eşmi ???çocukmu??? önde gelir

anne değilim ama bana göre eş bidaha bulunur ama evlat bulunmaz bence söz konusu bile olamaz..
yinede allah kimseyi eşinden çocuklarından ayırmasın tabi.

neden şaşırıyorsunuz ki...
o onun düşüncesi olamaz mı?
belki anlatmak istediği başka bir şey vardır...
şu durumda ve şu şartlar altında çocuğum eşimle beraber gelir ondan önce gelmez bana göre de...
eşim kızımla olan çemberin dışında değil tam merkezinde...

Eşim olmasa bebeğimde olmazdı dolayısıyla bu bir zincir önce eşimi sevdim sonra bebeğimizi birlikte sevdik belki 2.yavrumuz olacak onu da hep birlikte seveceğiz:1hug:

annem önce eşim deseydi tiksinirdim ondan. asla bir anneye yakıştıramam koca manyaklığını. evet ebru şallı demişti kocam diye.
evlat herşeyden önce gelmeli. bu nedenle herşeyden önemli olmalı, sadece kocadan değil.

Elbette hem çocuk hem eş arkadaşlar ama böyle bir soru sorulduğunu varsayalım diyor konuyu açan arkadaşımız.....
Böyle bir durumda kayıtsız şartsız çocuğum tabikiiii

Anlamak zor..:1shok:

Yani biri size diyecek ki; bundan sonraki hayatını ya kocanla ya çocuğunla geçiricen..Birisini tercih et diycek (ben soruyu bu şekilde algıladım, yoksa başka ne demek istenmiş olabilir ki?); ve siz kocam diyeceksiniz..

Pessss diyorum sonra da polimik çıkmasın diye saygı duyarız diyorum..

Bence ikiside eşittir şakkıdı

Ayırım yapmak çok saçma olur :1closedeyes:

Anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun der gibi bişey bu

Ebru Sallida bi röpörtajinda "esim önce gelir " demisti cok sasirmistim
Benim cocugum herseyden önce
Esim kendi basinin caresine bakabilir yeri gelince

eşim olmasaydı çocuklarım olmazdı,ben olmasaydım çocuklarım doğamazdı,çocuklarım olmasaydı biz bir aile olmazdık.ailem bir bütündür hepsini çok seviyorum.ayrım yapmıyorum.Allah eşimi başımızdan, evlatlarımı gözümün önünden ayırmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabikide çocuğum diyenlerdenim.
sevdik evlendik ama eloğlu sonuçta.
yarını kimse bilemez.
ama evladın senin kanından canından bambaşka bişey.

herşeyden önce evladım gelir benim eşimin bir hatası olsa atabilirim onu hayatımdan ama yavrumun olsa atamam çünkü o benim parçam herşeyden önce yavrum önde gelir

msjmı siliyorum polemiğe girmek istemiyorum.sizinde dediğiniz gibi saygı duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bekarım ama yasamımın hangi alanında sorulursa sorulsun bu soru evladım derim tabikide...yeri geliyor kocanla anlasamıyor bosanıyorsun ama evlat öle mi? o ne kadar kötü olursa olsun atamazsın kıayamazsın evlattan öte sevgi yok bence....

peki tatlım esinle anlasamıyosunu hiç bir sekilde yapamıyosun bosarsın peki evladın çok kötü bilmem ne onuda bosayabilirmisin???

peki tatlım esinle anlasamıyosunu hiç bir sekilde yapamıyosun bosarsın peki evladın çok kötü bilmem ne onuda bosayabilirmisin???

yanlış anladınız evlatlarımı ikinci plana koymuş değilim sadece ailemin hepsini aynı derecede seviyorum evlatlarım için dünyayı yakarım babamızda başımızda olsun hayat ailemle güzel babaları olmasa onlarda mutlu olamazlarki.ikisinide yanyana kyuyorum eşimi hatasını görürsem bir celsede boşarım evlatlarım ömür boyunca benimdir.ama ne ben babamızı boşayım ne çocuklarımsız olayım hepimiz hep birarada olalım istiyorum.anlatmak istediğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…