- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Ee ağzına hiç tükürdü mü ya denk geldimiGerçekten
Hepsi denk geldiEe ağzına hiç tükürdü mü ya denk geldimi
Şaka yapıyosun heraldeHepsi denk geldi
cidden de hep solla çiğniyorum.Hem bu çene çıtlama olayının tek taraflı çiğnemeden kaynaklandığını duymuştum. . Ama bilmiyorum.
poğaçaHay masallah ..
Az usturuplu esne,bi kıza yakışamaz öyle fırın kapağı gibi acık ağız..
Görsem poğaça atardım içine..
Ya arkadaşlarbiraz komik ama çene çıkması mı oldu noldu anlamadım ya.
Kocaman ağzımı açmış esnerken ÇAAAT diye ses geldi. ağrı felan yok, açıp kapatıyorum ağzımı bir sorun yok ama korktum ya kırılma felan olmamıştır dimi? ya başına gelen var mı?
bir de ortodonti tedavisi görüyorum. doktor anlar dimi gece gece panik oldum
Bende yıllardır var o çat cutlar. Kireclenme var cenemde,çok stresli olduğumda daha fazla hissediyorum,yemek yerken bile duyuyorum,normal zamanlarda anlamıyorum bile.Ya arkadaşlarbiraz komik ama çene çıkması mı oldu noldu anlamadım ya.
Kocaman ağzımı açmış esnerken ÇAAAT diye ses geldi. ağrı felan yok, açıp kapatıyorum ağzımı bir sorun yok ama korktum ya kırılma felan olmamıştır dimi? ya başına gelen var mı?
bir de ortodonti tedavisi görüyorum. doktor anlar dimi gece gece panik oldum
bazen yemek yerken bu kadar gürültülü değil ama bende de oluyor, doktora söylemiştim pek kaale almadı ağzını çok açma gibi bişey dedi.Bende yıllardır var o çat cutlar. Kireclenme var cenemde,çok stresli olduğumda daha fazla hissediyorum,yemek yerken bile duyuyorum,normal zamanlarda anlamıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?