espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

espoir burnun önden de yandan da çok hoş görünüyor, yüzüne de çok yakışmışopuyorumnanaktan
ben de bir estetik adayı olarak moral buluyorum böyle güzel burunlar görünce:lepi:
güle güle kullan cnmhihoyyyt

ben nedense hiç ümitli değilim eskisinden daha kötü olduğu için belki bide dedim ya çok eksik var yandan ve önden bakınca burnum içerde zaten ne var ne yok törpülemiş yok etmiş hala inanamıyrm yani umarım düzelir ama bana artık hiç mutlu olamıycakmşım gibi geliyo ... burnumda gördüğüm sorunların çogunu söledi zaten daha yeni ameliyat olmama rağmen ve elinden geleni yapacağını da söledi ama sanırım kulağımdan kıkırdak almak zorunda ... umarım benim içinde ii olur senin adına cok sevindm doğru dr ve doğru zaman sanırım önemli olan

teşekkür ederim. ben de böyle güzel yorumlar duyunca moral buluyorum a.s.
inşallah sen de istediğin burna kavuşursun kısa zamanda :)

İnşallah herşey çok güzel olur revizyondan sonra canım
düzeleceği konusunda ben senden daha umutluyum. burnunu doğru ellere teslim edersen
eminimki seni tatmin edecek güzel bi burna kavuşacaksın. bu kadar üzme kendini opuyorumnanaktan

teşekkür edeerim cnm umarım öyle olur forum araştrmalarım için çok ii oldu ilerde paylaşımlarımı ve durumumu iletrm tekrar ama şuan sadece onur beye göründm bide yakup avşar var aklım da

yeni fotoğraf isteyen arkadaşlar için 3 tane daha foto ekledim albüme
bir de albüm herkese açıktı, özel yaptım kızlar
bakmak isteyenler istek yollasın kabul ederim yerimseniben

canım geçmiş olsun resımlerın cok guzel çok yakışmış yüzüne bende böyle doğal burunları beğeniyorum ama başkalarıda aynı şeyı yazmış bende söylemeden gecemıcem bence çok para vermişsin yaa.. yani burda en son sedans kullanıcısınınburnunu çok beğenmiştim 4000kusur bişeye yapmış ve çok güzel sahiden.. yani senınkıde tamamcok hoş duruyor ama çok fazla para bence aynı guzel burnu bir başka yerde daha makul bır fıyata yaptırabilirdin..

cnm albüme baktımda gayet güzel duryorr..kibar zarirff bi burun sanada çlok yakışmış güle güle kuullan:)

güzel yorumlarınız için teşekkürler
özlem arkadaşlık isteğimi kabul edersen albümü görebilirsin..

espoir iyi günlerde kullan canım çok yakışmış :) yakından önden küçük burnunun resimlerini bekliyoz :)

espoirin doktorunun adını yazmışsın yeri leventte bana uygun ameliyatı nerde ve kaça yaptı ???

merhaba espoir benide eklermisin bende resimlerine bakabilirmiyim birde kime yaptırmıştın canım?

Albüm özel albüm sanırım arkadaş listesindekiler görebilio birtek :) bende teklif gönderdimmmm (=

espoir öncelikle geçmiş olsun 4 haftamı oldu burnun birde onur erol ilgisizmiş biçok kişiye diye duydum senle diyaloğu nasıldı güle güle kullan burnunu bende beğendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…