eşnizle oturuken sarılırmısınız

benım herıfcanla 2 tane dızımız var
bırı kıralık ask dıyerı hayat sarkısı
bu ıkısını ızlerden kendımızı kaptırıyoruz sarılıyoruz da el elede tutusuyoruz bazen bacagımı onun bacagının ustune atıp yayılıyorum falan

ama genel olarak mırc mırc olmuyorum ruhum sıkılır benım :)
190 boyunda 100 kılo adam kolunu omuzuma bı atsa ben felc ben bıcare ben perısan :KK70:

Arkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
Valla şimdi çocuk faktörü önemli bence. Biz sarılırız da kucağına da otururum opusurum de. Ama çocuk olunca tabi zor biraz :işsiz:

Her ne kadar sürekli temastan hoşlanmasamda 4 duvar arasında pek kaçma şansım olmuyor :)

tabikide evett:KK36:en sevdiğim anlardan biri:)

Bizde sarmaş dolaştık taaa ki çocuklar olana kadar. ;) şimdi sarılmaya kalksak evde iki oğlan var bide babamız hepsi kıskanıyo :) paylaşılmaz kadın olmakta güzel şey hani...

Sarılmanın, öpmenin ne yaşı ne de zamanı vardır. Eşimizden bahsediyorsak ve içimizden geliyorsa neden sarılmayalım. Çocuklar kıskanacak diye sarılmamak da iyi bir şey değil. Çoçuğun bilinaltında annem ve babam birbirini seviyor sahnesini canlı tutmanız daha sağlıklı olan.
Yani içinizden gelen şeyleri engellemeyin en doğal olan budur.

Çocuk olunca çocuğun yanında sarmaş dolaş olmak çocuk açısından nasıl olur bilmem. Ama sarılabilirsiniz eşinizden beklemeyin.

Cocugun yaninda neden esler birbirine sarilmasin ben onu anlamadim, bahsettigimiz sevgi sevkat icerikli bir sarilmaysa tabiki olmali, unutmayinki cocuklar anne babalarini bu sekilde gorunce mutlu ve guvende hissederler. Bence cokta guzel sarilinir hatta cocukta bir guzel ortaya alinir minciklanir opulur , kesinlikle sevgi sevkat iceren davranis ve hareketlerden kacinmayiniz cocuklarinizi sevgi dolu bir aileden birbirini seven anne baba goruntusunden fikrinden yoksun birakmayin. Unutmayin cocuk anne babasinda ne gorurse ilerideki ikili iliskisindede yuksek ihtimal bu hatiralardan cok etkilenecektir.
Esiniz sarilmiyorsa icinizden geliyorsa siz sarilin, sevmek dokunmaktir sevgi sevkat icerikli dokunmalardan kacinmayin derim.

Back
X