Gerçekten cok zor seyler yasamıssın ve güclü olup atlatmıssın tebrik ederim tabi önünde daha uzun bi ömür var insallah yüzün cocuklarından güler.sagol canim
Ama o firtinali donemde malesef mantikli dusunmek yerine duygularimla hareket ettim
Ustelik hamileydim cok zor bir donemdi
Simdiki aklim olsaydi aldatildim diye yaygara koparmak yerine gormemezlikten gelir bir sure duzluge cikana kadar beklerdim hazir olunca hucuma gecerdim .Ben tam tersini yaptim en zayif halimle hareket ettim .Hamilelik ,lohusalik donemi kucuk bir bebek le aklimi kacirmadigima sukrediyorum.Benim olay sadece aldatilmak degildiki ex koca o kadin ugruna tum birikimlerimizi harcadi .Altinlarim takilarim ortak hesaplar hepsi uctu
Allah yanlarina birakmasin insallah onlara dert olarak geri donsun
Beni resmen deli ilan ettiler aramizda bir sey yok uydurup duruyor psikolojisi bozuk dediler benim icin
Ruh hastasisin manyaksin sen dediler cocuklarim elimden alinsin diye yapmadik pislik birakmadilar mahkemelik olduk
Neyseki hakim beni hakli buldu onlarin arasinda ilski oldugu kanitlandi davayi ben kazandim hakimdende azar isittiler aranizdaki apacik meydanda neyin inkari bu diye
Neyse dusundukce titriyorum o gunleri Allah bir daha yasarmasin
Ama o ikisininde belasini versin insallah
Onlarla ugrasmak beni cok yordu o yuzden konu sahibine diyorum kendini hazir hissedince ayrl yoksa su durumda yapamazsin diye
Insan cok yipraniyor kimseye yasatmasin Allah
canim adam konusmaz ne diyecegini saniyorsunkiBen esime mesaj yazdım konusacaz diye tamm dedi ama biliyorum yine kacacak ama üstüne gidecem .
Epey bir kanıt varmış. Yani bunlar da delil değilseask mesajlari vardi (canim seni istiyor x otelde bulusalim)
seni seviuyorum askim
seni deli deli deli gibi seviyorum
sensiz yapamiyorum
askindan oluyorum
herseyim sensin askim sevgilim bilmem ne
benimki kadinin evinden cikmiyormus kac sahit var
sonra dayak yedim sikayet ettim diye ex ceza aldi ve sevgiliside sahitlik yapti suclu karisidir diye
hakimde sen nerden biliyorsun ayni evdemi yasiyorsun dedi o fahise sustu kaldi tabi
evimizde olan herseyi salak gibi mahkemede anlatti tabi kendini ele verdi kadin
ben kocami evden kovunca gidecek yeri yokmus o yuzden gelip bende kaliyordu dedi gunlerce kaliyordu orda
oysaki ex kocanin ailesi yurume mesafesinde 15 dklik yoldu o kadinin evi ise 60 km yoldu
yani hakimler salak degil
daha bir cok delil vardi bunlar ilk aklima gelenler
canim zaten benimki son zamanlarda telini surekli sakliyodu cebinden cikarmiyordu suphelenmistimEpey bir kanıt varmış. Yani bunlar da delil değilse
SMS içeriklerine ulaşmak cok zor iyi başarmışsınız valla..
Bi tanıdığım mesaj içeriklerine ulaşamadığı için gördüğü mesajlarda silindiği için ispatlayamadı.
Sadece sık arama trafiği vardı. Hakim de onu delilden saymadı çünkü arkadaşlarmış zaten.
Sizi tebrik ediyorum valla
Sizin yorumlarınızı görmüştüm vallahi korkuyorum evlilikten bu yüzden bir de bu peynir cinsinin kocası ne yapıyordu bu arada yani arkadaşım o benim yabancıya gitmedi mi diyordu?canim zaten benimki son zamanlarda telini surekli sakliyodu cebinden cikarmiyordu suphelenmistim
Alkol aldigi bir gun sizmisken cebini kurcaladim ki nerdeyse 30 a yakin mesaj taslaklarda kaydedilmis yada unutulmus bilmiyorum. Ben o mesajlari hemen fotoladim kendi telime sonra kizimin teliylede fotoladim garanti olsun diye
Yuzlerce mesaj icerigide silinmisti
Onca mesaja kanita ragmen hala inkar ettiler
O kadin hatta pardon yanlislikla mesaj gonderdim senin esin icin degil baskasinaydi bile dedi
Kadinda zaten benim ex in yakin arkadasinin karisi
Hatta ilk olayi meydana cikardigimda benim salak koca bana soylemedigini birakmadi
Sen utanmiyormusun kadincaza iftira atiyorsun ayip degilmi dedi
Ben o kadar serefsizmiyim arkadasimin karisiyla yatayim dedi
insan biraz utanir ya nasil kocana bunu yakistirip dile getiriyorsun dedi agladi zirladi
Valla ne yalan soyleyim o zamanlar ben bile kendimden suphelenmistim acaba ben hayalmi gordum diye
Yani iyi oyuncuymus 20 yillik kocami taniyamamisim sahtler ve mesajlar olmasa ianmiycaktim
sonradan zaten onlarca kisi taniklik etti beraber gorduk diye
Cok sukur gecti gitti ya cok kotu gunlerdi
Hic mi iliskiye girmiyor daha sizinleArkadaslar diyelimki biri yok sizce neden birden ve bu kadar sogumus olabılır ve neden ayrılmak istemiyo. Bunun cevabını bi tek o verebilir ama vermiyor iste. Ben yurtdısında yasıyorum ve cok yalnızım .akrabalarım cok ama bi kac arkadastan baska arkadaımda yok . Calısamıyorumda dilim olmadıgı icin .ve kızım cok kücük 1 yasında daha.
Sizin yorumlarınızı görmüştüm vallahi korkuyorum evlilikten bu yüzden bir de bu peynir cinsinin kocası ne yapıyordu bu arada yani arkadaşım o benim yabancıya gitmedi mi diyordu?
Direk yazmak aplaya hakaret olur belki site kurallarına aykırıdır falan diye şeeettimpeynir cinsinin kocasi hahaha
1 dk boyunca anlamlandirmak icin ekrana baktim sonradan dank etti hahah
Canim hepsi ayni olmaz tabiki cok iyi kocalarda var.Karisini el ustunde tutan.Insallah sen iyisiyle karsilarsin .Sizin yorumlarınızı görmüştüm vallahi korkuyorum evlilikten bu yüzden bir de bu peynir cinsinin kocası ne yapıyordu bu arada yani arkadaşım o benim yabancıya gitmedi mi diyordu?
Ya banada soyleyin benim haka dank etmedipeynir cinsinin kocasi hahaha
1 dk boyunca anlamlandirmak icin ekrana baktim sonradan dank etti hahah
Shanna yaz canim lutfen niye hakaret olsun ya benim jeton koseli dusmuyo vallaDirek yazmak aplaya hakaret olur belki site kurallarına aykırıdır falan diye şeeettim
Desenize kadına ve kocasına boşa kızıyoruz, ikisi de ekmeğindeler biri pazarlamacı diğeri pazarlamaya konu olan malCanim hepsi ayni olmaz tabiki cok iyi kocalarda var.Karisini el ustunde tutan.Insallah sen iyisiyle karsilarsin .
Peynir cinsi ne demek ben anlamadi bu espiriyi biraz aciklarmisin
Kadinin kocasi benim salak kocadan faydalandi karisini vererek benim exi 3-4 sene boyunca somurduler.Bedavaya calistirdilar onca parasini yediler.Boyle enayiyi bulmak kolaymi bu devirde
Size değil estağfurullah o bayana olur dedim ve yazıyorum en sevdiğim peynir cinsidir kendileri buyrunuz KaşarShanna yaz canim lutfen niye hakaret olsun ya benim jeton koseli dusmuyo valla
Somut deliller elde edebilmeniz kurtarmış sizi bu adamdan..canim zaten benimki son zamanlarda telini surekli sakliyodu cebinden cikarmiyordu suphelenmistim
Alkol aldigi bir gun sizmisken cebini kurcaladim ki nerdeyse 30 a yakin mesaj taslaklarda kaydedilmis yada unutulmus bilmiyorum. Ben o mesajlari hemen fotoladim kendi telime sonra kizimin teliylede fotoladim garanti olsun diye
Yuzlerce mesaj icerigide silinmisti
Onca mesaja kanita ragmen hala inkar ettiler
O kadin hatta pardon yanlislikla mesaj gonderdim senin esin icin degil baskasinaydi bile dedi
Kadinda zaten benim ex in yakin arkadasinin karisi
Hatta ilk olayi meydana cikardigimda benim salak koca bana soylemedigini birakmadi
Sen utanmiyormusun kadincaza iftira atiyorsun ayip degilmi dedi
Ben o kadar serefsizmiyim arkadasimin karisiyla yatayim dedi
insan biraz utanir ya nasil kocana bunu yakistirip dile getiriyorsun dedi agladi zirladi
Valla ne yalan soyleyim o zamanlar ben bile kendimden suphelenmistim acaba ben hayalmi gordum diye
Yani iyi oyuncuymus 20 yillik kocami taniyamamisim sahtler ve mesajlar olmasa ianmiycaktim
sonradan zaten onlarca kisi taniklik etti beraber gorduk diye
Cok sukur gecti gitti ya cok kotu gunlerdi
Hiçbir zaman büyük konuşmak istemem ama böyle bişey olur da öğrenirsem affedemem kalben asla asla asla aman erkektir yapar otur evinde çocuklarını büyüt sonra da o adamla aynı yatağa gir nasıl unutulur nasıl affedilir ki korkum bu yani bu riski alamam hani başıma gelmeyebilir de ama gelebilir de işteCanim hepsi ayni olmaz tabiki cok iyi kocalarda var.Karisini el ustunde tutan.Insallah sen iyisiyle karsilarsin .
Peynir cinsi ne demek ben anlamadi bu espiriyi biraz aciklarmisin
Kadinin kocasi benim salak kocadan faydalandi karisini vererek benim exi 3-4 sene boyunca somurduler.Bedavaya calistirdilar onca parasini yediler.Boyle enayiyi bulmak kolaymi bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?