eşmi ???çocukmu??? önde gelir

bencede çok saçma kesinlikle eşittir evladım tabi ki canım kanım olucak ama

eşim olmasa nasıl olur mantıksız bana göre kesinlikle aynıdır eşim herşeyden önce gelir

çocuğum oluncada eşim ve evladım önce gelir seçimimi olur bunun eşimide arka plandan bırakmam

evladımıda bu benim düşüncem:1closedeyes:

8 ay önce de karnımda ki yavrumu kalbi durdu aldılar kürtajla.şuan tekrar hamileyim ve dün bebeğimin kalp atışını gördüm.dünyalar benim oldu.anne adayıyım.eşim olmasa bebeğim olmazdı , ben de ayırt edemem.bebeğim ve eşim aynı benim için.ikisi de içinde dünyaları değişmem asla.

canım geçmiş olsun allah bu yavruna sağlık versin inş anne olursun sende bizim gibi bebeğini kucağına sağlıkla al inş öptüm seni

valla eşle çocuk karşılaştırılımı bilmiyorum ama
Kızım doğduğundan bu yana hiç kimseyi çok sevmediğimi anladım

sağol sagomist .rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah.

benim içinde ikisi önemli hayatımda ama yinede evladım bi parçada olsa daha fazla evlat denilince akan sular duruyo....

İkisi de farklı bence...ne eşten vazgeçilir ne evlattan...önce evladım diyenler var ama evlat gidecek uçacak yuvadan eşle kalınacak son nefese kadar...bu da düşünülmeli...ben yine de ikisi de candan parçadır diyorum..

ikisine de gereğinden fazla değer vermeyeceksin..
annem bize evlat aziz ama terbiye daha aziz der...
bize de öğüdü: yataklara düşecek kadar aşktan geberseniz bile asla ama asla zaafınızı belli etmeyin..

bende evli değilim çocugumda yok ve cocuk ıcın delırıyorum .cok zor bır soru ıkısıde bırbırının bır parcası ikiside çok farklı yerlerde ne candan ne kandan vazgecılır

arkadaşlar benim iki çocuğum var,ve değerli eşim,bu soru çok zor,ben bu soru böyle aygılıyorum hangi elinı vea bacağını kesmek istersın?ben nasıl seçebilirimki?zor gerçekten bir soru,hepsi önde gelirler,sonra ben ,demek istiyorum:asigim:

eşimin yeri tabiki apayrı.ama kızımmm.daha küçücük.bana muhtaç.ben olmasam ne yapar o.
kıyamam ben kızıma..önce kızım.hemen yanında kocamm

tabi ki kocam önce gelir...

evlat bu büyütürsün o da evlenir gider eşini tercih eder.. biz annemiz mi çocuğumuz mu diyebiliyoz mu?

kocamla benim yine başbaşa kalıp bir yastıkta yaşlanıcak olan...

tabi ki ikimizde evlatlarımızı en iyi şekilde bakıp büyütücez ama aramızdaki aşk çocuklarımza olan şefkat apayrı şeyler.

kesinliklee sarı kızım...!!!
aaa eş herzamn bulunurrr çocuğum benim kanımdan canımdann..
asla tercih aşamsına bile getirmem.
annen mi kızın mı deseler ben yine her halükarda kızım derim.kimseyi onu kadar sevemem.2. olduğunda 2sinide aynı severim..

ÇOCUKLARIM OLMADAN ASLAAAAAAAA!!!!

kan can emek tabii ki evlat derdim

anne değilim ama bebeğim önce gelir diye düşünüyorum . annemden biliyorum bazen babamla tartıştıklarında hep derdi sen olmasan 2 dakika dayanmam diye.. her fedakarlık çocuk için yapılıyor.. eşi terkeder gidersin, kimse vazgeçilmez değildir.. hee ondan ayrılınca mutlu olursunmu olmazsınmı o tartışılır ama evladından ayrılmanınn göreceli bir üzüntü çeşidi olduğunu sanmıyorum..
yürek dağlanır, ciğerin yanar

benim icinde en basta herseyden önce kizim gelio o benim canim herseyim tabi esimde ayni ama evladin yerini hic bisey tutmaz anne olmadan önce hep esimdi ama simdi o ikinci sirada :))

yanılmıyorsam bu soruyu ebru şallıya yöneltilmişti ve eşim demişti
ben onunla aynı fikirde değilim benim için

:CüvCüv: HAYATTA EN DEĞERLİ VARLIĞIM KIZIM:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…