geldim sonunda, geldik.
30+5'e kadar sıkabildik dişimizi.
çapa'ya 2.kere yatışımızın 3.gecesi bebeğimin kalp atışları artık durma noktasına gelip, gelişimi de tamamen durunca 17.11 salı sabahı 09:30 civari acilen doğuma alındım.
şişlerim, böbrek hastalığım ve tansiyonum uyutulmama engel olduğundan spinal sezaryanla 1100 gr olarak bebeğimi kucağıma aldım.
o kadar yanımdaydı ki herkes, o kadar destek gördüm ki buradan anlatamam.
her ne kadar benden çok kocamla muhtatap olmak durumunda kalsalarda telefonlarını hiç eksik etmedi can arkadaşlarım benim.
şimdilik zor geçiyor bu tarafta hayat.
dün bebeğimi hastanede kuvözde bırakıp taburcu oldum, sağlık sorunlarım devam ediyor.süt sağmaya çalışıyorum.
henüz çok küçük bebeğim, yüzündeki tüyler bile duruyor.
inşallah 1 ay içinde sağlıkla kucağıma alıp koklayacağım bebeğimi.
karnımda büyütemedim kucağımda büyüteceğim umarım bol bol..
30+5'e kadar sıkabildik dişimizi.
çapa'ya 2.kere yatışımızın 3.gecesi bebeğimin kalp atışları artık durma noktasına gelip, gelişimi de tamamen durunca 17.11 salı sabahı 09:30 civari acilen doğuma alındım.
şişlerim, böbrek hastalığım ve tansiyonum uyutulmama engel olduğundan spinal sezaryanla 1100 gr olarak bebeğimi kucağıma aldım.
o kadar yanımdaydı ki herkes, o kadar destek gördüm ki buradan anlatamam.
her ne kadar benden çok kocamla muhtatap olmak durumunda kalsalarda telefonlarını hiç eksik etmedi can arkadaşlarım benim.
şimdilik zor geçiyor bu tarafta hayat.
dün bebeğimi hastanede kuvözde bırakıp taburcu oldum, sağlık sorunlarım devam ediyor.süt sağmaya çalışıyorum.
henüz çok küçük bebeğim, yüzündeki tüyler bile duruyor.
inşallah 1 ay içinde sağlıkla kucağıma alıp koklayacağım bebeğimi.
karnımda büyütemedim kucağımda büyüteceğim umarım bol bol..