- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
tabi ki kocam önce gelir...
evlat bu büyütürsün o da evlenir gider eşini tercih eder.. biz annemiz mi çocuğumuz mu diyebiliyoz mu?
kocamla benim yine başbaşa kalıp bir yastıkta yaşlanıcak olan...
tabi ki ikimizde evlatlarımızı en iyi şekilde bakıp büyütücez ama aramızdaki aşk çocuklarımza olan şefkat apayrı şeyler.
Anlamak zor..:1shok:
Yani biri size diyecek ki; bundan sonraki hayatını ya kocanla ya çocuğunla geçiricen..Birisini tercih et diycek (ben soruyu bu şekilde algıladım, yoksa başka ne demek istenmiş olabilir ki?); ve siz kocam diyeceksiniz..
Pessss diyorum sonra da polimik çıkmasın diye saygı duyarız diyorum..
Bence ikiside eşittir şakkıdı
Ayırım yapmak çok saçma olur :1closedeyes:
Anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun der gibi bişey bu
bende size pes diyorum eşinize bukadar mı düşmansınız,eşiniz olmasaydı çocuğunuz olmazdı,siz olmasaydınız çocuğunuz doğmazdı,çocuklar olmasaydı aile olamazdınız bu bir zincir ve aile bu zincirin halkalarıdır ve aradan bir halka kopsa o artık bir zincir değildir.eşiniz hayat yol arkadaşınızdır hastalığınızda ilgilenen ekmeğinizi suyunu yediğiniz insan hiçmi kıymeti yok yani.yaşlandığınızda çocuklarınız evlenip yuva kurup gittiğinde siz o pess dediğiniz adamla başbaşa kalacaksınız.o olmasa yapayalnız hayata veda edeceksiniz.eşimide çocuklarımıda çok seviyorum ikiside aynı seviyede önce Allahım var sonrada ailem.siz kocaya el oğlu derseniz oda size elkızı muamelesi yaptığında üzülmeyin.
peki tatlım esinle anlasamıyosunu hiç bir sekilde yapamıyosun bosarsın peki evladın çok kötü bilmem ne onuda bosayabilirmisin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?