espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

Merhaba,

Evet bir sene oldu, ama hala cok hassas burun ucu. Kesinlikle 2 hafta kalmalisin ben galiba tam 11 gun kalmistim, 3 saatlik ucak yolculugu oldugu icin onur bey izin vermisti. Ben otelde kaldim Levent otel diye bir yer en uygun fiyatli otel orasi, hemde klinike cok yakin taksiyle 5 dak. Yaninda mutlaka birisi olmasi gerek ozellikle ilk haftasi.
Onepin Conrad oteli ile anlasmasi var hemsire servise felan var, ama tabi fiyati biraz daha yuksek.
Ben ilkbaharda kucuk bir rutus ameliyati olacagim burnumun sol tarafi biraz daha sis ve kemikli, doku hafizasindan kaynaklandigini soyledi onur bey. Sen hangi ulkede kaliyorsun yurtdisinda? Avrupa da super doktorlar var, unutma ki ameliyattan sonra kontrollere gitmen gerekecek, ben bir sene icin 4 kere gittim kontrollere.

onur beyle randevum cok heyecanlıyım!!!gecmis olsun sana
amelıyattan 10 gun sonra ise baslayabilir miyim sizce???

ben burundan yana çok şanssızım,iki ameliyat geçirdim ikisi de istemediğim yönde sonuç verdi,aylardır depresyondayım hala da çıkamadım.üçüncüyü olmayı göze alamıyorum.doktorlar üçüncü ameliyat birinci ameliyat gibi kolay ve iyi sonuçlar vermez diyor.sorun tamamen düzeltilemeyecek yani benim anladığım,belki de şekilsiz bir burunla yaşamaya alışmalıyım

espoır bende onur erola amelıyat olmak istiyorum benide eklermisin resimleini merak ediyorum

tamamdır ekledim

onur beyle randevum cok heyecanlıyım!!!gecmis olsun sana
amelıyattan 10 gun sonra ise baslayabilir miyim sizce???

teşekkür ederim. ben 1 haftada epeyce toparlamıştım kendimi ama 2 hafta dinlendim evdeydim hep. bunu doktora sorarsanız daha iyi olur. ne de olsa ameliyat sonrası iyileşme süreci kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

tam olarak neyindn memnun degilsin burnunun ?? en son ameliyati nezaman olmustun..
umarim burnunu zamanla begenirsin yada ameliyati yapacak iyi bir cerrah bulursun bu defa

ya yok öyle bisey.bende onur erola oldum ve suni kikirdak icin ayriyetten dediginiz miktar ödeniyo.klinikte olursan 1000 Türk lirasi klinik ücreti ödüyosunuz, hastanede olunca biraz daha fazla...onur beyin hekim ücreti dogrudur ama diger fiyatlari arkadasin abartmis olmasin)))

euro olarak tl degil "Die reine Nasen Op kostet 6000€ +1600 für den Knorpel und 2500 Krankenhauskosten. Kannst es auch ambulant machen lassen, kostet dann nur 1200€." hatta kikirdak 1600€ mus ben 100 eksik söylemisim.:)

canim onur erol kendi kikirdaginla yapilabilecek biseyse o zaman senin kikirdagini kullaniyo ve o zamanda tabii ek ücret almiyo kikirdak icin...bende önce kendi kikirdagimi kullandi ama o zamanla erime yaptigi icin en son suni kikirdak kullanmak zorunda kaldi.onuda amerikadan getirtiyo normal yani

kıkırdak olayı bana da anlamsız geldi
ben de epey yüksek bi rakam ödedim ama Türk parasıyla :))

ben de haftaya onur be'e ameliyat oluyorum, heyecanlıyım. Parayı zor dneklestirdim valla, isallah mutlu olurum soncutan
of cok zormus bu bekleyis fena heyecan basıo!

Arkadaslar burun ameliyati icin doktorunuzu cok iyi secin,cok guzel sonuclar yaninda cok kotu sonuclar da olabiliyor.

ben de haftaya onur be'e ameliyat oluyorum, heyecanlıyım. Parayı zor dneklestirdim valla, isallah mutlu olurum soncutan
of cok zormus bu bekleyis fena heyecan basıo!

forumu hala takip ediomusun acaba??
ameliyat oldun mu, sonuç nasıl?
bende doktor araştırıorum. onu erol la ilgili yorumlara cok ihtiyacım var:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…