- 25 Ekim 2010
- 148
- 2
- 316
Hatis merhaba,
Onur Bey e ameliyat olmussun ve yurtdisindan gelip gitmissin. Ben de yurtdisindayim, ve iki de kucuk cocugum var, o nedenle nasil ayarlayip ameliyata gidebilecegimi bilemiyorum. Ucaga sanirim en once iki hafta sonra binilebiliyor ameliyattan sonra dogru mu? Nerde kaldigini da sorabilirim o sure icinde? Tek basima gelip ameliyata girip iki hafta orda kalmaya kalkarsam zor bir is mi ameliyat sonrasi tek basina olmak?
simdiden tesekkurler cevabin icin
espoır bende onur erola amelıyat olmak istiyorum benide eklermisin resimleini merak ediyorum
onur beyle randevum cok heyecanlıyım!!!gecmis olsun sana
amelıyattan 10 gun sonra ise baslayabilir miyim sizce???
ben burundan yana çok şanssızım,iki ameliyat geçirdim ikisi de istemediğim yönde sonuç verdi,aylardır depresyondayım hala da çıkamadım.üçüncüyü olmayı göze alamıyorum.doktorlar üçüncü ameliyat birinci ameliyat gibi kolay ve iyi sonuçlar vermez diyor.sorun tamamen düzeltilemeyecek yani benim anladığım,belki de şekilsiz bir burunla yaşamaya alışmalıyım
euro olarak tl degil "Die reine Nasen Op kostet 6000 +1600 für den Knorpel und 2500 Krankenhauskosten. Kannst es auch ambulant machen lassen, kostet dann nur 1200." hatta kikirdak 1600 mus ben 100 eksik söylemisim.:)
kıkırdak olayı bana da anlamsız geldi
ben de epey yüksek bi rakam ödedim ama Türk parasıyla :))
ben de haftaya onur be'e ameliyat oluyorum, heyecanlıyım. Parayı zor dneklestirdim valla, isallah mutlu olurum soncutan
of cok zormus bu bekleyis fena heyecan basıo!
Rica ederim :)
Umarım ameliyatta yanında olabilecek birilerini bulursun ne diyeyim :)
Benim İst.da akrabalarım var onlarda kaldım
ben de haftaya onur be'e ameliyat oluyorum, heyecanlıyım. Parayı zor dneklestirdim valla, isallah mutlu olurum soncutan
of cok zormus bu bekleyis fena heyecan basıo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?