Esnemekten ve yan yatmaktan çok korkuyorum.. Doktor bana 3. haftadan sonra bir şey olmaz demişti ama hala yatamıyorum. Ayrıca 5 ameliyatlı biri olarak deneyimliyim de :) Şu an 2. aydayım. Şu sümkürmeyi de çok özledim.... kulak çöpleri kurtarıcı.. ben de korku oluyor ve ben 5 yıldır burnumu sümküremiyorum:) bilmiyorumkismile
benim 40. gün ameliyatımın .
esnerken çok canım acıdığından , mimik yaparkende öyle . çok konuşunca , çok gülünce hepsi ayrı acı olarak geri döndüğünden hiçbirini rahat rahat yapamıyorum maalesef.
İmdatttttttttttttttttttt korkutma beniiiiiii ben sümküremessem tıkanıklıktan giderim gerçi şuan banada yasak 4 ay bitti amaa zorlaynca kanıoo ondan merhemle akmasını sağlıyorum yan yatmaya gelincede ben düz hiç uyuyamazdım çekilmez çile çekerekten alışmak zorunda kaldım :) hala 2 yastık üstü üste gövdem hafif yukarda uyuyorum ve ister istemez burnumu değirmiyorum ama kafamı sağa sola hafif dönük uyuyorumm o yüzdende benim şişler ve ödemler oramda buramda dolaşıolar napiim sabit daha yatamıorum isyanlardayımmmmmmmmmmmmmm anlıycağın :) ama sümkürkme korkuttu beni walla zaten deviasyonm varrr ağlarım ben 1 seneyi gözden çıkarmıştımda sen böle yazınca korktummmmmmmmmmmmmmmmmm
valla pink bu soruyu 2 kez bende sordum kendisine ama hala cevap alamadım :)
Yan yatılıyorda , sabah kalktığında pişman olunuyor !
Ödem sağolsun gezdiğinden !
benımde 1,5 ay oldu yan yatıyorum
ya ben 8. günümdeyim, dun gece sabah karsı son yarım saat yan yatma kacamagı yaptım umarım pişman olmam:))) ya nasıl ozlemisim yan yatmayı :))) of ameliyat degilde gunese cıkmamak yan yatmamak yordu beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?