eşmi ???çocukmu??? önde gelir

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
:uhm:arkadaşlar bugün ünlülerden birirnin internet haberlerindeki röportajını okudum ve sizinde görüşlerinizi almak istedim soru şu:eşinizmi önce gelir çocuğunuzmu ??? alınan cevapsa beni soru kadar şaşırttı diyebilirim cvp:eşim tabiki !!! şaşaırdım açıkçası benim için hayatta herşeyden önce evladım gelir aksini düşünende varmış sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar :uhm:

hiç çocuğum olmadı ama bir annenin böyle bi cevap vermesi benide çok şaşırttı o insanın canının bi parçası sana muhtaç masum bi yavru nasıl böyle vazgeçebiliyo ya hayret bişey kocasından vazgeçemiyo ama yazık valla buda anne mi :mymeka:

benim çocuklarım önce gelir evlat insanın kanı canıdır.
kim dediyse gerçekten saçmalamış reyting yapmaya çalışıyordur.

cok merak ediyorum bu sorunun cevabini sordugum herkes cocugum diyo bakalim 1 ay sonra cevaplarim insallah bunu su an icin esim cunku oda bi cocuk benim icin...

kocanız olmasaydı o canınız kanınız olan çocuğu nasıl yapacaktınız acaba.
cevabım ise ikiside aynı benim için...illede birinin önde olması gerekmiyor.yanyana yürüsünler..a.s

aaaaaaaaaaaa delirmiş olmalı o kişi evladım bir yana eşim
bir yana kıyamam ben çocuklarıma
benim için önçelik evlatlarımdır

bence eşit şu anda, çocugu olmayan bilemez derler
doğru olabilir ama şu an eşitmiş gibi geliyor..
ikisi de birbirinin parçası gibi.

mrb kızlar,çocuğum yokken bende bu soruyu sorardım çocuğu olan tanıdıklarıma ve hep aynı cvbı alırdım tabiki çocuğum derdi herkes bnde kızardım öyle şey olurmu kocan olmasa çocuğun olabilirmi,kocanın yeri apayrıdır derdim,ama gerçek öyle değilmişyasakkelime,evlat başka bişeymiş,yani bu duyguyu yaşamayan bilemez,allahım herkese tattırsın,çocuk senin kanın canın herşeyin,haa bu arada eşinlede aranda kan bağı yok,yani evlat sana herşeyden daha yakın,allah yavrularımızı bizlere bağışlasın,acılarını göstermesin,:enbuyukkk:

Ben henüz anne değilim ama çevremden gördüğüm kadarıyla çocuk sevigisi annelik bambaşka bişeye benziyor ALLAH bu yüce duyguyu herkeze yaşatsın

bencede önce evlatlarım gelir...kocayı heryerde bulursun ama evladı herzaman bulamazsın...evladın sevgisi bambaşka yahuuu..hiçbirşeye benzemiyor.ne anneye ne babaya...nede eşine benzemiyor..eşim ikinci gelir benim için..

E tabi ki kocanla para için evlenirsen bırak çocuğu her şeyden önce gelir kocan senin için, televizyondakiler için yorumum. Eğer benim de çocuğum olsaydı, çocuğum önce gelirdi.

Belliki burada cevap yazanlarin cogunun hayat tecrübesi yok.
Ayni soruyu su an anneme sorsaniz esim der kesin ve ayni soruyu 20 sene önce anneme sorsaydiniz evladim derdi. Nedenmi görüsü degisti?
Cünkü evladim oglum dedigi insan, annem ona muhtac iken, yüz üstü birakti.
Simdi babam yasamiyor artik ve annem aslinda oglunun yaninda yasamasi gerekirken (doguluyuz ya erkek cocugu cok tutulur bizde) abim anneme bakmak istemiyor. Emeklilik parasini elinden aliyor zorla.
Anneme siddet uyguladi, olmayacak laflar söyledi.
Demek istedigim benim cocugum yok ama olsada hic bir zaman esimden, hayat arkadasimdan üstün olamaz. Esit olur ama esimden fazla degerli olamaz.
Sunu unutmayinki eger degerli bir esiniz var ise ve size deger veriyorsa, sizde ona tabiki, cocuklariniz sizin ortak cocuklarinizdir ve sizlerin yavrularidir. Nasil sizden yada esinizde daha üstün olabilirki.
Bir kere böyle düsünmekle kendinizi cocuklarin eline birakiyorsunuz, bu hic hos birsey degil.
Keske benim annem abim yüzünden kendi hayatini mahv etmeseydi.
Simdi annem kendisi diyor, cok pismanim diye. Keske oglum yüzünden emektar esimin kalbini kirmasaydim diyor. Babam hep anneme derdi, yapma etme su hayirsiz evladin yüzünden bizim tadimizi bozma, ama annem anlamazdi. Simdi anladi ama hersey gec artik.
Ne babam geri dönecek, nede o eski hayatimizi bir daha yasayabilecegiz.
Onun icin siz siz olun ilk önce esinize sonrada cocuklariniza simsiki sarilin. Tabi bir sartla esinizinde adam gibi adam olmasi sartiyla.
Bir evde ilk önce anne ve baba birbirini tutmaliki cocuklarida onlara saygi duysun. Öyle abartili annelik duygulariyla cocuklarin sadece maskotu olursunuz. Gün gelir sizi ciddiye bile almazlar.

belki yıllar sonra böyle düşüne biliriz allah hiçbir anneyi böyle düşündürmesin ama şuna katılmıyorum lütfen darılma abartılı annelik duyguları diye birşey yoktur canım en azından ben böyle düşünenlerden,im bir çocuk önce sevgiyle büyür sevgininde abartılısı olurmu hiç helede konu evlatsa keşke daha fazla sevebilsek daha fazla özen göstersek diye düşünür anneler hep allah evlatlarımızı bize bizzide annelerimize bağışlasın (aminnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…