espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

hakkaten yuh o zaman yaa akannehirakannehir
hadi doktor bu parayı istemiş de yaptıran niye yaptırmış acaba başka doktor mu kalmadı sanki :uhm:

onu bilmiyorum canim ama baska doktorlada görüsmüs ve onun senede iki kez fiyat artisindan hoslanmamis ondan caymis ama 1600 euro kikirdaga vermek ona cok normal gelmis demek.

sen nekadar ödedin?.

onu bilmiyorum canim ama baska doktorlada görüsmüs ve onun senede iki kez fiyat artisindan hoslanmamis ondan caymis ama 1600 euro kikirdaga vermek ona cok normal gelmis demek.

sen nekadar ödedin?.

kıkırdak olayı bana da anlamsız geldi
ben de epey yüksek bi rakam ödedim ama Türk parasıyla :))

Espoir merhaba,

Forum a cok yeniyim, Doktor Onur Erol'a cok yakin bir zamanda burun ameliyati yaptirdigini okudum.
Iki hafta kadar once Onep e telefon ettigimde, biraz bilgi aldim ancak fotograf gondermediklerini soylediler.
Izin verirsen, ben de fotograflarini gormek isterim.
Ameliyattan once muayeneye hic gitmedigin yorumunu cikardim, dogru mu? Ben suanda yurtdisinda yasiyorum, o nedenle bana emaille fotograflarimi gonderebilecegimi soylediler, ama gidip gorusmek, onlarin fotograflarimi cekmesini mi saglamak daha iyi bir fikir sence?
Senin yazdiklarini okuyana kadar cok tereddutteydim ama olasi bir ameliyat icin biraz daha ceseratlendim, bu nedenle de, usenmeyip herkese teker teker ve foruma yazdiklarin icin tesekkurler.

Merhaba Espoir,

Cok guzel olmus burnun. Benim ameliyatimida Onur bey yapti 22 aralikta. Sana Onur bey atelle masaj yapmani soyledi mi? Ben hala masaj yapiyorum.

Hatis merhaba,

Onur Bey e ameliyat olmussun ve yurtdisindan gelip gitmissin. Ben de yurtdisindayim, ve iki de kucuk cocugum var, o nedenle nasil ayarlayip ameliyata gidebilecegimi bilemiyorum. Ucaga sanirim en once iki hafta sonra binilebiliyor ameliyattan sonra dogru mu? Nerde kaldigini da sorabilirim o sure icinde? Tek basima gelip ameliyata girip iki hafta orda kalmaya kalkarsam zor bir is mi ameliyat sonrasi tek basina olmak?
simdiden tesekkurler cevabin icin

merhaba enya.
8 ay oldu ben ameliyat olalı. arkadaşlık isteğini kabul ettim albümümden fotoğraflara bakabilirsin
Şöyleki ben de İst.da değilim, randevum önceden alınmıştı ve ameliyata yakın bi tarihte
gittim oraya ve ameliyattan önceki gün muayene oldum.
Madem yurtdışında yaşıyosun bence öncelikle kendin fotoğraflarını çek yolla en azından
doktorun burnunla ve yapacağı ameliyatla ilgili yorumları hakkında önbilgi edinmiş
olursun.

hatise sormuşsun ama ben de cevaplamak istedim
Anladığım kadarıyla ameliyat olman durumunda İst.da sana yardımcı olacak bi yakının yok
ameliyatta ve sonrasında tek başına olmak çok zor olur. en azından ameliyattan sonraki ilk 1 hafta
yanında sana yardımcı olacak birilerinin olması lazım. benim de annem yanımdaydı mesela

Espoir tesekkurler,

Fotograflarina simdi baktim, cok guzel olmus yuzunun anlami degismis, tebrikler boyle birseye cesaret etmek de cok zor..karar verip yapip sonucun iyi oldugunu gorup bir ohh cekip oh bu is de bitti boylece demek de cok guzel bir his :)
verdigin bilgiler icin de tekrar tesekkurler..
nicin birinin yardimina ihtiyac var onu da biraz anlatirsan sevinirim..agri sizi mi oluyor, ya da seni zorlayan ne olmustu hatirliyor musun?sanirim dogru hatirliyorsam, telefonda gorustugum kisi, ameliyattan hemen sonra cikariliyor hasta yatmiyor demisti..oyle mi?

bir de iki haftasonraki fotograflarim demissin, hic ameliyatli gibi degil, sis gibi de gelmedi bana..ne kadar sure icinde sokaga normal sekilde cikabildin, ameliyattan sonra bir hafta alci kaliyor galiba, ne yapiyor cidden insanlar o alciyla herhalde disarilarda gezen birini gormedigime gore herkes bir yerlerde kapanip gun mu sayiyor..
cok soru sordum ama :) bir de randevuyu ne kadar zaman onceden aldin, ya da en erken nezamana verebileceklerdi?
simdiden tekrar tesekkurler..

slm bana da fotolarına nasıl bakacağımı söyler misin? ikinci ameliyat olcam sence onur erol iyi mi

enya1234,

tabiki oluyo ağrı sızı sonuçta bu bi ameliyat. evet ameliyattan hemen sonra
hastaneden çıkarıyolar. ben ameliyattan sonra kendi kendime ayakta
duramayacak haldeydim. taksiye kadar bile anneme tutunarak yürüyebilmiştim.
hem ameliyattan önce saatlerce aç kalmış oluyosun hem ameliyat geçirip
narkoz yiyosun.. haliyle ameliyat sonrası kendime geldiğimde fena halde başım
dönüyodu :) ama ilk gün hiç ağrım falan olmadı ilaçların etkisiyle :)

2 haftalık fotoğraflarda epeyce şişlik var ama sen farkedemedin sanırım :)
ben ameliyat olduğumda havalar soğuktu dolayısıyla hastalanmamak için
gezmeye dolaşmaya falan çıkmadım hiç 2 hafta. zorunlu olduğum zamanlarda
çıktım sadece. alçı 1 hafta kalıyo ve bu süre içinde morluklar şişlikler de oluyo
tabi o yüzden ilk hafta evde kalıp dinlenmek daha mantıklı zaten. randevu da
ameliyattan 15 gün önce falandı sanırım
. en erken ne zaman verirlerdi
bilmiyorum ama ben kendi tatilime denk getirdim ameliyatı

Espoir tesekkurler,

Isin kotu tarafi o sure icinde benimle olur musun diye sorabilecegim kimse yok (kimsenin plani uymuyor).
Nerde kaldiginizi da sorabilir miyim? Onlarin gosterdigi bir yer miydi yoksa kendiniz mi ayarladiniz?

P.S.Fotograflarina bir daha bakacagim, demek o kadar guzel olmus ki, sislik bile anlamamisim :)

Rica ederim :)
Umarım ameliyatta yanında olabilecek birilerini bulursun ne diyeyim :)
Benim İst.da akrabalarım var onlarda kaldım

selam espoir, mailimi aldinmi??özel msj yollayamiyorum galiba...
ilk basta senin adina cok sevindim,yeni burnuna ve basarili gectigi icinde tabiki,gecmis olsun tekrar...
ben 25 yasindayim 3 senedir doktor doktor arastiriyorum.
teyzem istanbula gitti dr onur erol beyle ve dr fatih dagdelenle görüsmüs.fatih dagdelen burnu yaparim demis ama kilonuz da var biraz yag da aliriz ve yüzünüzü gerdiririz demis...teyzem cok sinirlenmis,burun icin gidio,adam da daha nasil para yaparim diye düsünüo...
dr onur erol beyden cok memnun kalmis...
bende karar verdim ona olmayi...ama cok korkuyorum...neden onur beyin fiatlari cok cok yüksek?digerleri 2000 ytl yse o 4000 ytle mesela??
yani cok fark var....
senin resimlerini cok cok merak ediyorum,beni de ekleyebilirmisin???cok sevinirim
selamlarla
alara

özel msj atmak istedim gitmio

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…