eşmi ???çocukmu??? önde gelir

bu tabikide böledir canım benim sadece burda varsayılan bi tercihten söz ediliyor....yoksa kim ister babasız çocuk büyütmeyi...eğer terch hakkınız olsaydı...diye baslıyor zaten konu....yoksa ALLAH kimsenin yuvasını dağıtmasin içinde sizinkininde.....

yaklaşık dokuz aydır evliyim ve çok zorluklar çekerek kavuştuk biz.ama eğer bi evladım olsaydı şuan ve eğer bir seçim yapmak zorunda kalsaydım tabiki de EVLADIMI seçerdim.

Zor soru...
Aşk mı ustundur Şevkat mı dıye soylenır..
Cevabıda şevkattır..Cunku aşk karşılık bekler şevkat beklemez..
Annenın cocugunu besledıgı sadece aşk sevgı degıldır.
Doguştan gelen sevkattır..

Bir çok ınsan yenı bebegı olunca gece aglayınca duyacak mıyım dıye dert edınır..
ama bebek dogduktan sonra bebısınız a demeden hemen uyanırsınız..

Uykunuzun bır yerınde cok sevdıgınız esınız su ıstese yataktan fırlayarak kalkmazzsınız..

ama bebısınız aglayınca hemen fırlarsınız..
Annelık duyugusu coğu annelerde vardır.
cunku karnınızda bır nokta olan varlık..Sızınle buyur gelışır..

sızın kanınızdan canınızdan beslenır..

Dogduktan sonrada sızede ıhtıyacı vardır..
Ne kadar buyusekte annelerımıze her an ıhtıyacımız vardır.
kocalarımıza gelınce onlara duydugumuz aşk ıcın bır cok sıkıntıya katlandık..
Onlara duydugumuz sevgının bır urunu bebışlerımız ama..

Kocalarımız gun gelıyor herseyı unutup baska bır kadına bakabılıyor..
Kocalarımız mı cocuklarımız onde gelır..
benım ıcın cocuğum oncelıklıdır..

Onun her an bana ıhtıyacı var cunku

amin canım..

Dunya bir yana canim,herseyim oglusum biryana..Kurban oldugum ALLAH oyle bir sevgi veriyorki anne ile evlat arasinda anlatilmaz yasanir..... esi nekadar seversen sevvvvvv evlat bambaskaaaaaa....

tabii ki çocuklar, zaten biyolojik kodlamamızda da bu böyledir.
doğaya karşı koyamazsın, koyarsan vicdan azabından uyuyamazsınkaydirigubbakcemile3

bana kızacaksınız ama benim için önce eşim.eşimi sevdiğim için onunla evlendim yine onu sevdiğim için ona aslan gibi iki evlat verdim çocuklarım ondan bir parça bana kocamı ve çocuklarımı çoook seviyorum.:asigim:

bence eşit şu anda, çocugu olmayan bilemez derler
doğru olabilir ama şu an eşitmiş gibi geliyor..
ikisi de birbirinin parçası gibi.

kocanız olmasaydı o canınız kanınız olan çocuğu nasıl yapacaktınız acaba.
cevabım ise ikiside aynı benim için...illede birinin önde olması gerekmiyor.yanyana yürüsünler..a.s

kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum her ikiside birbirinden önce olamaz eşdeğerdir ne o olmayınca ne de öbürü olmayınca olmaz...a.s

o minicik kalbiyle seni seviyorum anneciğim diyen o minicik elleriyle yüzümü elleyen elimi tutan hastalığında sabahlara kadar gözümün yaşıyla beni başında bekleten allahımın bana verdiği mucizem (şükürler olsun)tabii ki kızım herşeyden önce gelir.ama eşimde yüreğimin bir parçasıdır.o da sıkıntıda olduğu zaman mesafe ne olursa olsun hissettiren sabah işe giderken akşam geleceğini bile bile arkasından su döktüren eşimde var.allah herkese nasip etsin anneliği.kimsenin düzenini bozdurmasın.

bizim bi tane komşumuz var..
o da "eşim çocuklarımdan önde gelir,çocuklarım ayrılıp gitcek ama ben kocamla kalacağım" gibi bşeyler demişti..
şok olmuştum..
evli değilim, çocuğumda yok ama düşününce,çocuğum herkesten ve her şeyden önce gelir...

aynı şekilde eşimin de benden önce çocuğumu düşünmesi isterim..
bundan mutluluk duyarım...

Bence böyle soru sorulmaz doğal kanuna aykırıdır!

bişi itiraf etmek istiyorum.annem yılllaaarrrr önce bunu demişti ve bunu söylediğinde etrafındaki bayanların onu tuhaf karşıladığını söylemişti.annemin demesi şöyleydi:kocalarını hiç önemsemiyolar-hep evladım evladım olayı..belki hayırsız bir erkek evlada sahip olmanın getirdiği bir tepkiydi bilmiyorum.valla o zaman ünv.de okuyodum yorumsuz ve fikirsizdim

bende diyorum ki herşeyden önce evladım.gözümün nuru küçük tavşanım herşeyden önce o geliyor benim için.kendi canımdan bile önce.

Eşim önce gelir tabiki..Çünkü eşimii çok seviyorum. O benim yoldaşım, arkadaşım, dostum, sırdaşım herşeyim. Melekler kadar temiz bi eşim var. Ağzından asla kırıcı kelime çıkmaz her zaman beni hoşnut etmeye çalışır.Çok iyi niyetlii bir eşim var. Bu yüzden tabikide eşim.
Bence evladım diyenlerin çoğu eşini yeterince sevmiyor. Ben çok severek evlendim. Çok şükür...Ama evladım olduğu zamanda onuda en az eşim kadar seveceğimi biliyorum ama yinede eşimden önce gelmez.

eşim başımın tacı evimin direği ben de eş diyenlerdenim o olmasa cocugum da olmaz zaten cocuk istegim de her şey onunla güzel ..eşimin bir parcası benım bır parcam ortak aşkımız olacagı için çocugumu severim evladını eşlerınden onde tutan ve bu yuzden evladını babasız buyutmek zorunda kalan cok kişi tanıyorum ..

Yaa evli degilim cocugum yok böyle bir ayrım yapılması bile bana abes geldi.
Evlat mı, es mi???
Cocuklarımızıda kendi basımıza yapmıyoruz!!
İkisininde yeri ayrı olur ay ne bileyim önce evlat yada esim demeleri bana cok sacma geliyor.
Kimse kusura bakmasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…