espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

Çok güzel olmuş, resimlerden birinin altına birisi yorum yapmış çok kalkık olmuş, doğal olmamış diye ama resimlerde halen şiş olduğu belli ve bence şu durumda bile gayet güzel kimbilir şişlikleri tamamen inip zaman geçince nasıl olacak, yakışmış bence güle güle kullan, ben de yaptıracağım ama halen korkuyorum, ancak dünden beridir baktığım resimlerle biraz cesaret kazandım, önce narkozdan korkuyorum sonra ameliyat sonrası o kadar eziyet sonucu yeni burnum güzel olmaz diye korkuyorum, ama benim asıl ameliyat olma sebebim rahat nefes alabilmek, burun kanatlarımın şekli çok gerginmiş, burnumdan yeterince oksijen alamadığım için sürekli geniz akıntısı, faranjit, sinizüt oluyorum bir de sürekli bir halsizlik oluyor, doktor mecburen estetikle düzeltilmesi lazım dedi, pazartesi günü ameliyat günü verecek bakalım hayırlısı.

çok teşekkür ederim. evet birisi çok kalkık olmuş demişti ama sanırım o 2 haftalık fotoğraftı
ilk haftalar fazla kalkık olması normal bi durum zaten
bence narkozdan korkacak bişey yok :) en azından ben hiç korkmamıştım
umarım ameliyat sonrasını da rahat bi şekilde atlatıp güzel ve sağlıklı bir burna kavuşursun :)

espoir çok iyi olmuş güle güle kullan yalnız ben bir şey öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum Onur Bey artık ameliyatlara girmiyormuş ve asistanlarına yaptırıyormuş.Senin ameliyatını bizzat Onur Bey mi yaptı?

espoir beni de ekleyebilir misin, resimlerini çok merak ettim, ben de Onur Erol'u düşünüyorum fakat hiç yaptıran birinin resimlerini görmedim..

gecenlerde alman forumunda onur erola ameliyat olan birinin resimlerini gördüm ama daha cok e yuh yani dedirten sey fiyatiydi.
onur erol revizyon ameliyati icin gereken kikirdak icin extradan 1500€ istiyormus. hastanin kendi kulagindan alincak kikirdak icin extradan para talep etmesi kadar sacma birsey varmi su dünyada.

kiz 6000€ +1500€ kikirdak + 2500€ hastane icin ödedi. :) buruna gelince bence cok yapmacik duruyor.

2500€ hastane parasi normal mi?. bizde iyi hastanelerde ameliyat oluyoruz ama bukadar hastane parasi ödedigimizi düsünmüyorum. birakin kikirdak icin 1500€ istemesi gercekten cok ayip.

yaaa ucukk rakam almis bende o kadar olamazz imkansizz yaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso

yuh..kafamçokkarıştı bence bi yanlışlık vardır. burda yazan fiyatlar TL cinsindense Onur Erol
için normal yani doğrudur ama eğer Euro ise 20 milyara gelmiştir ameliyat kafamçokkarıştı
bi burun ameliyatına kimse kolay kolay bu parayı vermez gibime geliyo lmaz:

euro olarak tl degil "Die reine Nasen Op kostet 6000€ +1600 für den Knorpel und 2500 Krankenhauskosten. Kannst es auch ambulant machen lassen, kostet dann nur 1200€." hatta kikirdak 1600€ mus ben 100 eksik söylemisim.:)

euro olarak tl degil "Die reine Nasen Op kostet 6000� +1600 für den Knorpel und 2500 Krankenhauskosten. Kannst es auch ambulant machen lassen, kostet dann nur 1200�." hatta kikirdak 1600� mus ben 100 eksik söylemisim.:)

hakkaten yuh o zaman yaa akannehirakannehir
hadi doktor bu parayı istemiş de yaptıran niye yaptırmış acaba başka doktor mu kalmadı sanki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…