eşnizle oturuken sarılırmısınız

ben severim sarılmayı, dokunsalımdır.
ama eşim sevmez pek.
yanında olmamı çok ister ama sarılmadan.
bakışırız yani, sap gibi:KK53:
genelde bu durumu önemsemem.
ama bazen üzülüp, özellikle uzak dururum.
ozaman da peşimden ayrılmaz.
saçmasapan bi durum işte:işsiz:

ben severim sarılmayı, dokunsalımdır.
ama eşim sevmez pek.
yanında olmamı çok ister ama sarılmadan.
bakışırız yani, sap gibi:KK53:
genelde bu durumu önemsemem.
ama bazen üzülüp, özellikle uzak dururum.
ozaman da peşimden ayrılmaz.
saçmasapan bi durum işte:işsiz:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

vay konu kaç sayfa olmuş.

5 yılın sonunda hala sarılmayı seviyorum, vıcık vıcık da severim ayrıca.
ama elbette çocuk yanımızdayken arada o oluyor :)

erken yatırıyoruz biz de ne yapalım :KK76:

Anılarım canlandı. Benim annemle babam da sarılırlardı, yolda el ele tutuşurlardı falan ben aralarına girerdim direkt. :D Kıskançlık mıydı bilmiyorum ama çocuk aklı olduğu kesin. :) Bi rahat bırakmazdım insanları. Nadiren de olsa dudaktan öpüştüklerine de şahit oldum birkaç kez ama böyle öpücük kondurmak gibiydi. Zaten çocukların yanında ne kadar ileri gidilebilir ki? Sonuçta psikoloji karmaşık bişey, çocuk bunu yanlış anlayıp daha başka şekilde de düşünebilir. Çok şükür hiç öyle cinselliğe karşı ön yargılı olarak büyümedim, ergenliğimin ilk zamanlarından itibaren kendi bedenini tanıyan, neyin ne olduğunu bilen biri olarak bu yaşıma geldim. Tabi bu kısımda ailemin bi payı yok bunlar benim kendi yaramazlıklarımdı :D Şimdi düşününce ne kadar salakça geliyor, küçükken onlar sarılınca araya girmek, ambiansı bozmak falan. Sen o çocuk aklınla aralarına girsen ne olacak, onlar sen uyuduktan sonra... :D Neyse :D

evli değilim ama 3 yıllık bir ilişkim var:) yan yana olduğumuz zamanlar birbirimize dokunmadan yapamıyoruz, ya el ele tutuşuruz ya kol kola.. ya da birimizin başı birimizin omzundadır hep. bi de ben öpmeyi çok severim yanakları hiç boş kalmaz:)

benim bebegimde babasiyla sarildigimizda gulumser bakar oylece bize sonrada hemen emekliyerek yada koltuklara tutunarak yuruyup oda dizimizin dibine gelir sarilir kucagimiza gelmek ister bizde onu kucagimiza alip ahh benim guzel kizim diyerek uc kisi sariliriz..

bizde sarılırız hep iki dakika ayrı oturamayız kocişimle :KK19:ama çocuk olduğunda bizde aynı oluruz heralde :)

Bizim de 10. Senemiz, bazen el ele otururz ama genelde ben kucağına başımı koyarım saçımı sever, tv izleme pozisyonumuz, bayılıyorum buna, şimdi 2 çocukla çok zor ama hergün 10 dk da olsa yapsak çok Mutlu oluyorum

Biz çocuksuz çiftiz ve evet sarılırız. Normal olan o bence. Zaten film izlememizin amacı o sarılmak, başbaşa vakit geçirmek..

Fiziksel olarak rahatsız, kıpırdak bir insanım. Öyle dakikalarca hareketsiz sarılı duramam, huzursuzlanırım. Uyurken de, otururken de böyle. Ama birbirimize bolca dokunuruz biz de. Nerede olduğunun önemi yok, koridordan yan yana geçerken sarılıp öpüştüğümüz olur, diş fırçalarken kafayla birbirimize kedi numarası çektiğimiz olur. Mutfağın kaçarı yok zaten. Bir şeyler izlerken ara sıra el ele tutuşuruz, ya da eşim dizime yatar ya da benim elim onun omzunda, bacağında... vs olabilir. Bir de benim Elmyra modum olur arada, en beklendik anda öper, sıkar, mıncıklar, bir kaç dakikada insanı bunaltır, sonra aldığım yere geri bırakırım. :KK53:Kısaca öyle sarmaşık gibi dolanmayı sevmem, lakin temas sıkça vardır.

Back
X