benide eklemsisin espoir
hakkaten yuh o zaman yaa akannehirakannehir
hadi doktor bu parayı istemiş de yaptıran niye yaptırmış acaba başka doktor mu kalmadı sanki :uhm:
onu bilmiyorum canim ama baska doktorlada görüsmüs ve onun senede iki kez fiyat artisindan hoslanmamis ondan caymis ama 1600 euro kikirdaga vermek ona cok normal gelmis demek.
sen nekadar ödedin?.
Merhaba Espoir,
Cok guzel olmus burnun. Benim ameliyatimida Onur bey yapti 22 aralikta. Sana Onur bey atelle masaj yapmani soyledi mi? Ben hala masaj yapiyorum.
Espoir merhaba,
Forum a cok yeniyim, Doktor Onur Erol'a cok yakin bir zamanda burun ameliyati yaptirdigini okudum.
Iki hafta kadar once Onep e telefon ettigimde, biraz bilgi aldim ancak fotograf gondermediklerini soylediler.
Izin verirsen, ben de fotograflarini gormek isterim.
Ameliyattan once muayeneye hic gitmedigin yorumunu cikardim, dogru mu? Ben suanda yurtdisinda yasiyorum, o nedenle bana emaille fotograflarimi gonderebilecegimi soylediler, ama gidip gorusmek, onlarin fotograflarimi cekmesini mi saglamak daha iyi bir fikir sence?
Senin yazdiklarini okuyana kadar cok tereddutteydim ama olasi bir ameliyat icin biraz daha ceseratlendim, bu nedenle de, usenmeyip herkese teker teker ve foruma yazdiklarin icin tesekkurler. S
Hatis merhaba,
Onur Bey e ameliyat olmussun ve yurtdisindan gelip gitmissin. Ben de yurtdisindayim, ve iki de kucuk cocugum var, o nedenle nasil ayarlayip ameliyata gidebilecegimi bilemiyorum. Ucaga sanirim en once iki hafta sonra binilebiliyor ameliyattan sonra dogru mu? Nerde kaldigini da sorabilirim o sure icinde? Tek basima gelip ameliyata girip iki hafta orda kalmaya kalkarsam zor bir is mi ameliyat sonrasi tek basina olmak?
simdiden tesekkurler cevabin icin
Espoir tesekkurler,
Isin kotu tarafi o sure icinde benimle olur musun diye sorabilecegim kimse yok (kimsenin plani uymuyor).
Nerde kaldiginizi da sorabilir miyim? Onlarin gosterdigi bir yer miydi yoksa kendiniz mi ayarladiniz?
P.S.Fotograflarina bir daha bakacagim, demek o kadar guzel olmus ki, sislik bile anlamamisim :)
Rica ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?