D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
yanlış anladınız evlatlarımı ikinci plana koymuş değilim sadece ailemin hepsini aynı derecede seviyorum evlatlarım için dünyayı yakarım babamızda başımızda olsun hayat ailemle güzel babaları olmasa onlarda mutlu olamazlarki.ikisinide yanyana kyuyorum eşimi hatasını görürsem bir celsede boşarım evlatlarım ömür boyunca benimdir.ama ne ben babamızı boşayım ne çocuklarımsız olayım hepimiz hep birarada olalım istiyorum.anlatmak istediğim bu.
bu tabikide böledir canım benim sadece burda varsayılan bi tercihten söz ediliyor....yoksa kim ister babasız çocuk büyütmeyi...eğer terch hakkınız olsaydı...diye baslıyor zaten konu....yoksa ALLAH kimsenin yuvasını dağıtmasin içinde sizinkininde.....
bence eşit şu anda, çocugu olmayan bilemez derler
doğru olabilir ama şu an eşitmiş gibi geliyor..
ikisi de birbirinin parçası gibi.
kocanız olmasaydı o canınız kanınız olan çocuğu nasıl yapacaktınız acaba.
cevabım ise ikiside aynı benim için...illede birinin önde olması gerekmiyor.yanyana yürüsünler..a.s
Bence böyle soru sorulmaz doğal kanuna aykırıdır!
bizim bi tane komşumuz var..
o da "eşim çocuklarımdan önde gelir,çocuklarım ayrılıp gitcek ama ben kocamla kalacağım" gibi bşeyler demişti..şok olmuştum..
evli değilim, çocuğumda yok ama düşününce,çocuğum herkesten ve her şeyden önce gelir...
aynı şekilde eşimin de benden önce çocuğumu düşünmesi isterim..
bundan mutluluk duyarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?