- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
bir sonraki randevuda sorcam bakalım, ne dicek..Esnerken ağız çok gerildiğinden çene oynar kemik noktasından çıkıp yerine giriyor tekrar tak diye.
Ben de hep oluyor doktora görünmek lazım ama ihmalkarlık işte.
ya çok uykum vardı, ne kadar açılabiliyorsa o kadar açtım sanırımkız o nasıl esnemeağrın sızın birşeyin yoksa sorun yok demektir canım :)
kireçlenme de önemli bir şey değil mi ya..doktora sormuştum kireçlenme demişti önemli birşey değil bende de hep oluyor
Bişey olmaz bende ortodonti tedavisi gördüm oluyodu öyle gerci yemek yerken hala oluyo hele kız kardeşimde daha kötü oluyo onun ayrı bi tedavisini daha olcak hatta bunlar bence tel yüzünden oluyo cenemiz cene kemiklerimiz tuhaf bişekilde değişiyoYa arkadaşlarbiraz komik ama çene çıkması mı oldu noldu anlamadım ya.
Kocaman ağzımı açmış esnerken ÇAAAT diye ses geldi. ağrı felan yok, açıp kapatıyorum ağzımı bir sorun yok ama korktum ya kırılma felan olmamıştır dimi? ya başına gelen var mı?
bir de ortodonti tedavisi görüyorum. doktor anlar dimi gece gece panik oldum
Kireçlenme olabilir,zaten şöyle hissedersiniz ağzınızı çok açınca sanki kemik takılıyormuş gibi oluyor o ses çıkarken,bende öyle oluyor yani.bazen yemek yerken bu kadar gürültülü değil ama bende de oluyor, doktora söylemiştim pek kaale almadı ağzını çok açma gibi bişey dedi.
evet daha küçükleri çiğnerken oluyordu, doktora dedim; olur ağzını büyük açma geçer felan deyince geçiştiriyor mu acaba diye düşündüm ben de.. teşekkür ederim çokBişey olmaz bende ortodonti tedavisi gördüm oluyodu öyle gerci yemek yerken hala oluyo hele kız kardeşimde daha kötü oluyo onun ayrı bi tedavisini daha olcak hatta bunlar bence tel yüzünden oluyo cenemiz cene kemiklerimiz tuhaf bişekilde değişiyo
çene kemiğini zorlamışsın. esnerken dikkatli olun. çeneeniz çıkabilir.çene kemiği yerinden oynuyor böyle zamanlarda..Ya arkadaşlarbiraz komik ama çene çıkması mı oldu noldu anlamadım ya.
Kocaman ağzımı açmış esnerken ÇAAAT diye ses geldi. ağrı felan yok, açıp kapatıyorum ağzımı bir sorun yok ama korktum ya kırılma felan olmamıştır dimi? ya başına gelen var mı?
bir de ortodonti tedavisi görüyorum. doktor anlar dimi gece gece panik oldum
hayvan gibi şiyaptımsa demekkiO nasil bir esnemedir ya Rabbimm
çok büyük açmışsam demeli :) komik ama çok korktum.. size de geçmiş olsuno nasil actinki oyle :))) yok cnm korkma bn dusmstumde cenem catlamisti baya bi canim yanmisti morarmisti :) korkma esnemeyle bisey olmaz
bu bana da oluyo bazen ama bu kadar şiddetli değildi. dr da üstünde durmadıbanada bir ara çok sık oluyordu hatta anormal gelecek ama çenem kütlüyordu fazla oynattığım zaman sağa solazamanla geçti
teşekkür ederimÇene eklemleriyle ilgili gibi. Diş hekimi anlar. Tedavi sürecinde zorlamış olabilirsiniz. Benim ara ara oluyor. Gece diş sıkma problemi alt ve üst çenenin doğru kapanmaması neden olabiliyormuş. Zaten tedavi görüyormuşsunuz doktorunuz bir baksın
Ayy mutlu oldum:))Gece gece guldum valla sayendeo bende de oluyor korkma korkma D Hadi iyi esnemeleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?