Esmin bana karsı cok soguk

Gerçekten cok zor seyler yasamıssın ve güclü olup atlatmıssın tebrik ederim tabi önünde daha uzun bi ömür var insallah yüzün cocuklarından güler.

Ben esime mesaj yazdım konusacaz diye tamm dedi ama biliyorum yine kacacak ama üstüne gidecem .
canim adam konusmaz ne diyecegini saniyorsunki
aldatiyorsa asla evet demez inkar eder bide ustune seni suclar
Evinde huzursuzluk cikar yine sen uzulursun o cikar disari unutur
birde anlamadigim esin cocuk istemis yapmadigin icin sana kizgin yazmissin zaten 3 tane varmis yinemi istedi anlamadim

Epey bir kanıt varmış. Yani bunlar da delil değilse
SMS içeriklerine ulaşmak cok zor iyi başarmışsınız valla..
Bi tanıdığım mesaj içeriklerine ulaşamadığı için gördüğü mesajlarda silindiği için ispatlayamadı.

Sadece sık arama trafiği vardı. Hakim de onu delilden saymadı çünkü arkadaşlarmış zaten.

Sizi tebrik ediyorum valla

canim zaten benimki son zamanlarda telini surekli sakliyodu cebinden cikarmiyordu suphelenmistim
Alkol aldigi bir gun sizmisken cebini kurcaladim ki nerdeyse 30 a yakin mesaj taslaklarda kaydedilmis yada unutulmus bilmiyorum. Ben o mesajlari hemen fotoladim kendi telime sonra kizimin teliylede fotoladim garanti olsun diye
Yuzlerce mesaj icerigide silinmisti
Onca mesaja kanita ragmen hala inkar ettiler
O kadin hatta pardon yanlislikla mesaj gonderdim senin esin icin degil baskasinaydi bile dedi
Kadinda zaten benim ex in yakin arkadasinin karisi
Hatta ilk olayi meydana cikardigimda benim salak koca bana soylemedigini birakmadi
Sen utanmiyormusun kadincaza iftira atiyorsun ayip degilmi dedi
Ben o kadar serefsizmiyim arkadasimin karisiyla yatayim dedi
insan biraz utanir ya nasil kocana bunu yakistirip dile getiriyorsun dedi agladi zirladi
Valla ne yalan soyleyim o zamanlar ben bile kendimden suphelenmistim acaba ben hayalmi gordum diye
Yani iyi oyuncuymus 20 yillik kocami taniyamamisim sahtler ve mesajlar olmasa ianmiycaktim
sonradan zaten onlarca kisi taniklik etti beraber gorduk diye
Cok sukur gecti gitti ya cok kotu gunlerdi

Sizin yorumlarınızı görmüştüm vallahi korkuyorum evlilikten bu yüzden bir de bu peynir cinsinin kocası ne yapıyordu bu arada yani arkadaşım o benim yabancıya gitmedi mi diyordu?

Son düzenleme:
Hic mi iliskiye girmiyor daha sizinle

alinmayin gucenmeyin nolur ama bisey sormak istiyorum..
3 cocuk bi kadini yipratir heleki 1 sene once dogum yapmissiniz..fiziksel gorunumuz cok degisti mi?kilo filan?
ne yazik ki bazi erkekler cok ama cok etkileniyor kadinin evdeki gorunumunden bunu dile getirip sizi kirmak istemiyor belki ama araniza boyle mesafe koyuyor olabilir.
bide ben tlfunun parmak iziyle acilmasina cok takildim..neden ki?
konusmayla duzelir mi bilmem ama 1 yasindaki ufaklik biraz daha buyuyunce ise girmeye calisin..ayaklarinizin ustunde durun.

Sizin yorumlarınızı görmüştüm vallahi korkuyorum evlilikten bu yüzden bir de bu peynir cinsinin kocası ne yapıyordu bu arada yani arkadaşım o benim yabancıya gitmedi mi diyordu?

peynir cinsinin kocasi hahaha
1 dk boyunca anlamlandirmak icin ekrana baktim sonradan dank etti hahah

Uyurken telefonunun kilidini acabilirsiniz eger derinse uykusu. Suphelenmekden once bence bir bir onunla ne konusmak istediginizi kagida yazin konusmanizi planlayin ve konusacagiz dediginde adim adim ilerleyin. Hissettiklerinizi paylasin ve ona baska birimi var demek yerine karsisinda guclu durun. Benden rahatsizmisin demek yerine senden rahatsizim de. Bosanmakmi istiyorsun yerine..mutsuzlugunuzdan bahsedin. Belki o farkinda bile degildir ve sizin surekli supheci davranisinizdanda bunaliyo olabilir. Ve siz kendi kendinizi onun karsisinda alcaltiyorsunuz kendinizde hatayi ariyarak.
Nerde yurtdisindasiniz?

Canim hepsi ayni olmaz tabiki cok iyi kocalarda var.Karisini el ustunde tutan.Insallah sen iyisiyle karsilarsin .
Peynir cinsi ne demek ben anlamadi bu espiriyi biraz aciklarmisin
Kadinin kocasi benim salak kocadan faydalandi karisini vererek benim exi 3-4 sene boyunca somurduler.Bedavaya calistirdilar onca parasini yediler.Boyle enayiyi bulmak kolaymi bu devirde

Desenize kadına ve kocasına boşa kızıyoruz, ikisi de ekmeğindeler biri pazarlamacı diğeri pazarlamaya konu olan mal Bir erkek bunu nasıl kabul edebilir aklım almıyor nasıl bir mide bu ya tövbe Yarabbi

Somut deliller elde edebilmeniz kurtarmış sizi bu adamdan..
Yoksa sık arama olması, bi cafede çay kahve içmelerini vs delil saymıyorlar hakimler bildiğim kadarıyla..
Yolunuz açık olsun

Hiçbir zaman büyük konuşmak istemem ama böyle bişey olur da öğrenirsem affedemem kalben asla asla asla aman erkektir yapar otur evinde çocuklarını büyüt sonra da o adamla aynı yatağa gir nasıl unutulur nasıl affedilir ki korkum bu yani bu riski alamam hani başıma gelmeyebilir de ama gelebilir de işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…