Onlar gibi düşünen maalesef o kadar fazla ki sapık düşüncelerini rahatça söylemekten imtina etmiyorlar. Bir de insanları kışkırtıyorlar, "nefsi uyanmıgyorsa erkekliği bitmiş demektir" diyerek. Erkeklerimiz malum, erkekligini ispatlama için zaten fırsat peşinde..adam ilginç, böyle saçma sapan şeyleri sosyal medyadan yazmaya cesaret edebiliyor, sanırım milyonlar bana destek verecek sandı
keşke bu tür işlerde, personel alımında mülakat yerine nefs testi yapsalar erkeklere..'Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor.'
Kendi hakkındaki tespiti tam yerinde olmuş, insanın kendini bilmesi güzel birşey, böyle biri çocukların olduğu hiçbir yerde herhangi bir görevle çalıştırılmamalı.
Çocuk yaştaki kızlara nefsi uyanan birinin çocukların arasında işi yok.
Aynen katılıyorum, test sonucu olumsuz çıkanlara da çocukların bulunduğu ortamlarda çalışamaz yazısı yazılsa ve uzman desteği zorunlu hale getirilse ama maalesef yapılmıyor.keşke bu tür işlerde, personel alımında mülakat yerine nefs testi yapsalar erkeklere..
Onlar ögretmen degiller maalesef, onlarin cogunun diplomasi ya yok yada sahte. Onlar muhtemelen imam hatip mezunu imamlar ve sorulari calip hukuksuz bir sekilde devlet bilgisi dahilinde yerlestirildiler oralara...Bunlar nasil ogretmen oluyor vallahi hayret ediyorumm..madem boyle pis düsuncelerin var niye imam hatip kiz okukunda gorev yapiyorsun sapikkk..baska okula gitt..sapik zihniyete bakar misin yaaww..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?