- 5 Mayıs 2013
- 33.861
- 41.377
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizli erkekli oturuyolar diyecekAnne babası birbirine sarıldı diye depresyona mı girecek, travma mı geçirecek çocuk?
Valla şimdi çocuk faktörü önemli bence. Biz sarılırız da kucağına da otururum opusurum de. Ama çocuk olunca tabi zor birazArkadaşlar,
Merak ettim de sizler eşinizle örneğin film seyrederken salonda sarılırmısınız. yada akşamları koltukta otuturken. Cinsellik anlamında değil bu. Bu gündelik hayatta.
Ben 12 yıllık evliyim. 10 yaşında bir oğlum var. Evliliğimizin ilk yıllarında hep yanyana oturur sarmaş dolaş olurduk. Elele dolaşırdık. Son yıllarda hiç. Acaba normal olan ne merak ettim de.
Biz ilk 4-5 yıl dipdibe oruruyorduk. Yıllar biseyleri değiştiriyor hayatım. Doğal bu belkide.Şimdilik evet sarılarak otururuz ama 12 yıl sonra hiç sanmıyorum![]()
Çocuk olunca çocuğun yanında sarmaş dolaş olmak çocuk açısından nasıl olur bilmem. Ama sarılabilirsiniz eşinizden beklemeyin.