aynen ben de kafami yastiga degdirmeden yana hafif yatiriyorum n'olursa olsun..daha 4 gun oldu bana fenalik gelmeye basladi neyse ki morluklar geciyo hizla..vucudum kalip gibi oldu yatmaktan kazik yutmus gibi bu ne ya..
ya ben dudaklarimi falan soydum yeriz ya normalde onun gibi, bisi olmaz dimi.. kaslarimin sekli falan da allaha emanet insallah bir an once gecer bu durum..
ya ben dudaklarimi falan soydum yeriz ya normalde onun gibi, bisi olmaz dimi.. kaslarimin sekli falan da allaha emanet insallah bir an once gecer bu durum..
yaaaaaaaaaaa bu sabah kalktığımda sağ tarafa doğru dönmüş yatıyordum ki 10 ağustos salı günü oldumeyvahedigeldismile bide sol gözüm kanlanmışşşşşşşşşşşşmafoldumben
ya kızlar ben şimdi yusuf yusuf oldum yan yatıyorum esniyorum morelim alt ust oldu aartık yatmayacağım söz vriyorum ama 14uncu gunumdeyım çok sey olurmu burnum yamulurmu zaten evhamlıyım iyice panik oldum
sakin canım eğer burnuna baskı olmadıysa sorun olmaz ... ama sen sırt üstü yatsan iyi olacak canım çünkü daha ilk günlerindesin aman dikkat darbe flnda alma canım öptüm sevgilerle