana laf sokma çabası .beni gerçekten düşünsen seni değil onu tercih emiş demezsin zaten .26 yaşındayım insanların niyetlerini yazdıklarından anlayacak kadar olgunum .konumu dağıttın farkında değilsin ama neyse.

yaşına saygım var canım da sürekli bu konu hakkında yazıyorsun .yani gereksiz bir avukalık yapıyorsun ben geyiğe alıyorum anlamıyorsun .bak ben burdayım kimsenin ilişkini bozmaya falan çalışmıyorum kendi çapımımda bunalım takılıyorum .yazdıkların iyi niyetli falan değil bana laf sokma çabası .beni gerçekten düşünsen seni değil onu tercih emiş demezsin zaten .26 yaşındayım insanların niyetlerini yazdıklarından anlayacak kadar olgunum .konumu dağıttın farkında değilsin ama neyse.

Kime avukatlık yapıyorum tatlım..? Ne seni ne de hoşlandığın çocuğu,takıldığı kızı tanımam etmem..Geyik yaptığının farkındayım ben de kötü bir şey söylemiyorum..Sanal ortam olduğu için mimikler vs görülmediğinden farklı farklı anlaşılıyor herşey..Sana laf sokma çabam yok..Dilim sert gelmiş olabilir sana..Yazdığın mesajlardan aklı başında biri olduğun belli..Böyle haftada bir sevgili değiştiren biri için üzülmemeni söylüyorum.Üzülüyorsun çünkü çok kafana takmışsın...Ben kötü niyetle yazmadığımı biliyorum..Sadece mantıklı olanı söyledim..Herneyse.................

Kime avukatlık yapıyorum tatlım..? Ne seni ne de hoşlandığın çocuğu,takıldığı kızı tanımam etmem..Geyik yaptığının farkındayım ben de kötü bir şey söylemiyorum..Sanal ortam olduğu için mimikler vs görülmediğinden farklı farklı anlaşılıyor herşey..Sana laf sokma çabam yok..Dilim sert gelmiş olabilir sana..Yazdığın mesajlardan aklı başında biri olduğun belli..Böyle haftada bir sevgili değiştiren biri için üzülmemeni söylüyorum.Üzülüyorsun çünkü çok kafana takmışsın...Ben kötü niyetle yazmadığımı biliyorum..Sadece mantıklı olanı söyledim..Herneyse.................

o zaman ben yanlış anladım ok .pardon.

YUH! Birinin hoşlandığı biri esmer kızdan hoşlanmış tutmuş oda esmerler daha çekici diye konu açmış sizde vajinadan girip göğüsten çıkmışsınız kendi bilmezlerde iğrenç diye abuk subuk yorumlar yapmış.

Konu sahibi hoşlandığın adam esmer bi kadınla çıkıyor diye böyle üstü kapalı konu açmana gerek yok. Onun tercihi öyledir. Senide tercih edenler olacaktır elbet.

Ve esmerlerin teee özel yerlerine kadar yazıp sonrasında da iğrenç diye yorum yapanlar Hani bi laf vardır Dönde kendi kıçına bak diye. Şimdi ben senin donuk teninden girsem denizde tavuk gibi kızarmandan Vücudundaki güneş lekelerinden hele birde tüylerin siyahsa onların köklerinin simsiyah benek benek durmasından çıksam sonra da iğrenç desem hoşuna gidermiydi?

Biraz kendinizi bilerek yorum yapın yahu! Allah yaratmış onun kulları iğrenç diyor. OHA!

Son düzenleme:
YUH! Birinin hoşlandığı biri esmer kızdan hoşlanmış tutmuş oda esmerler daha çekici diye konu açmış sizde vajinadan girip göğüsten çıkmışsınız kendi bilmezlerde iğrenç diye abuk subuk yorumlar yapmış.

Konu sahibi hoşlandığın adam esmer bi kadınla çıkıyor diye böyle üstü kapalı konu açmana gerek yok. Onun tercihi öyledir. Senide tercih edenler olacaktır elbet.

Ve esmerlerin teee özel yerlerine kadar yazıp sonrasında da iğrenç diye yorum yapanlar Hani bi laf vardır Dönde kendi kıçına bak diye. Şimdi ben senin donuk teninden girsem denizde tavuk gibi kızarmandan Vücudundaki güneş lekelerinden hele birde tüylerin siyahsa onların köklerinin simsiyah benek benek durmasından çıksam sonra da iğrenç desem hoşuna gidermiydi?

Biraz kendinizi bilerek yorum yapın yahu! Allah yaratmış onun kulları iğrenç diyor. OHA!

oha mı ?bence türkçemizi daha güzel kullanalım .valla beyazlarda kıl daolmuyor haliyle .benim gördüğüm esmerlerde hep kıl var .
valla yendi öğrendim bu arada ayrılıncalar söylerim geçen haftada sarışın bir bombaylaydı çünkü .erkekelr sarışın sever diye bir konu açmadım .

Sen türkçeyi güzel kullan bakalım bi. Senin gözün görmüyor ozaman o çıkan kılların nokta nokta olduğunu. Neyse ya kıl tüy muhabbeti yapacak değilim. Sadece kendini bilerek konuşsun herkes.

Sen türkçeyi güzel kullan bakalım bi. Senin gözün görmüyor ozaman o çıkan kılların nokta nokta olduğunu. Neyse ya kıl tüy muhabbeti yapacak değilim. Sadece kendini bilerek konuşsun herkes.

valla bende yok kıl mıl ahahaha .kızmana gerek yok ki .kıl konusunu sen açtın zaten .alla alla ya .oha diyen ben değilim .argo konuşmam tarzım değil pek .

ya ne kadar uzatılmıs yahu bende esmer degilim hatta beyaz denilebilcek bir ten rengine sahibim ama esmer bayanlara nedense bir sempatim var beyaz ten rengine sahip bayanlarda guzel olur ten rengi bu kadarı onemli degilki..bembeyaz bayanların bronzlasmak ugruna turuncu bir hal almalarınada cok sahit oldum asıl onlar guzel degil..yaz geldiginde herkes tatile gideyimde bronzlasıyım diye bakar cunku giydiginiz kıyafet bile broz tende daha dikkat ceker ve guzel gozukur beyaz olmakda marifet degilki Allah nasıl yarattıysa hepimiz oyleyiz napsın esmerler genleriyle oynasınlarda beyazmı olsunlar yok kıllı yok tuylu ne kadar kırıcı konusmalar bunlar ya:31:

Son düzenleme:
Cildi koyu renk olup genital bölgesi pembe olan, göğüs uçları çok açık renk olan kadınlar var.
Ne kadar çirkin şeyler yazıyorsunuz ya.
Türkiye'de de dünyada da esmer seven bir sürü erkek var ayrıca.
Hele ki son zamanlarda uzun boylu esmer kadınlara bayılırım diyen o kadar erkeğe rastladım ki üniversitede.

Ben süt gibiyimdir bu arada ve sadece kendim gibileri çok çok beğenirim, onu da belirtiim. :D

bende esmer bayanları daha çekici bulurum.
her esmeri değil ama eğer güzelse ve farklı bir havası varsa bana çekici gelir.
beyaz tenlileri daha çok sevimli buluyorum.
ama elbette her ten renginin güzeli ve çirkini var.
çekicilik bambaşka birşey.

yuh guzellık gogus ucu ve genıtale goremı degerlendırılıyormus :52::52::52:

yuh guzellık gogus ucu ve genıtale goremı degerlendırılıyormus :52::52::52:

hayır ya bir arkadaş açmış konuyu .bide emiş beyazlarda kıllar nokta nokta gözküyormuş.bende dedim esmerlerde daha çok görüyorum ben diye .o arkadaş açtı yani konuyu ahahahaa .çol alıngan bazı arkadaşlar .ben kızılım ama sarışınların havası farklı oluyor yinede dışarda dikkat çekiyolar dedik diye kıllı dediler ahahaa.

hayır ya bir arkadaş açmış konuyu .bide emiş beyazlarda kıllar nokta nokta gözküyormuş.bende dedim esmerlerde daha çok görüyorum ben diye .o arkadaş açtı yani konuyu ahahahaa .çol alıngan bazı arkadaşlar .ben kızılım ama sarışınların havası farklı oluyor yinede dışarda dikkat çekiyolar dedik diye kıllı dediler ahahaa.

sarılarda cok kıllı oluyor ayva tuyumu derler ınce ınce ama cok yogun oluyor
esmerlerın kılları sert cıkıyor o yuzden ole gorunuyor sanırım bılmıorm valla ben tenımın ne renk oldgunu bılmıyorum saclarım röflelı ama sıfır kıllıyım:52:

Ya sen neyden bahsediyorsun hı?? Ben mi demişim önceki sayfalardan genitali, göğsü kara oluyor diye ben mi onaylamışım??? 26 yaşında akıllıyım demişsin ama başkalarına sor sen nasıl olduğunu. Birde kendince laf söylemeye çalışıyorsun kendini bilmez. Adam akıllı oku 26 yaşındaysan 10 yaşındaki çocugun anlama yetisine göre cevap verebilmen gerekir. Bu yazdıklarımı anlarsın inşallah!

Son düzenleme:
ya ne saçmasapan tartşmalar bunlar ya bnm dün yazdığım görülmemiş sanırım... güzel insana her insan bakar gerek esmer gerek sarışın.. ne sarışınlar vardr dedm yüzüne bakılmaz ne bembeyaz tenliler vardır bebek gibi esmerlerin yanında ucube gibidir, ne sarışınlar vardr çirkin esmerlerin yanında dünya güzelidr! yani ten rengiyle kılla göğüs ucuyla olcak işmi bunlar arkadaşlar ya? yapmayın.

Son düzenleme:
bu arada dünya erkeklerinin en çekici, en seksi bayan dedikleri ağzının sularının aktığı adriana lima da esmer yani,hatırlataym dedm.Ülkemizde de esmer beğenilmez diyosunuz ama tapılıyor ona.Çünkü hatun güzel... Scarlett Johansson da sarışın güzeldir mesela o da erkeklerin hayalidir... dedğim gibi gerek esmer gerek sarışın güzelse tamamdır =)

Son düzenleme:
Back
X