esmerlik kötü birşeymi

bence de takma artık gül geç ne söylerse boşuna kendini üzme
zaten çoğu erkek patavatsızlıklar yapıyo seninki ten rengi konusunda kimisi kilo konusunda boşver o yüzden

ona göre esmerin tanımı farklı heralde, sadece bi sorun bakalım, esmerden kastın kim diye ? bi örnek gösterirse en azından aradaki yanlış anlaşılma durumu ortadan kalkar belki

şimdi aklıma geldi bide şöyle bi druum var yalnız ki bak yne kafam karıstı:) bu konuya bu kadar taktıktan sonra adamın gercek düşüncesini, öğrenemeden işin peşini bırakamıcam heralde...bu esmerlk konusunun ilk çıktığı gün ben çok kırılmıstım..aynı günün aksamı tugba büyüküstünün dizisini izlioduk ne güzel kadın dmi hayatm dedim..evet güzel dedi..sonra ast yüzünü neoluyo dedimm niye soruosun bana milletn güzelliğini dur ben söyliyim o kadın esmer sen esmerleri beğenmediğimi düşünüosunya beni deniyosun dmi demişti..tuğbanın esmer olduunu kabul edio yanii.yahu tuğba belkide benden daha açık tenlidir..deli olcam:)

bence de takma artık gül geç ne söylerse boşuna kendini üzme
zaten çoğu erkek patavatsızlıklar yapıyo seninki ten rengi konusunda kimisi kilo konusunda boşver o yüzden

brazda bunu anladığım artık yada kendmi buna inandırmak istedğim için takmamaya karar verdm cnm..patavatsızlıklar yapıo ama yaptığı patavatsızlıkların ucunun nereye dokunduğunu bilmiyo braz boş konusma diyelm.yada artık ben öyle demke istiyorumn

canım sen bunu takıntı haline getirmişsin bunu eşine belli etme bence

canım sen bunu takıntı haline getirmişsin bunu eşine belli etme bence

evet kesnlkle artık takıntı haline geldi..ama inanın ben esmerliğimden çok çok memnunum sarısınlara lafım yok tabiki çok güzel baynlar var sarısınlar arasındada yanlış anlaşılmıyım ama bi bayan olarak kendi fikrimce kim kardashian üzerine tanımam yolda gderken bile aa ne güzel kızmıs diye düşündüğüm kişiler genelde esmer oluo halimden çok çok memnunum yanii.
benm takıntı yaptığım konu eşimin bu konudaki düşüncesini kesn ve net öğrenemiyo olmak hep kendi kendime parçalaro brleştrmeye çalışmak...bu kadar bytme dyceksiniz biliyorum ama bende böyleym cevapsız kalan sorular büyüyo işte

ya adam esmer olan tüm kadınları beğenmek zorunda değil ki tuba büyüküstün olayı biraz abartı olmuş bariz belli etmişsin niyetini
normalde beyaz tenli ya da sarışın kadınlardan hoşlanıyodur ama sana aşık olup evlenmiş
sırf seninle evli diye bütün esmerleri beğenmesini bekleyemezsin
herkesin daha çok hoşlandığı bi tip vardır kimisi sarışın kimisi kumral kimisi esmerlerden hoşlanır
ama bu demek değil ki normalde sarışınlardan hoşlanıyo diye hiç esmer bi birinden hoşlanmayacak onu güzel bulmayacak veya tam tersi
bence bu durumu kafana takma
ayrıca eşin dış görünüşe önem veren birine benziyo normalde beyaz tenlilerden hoşlandığı halde seni çok beğenip evlendiyse bu özgüvenini artıracak bi durum bence demek ki seni güzel buluyo ki evleniyo

ayrıca senin de eşin beyaz tenli sen hiç esmer yakışıklı bi erkek görünce beğenmiyo musun
mesela bana kıvanç tatlıtuğ çok hoş gelir ama burak özçiviti de çok beğenirim ikisini de görünce yakışıklı derim ama sevgilim bundan rahatsız olmaz

Son düzenleme:
benden zayiflara sisko derken esim
kiziyordum bana lafmi sokuyorsun diye

sen baskasin alinma sen derdi

yesil gozlu birisine ciyan gibi benzetmesi yapmisti
o an kizinca ben
sen ayri o ayri demisti

hic kafaya takmadim ama sen bayagi fazla takmissin

e bana kalsa esmer koca istemiyordum
kumral sarisin erkekleri seviyordum seneler once
kocam esmer ve ben kocamdan az esmer olanlara
cok kara demisimdir :)

bu arada bir sey soracaktim sana

senin konunda okumustum herhalde
esin siir yazmisti ailesine diye dogrumu?

evet malesef doğru cnm ama çok şükr o tarz saçmalıkları aştk artık

bütün esmerlerde bı ben kara değilim muhabbetı olur bızım komsumuz zifiri esmer ama kendını kumral ılan edıyor,senın esmerlıgı kabul etmene sasırdım oncelıkle.ve dusuncem eşin çok esmer hoşlanmıyor ve senı de gozu cok esmer gormuyor ve sana ıltıfat ıcın sen cok esmer deılsın dıyor ama sende yanlıs anlıorsun

evet malesef doğru cnm ama çok şükr o tarz saçmalıkları aştk artık

bak birde hani hep olumsuz seyleri soyluyo demistin ya baska konuda

mesela gobegini severken pislenmis
yada makyaj yap falan gibi seyler soylemisti (zehir gibi aklim var unutmamisim)

sunu bil ki beraber yasadiginiz icin
kari koca oldugunuz icin ve tamamen seni BENIMSEDIGI icin
soyluyor o tur seyleri

sevgili degilsiniz artik :)

o an hemen soylemesi hos degil ama erkekler bizim gibi degiller
direk soyluyorlar dusunmeden hatta art niyetsizler

yuzun solukdur o an daha iyi gorunmeni istemistir
yada gobegin pislenmistir o an hemen mudahale edip
haber verdi
iyikide soyluyor
seni benimsemese soylemez icine atar igrenirdi dahami iyi olurdu?

esmerlik tabiiki kotu bir sey degil
ama dedigim gibi sen ayrisin artik kiyaslamayi bile dusunmuyor esin
itici geliyordur bazi esmerler
her sarisin yada kumral ona guzelde gelmiyordur

aslinda sen elalemden bahsettiginizde hemen kendini katma
ve oyle dusunme bile hatta

Evet çok enteresan. Esınız sızı begenmıs ki evlenmiş ha size esmer demiş ha beyazdemiş ne farkeder ki? Hem de esmer çocuk resmi gösterip ne tatlı demiş. Saanırım hamilelikle beraber değişen hormon düzeni sizi fazla hassas yapmış

burcu değil de tuba büyüküstün e ben bile hastayım. bebek gibi kadın resmen ya. bu arada o esmer değil ki saçları koyu sadece ten rengi gayet açık

iyi siz kara vb kelimelerle kızınızı kötü hissettirmişsiniz
esmer olmak kapkara kömür olmak demek değil ki
zaten bu tarz lakaplar yüzünden esmer insanlar bu durumu kabul etmek istemiyo

cnm neden kötü hissetsin o zaman çocuk aslında esmer olmakla, kara olmanın aynı olduğunu bilmiyordu, bende esmerim ama çok koyu değilim. Şu anda 11 yaşında ve benden başkalarıda diyor kızıma ama artık gülüyor ve kendisinide oldukça beğeniyor.

ya böyle konular küçk görülüyo saçma bulunuyo ama gerçekten öyle bi kesim var esmerliği karalık gibi gören beyazlığa özenen.dediğiniz gibi beyaz tenli çirkin olsa bile esmerlikten iyi grülüyo.halbuki esmer olup çok dah agüzel de olabiliyo beyaz tenliden.ya da beyaz tenli olup çok güsel olan da vardır.insan eşim esmer ya da beyaz tenli olsun şöyle böyle olsun diye düşünebilir o ayrı da etraftaki bazı insanlar da bunu hissettiriyolar.falancanın bebeği çok tatlı bembeyaz.ya da diğerinden bahsederken kapkara çingene gibi cono gibi çok çirkin..yani 1-2 kişide değil bu .çok kişiiden duydum bana da garip geldi bu genellemeden başka bişey değil,
yazın Almanyadan gelmeden önce bile solaryuma giriyolarmış.hem de bayağı esmer bi tanıdığımız söylemişti ve gelince yine güneşleniyodu.hem de çok önemsiyo bunu.çok şaşırdım ben de.dediki Almanyada esmer olmak bronzluk bi üstünlük göstergesi .yani biz tatile gittik diye çok iiyi görünüyo diyo ve Türkiye de alt kesimde çalışanların çoğu güneşte yandığı için Türkiye de o kadar iyi görünmeyebilir esmerlik demişti.mantıklı geldi .yani benim için bu çok saçma ama böyle gören insanlar var.
bi de şundan dolayı bence;Türkiye genelde esmer olduğu için sarıiın renkli gözlü ender bulunduğu için çok beğeniliyo.ben de beğenirim .ama arz talep meselesi birazcık sanki:)
esmersen güzelsinnn:)diye de bi laf var dimi.huzurumuz olsun ya boşver sarışınlık esmerlik.ama anladım ben seni kesinlikle haklısın bence

bence esmerlik ile karalık aynı şey değil onu diyorum
esmer insanlar kapkara değil ki çok esmerler de var ama geneli kapkara değil
siz kara deyince insanlar zenciye dönük bi renk olarak algılıyo ve rahatsız oluyo
yok kara kız yok arap o tarz kelimeleri çok kullanıyolar ve esmerler insanlar hiç sevmiyo bu tarz şeyleri
ben dikkat ediyorum kullanmamaya çünkü rahatsız oldukları belli yani
hatta bi arkadaşımızı biriyle kıyaslanmıştı ikiside esmerdi
bi kız o çok esmer değil ama sen çok karasın demişlerdi kıza
ben çok mu karayım diye kendi kendine ağlamıştı kız
lütfen bu tarz terimler kullanmayın çünkü çoğu esmer bundan hoşlanmıyo bence

tüm dünya ve Türkiye güzelleri çoğu buğday tenli koyu saçlı kızlardan çıkıyor

esmerlik güzeldir kusura bakmayın ama bu konuda tartışmak bile saçmalık.

esmerler güzel olmasaydı,rihannayı o kadar çok beğenen insan olmazdı. kadın çok güzel.

Konu sahibinin yaşadığı şeyleri yaşadım ben de çok kez..

Esmerim, saçlarım gözlerim siyahtır ama tenim beyazdır. Hee tatle gidip bütün bir brozluk yapamadığım için amele yanığıyımdır genelde. Yüzüm kollarım işte eteğin boyuna kadar yanmış bacaklarım kararır.

Şimdi diyorum ben esmerim koyu tenliyim çevremdekiler yok yok sen esmer değilsin beyaz tenli esmersin. Tey Allaam gücenmiyorum ama çok gülüyorum yaa. Niye esmerliği kimse kabul etmiyor, koyu tenliliği yakıştıramıyorlar bir türlü. Karayım işte diyorum alla alla

O herkesin güneşte kararması da yukarıda bir arkadaş demiş görgüslük başka birşey değil. Ayyy işte beyaz tenli kapkara gelmiş tatile gittim esmerleştim, oyyy yesinler tatilini senin kezban.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…