canım, benim de kemiğim sola doğru eğriydi düzeldi ameliyattan sonra
kötü bi deneyim yaşadığın için tedirginsin tabi ama onur bey yada başka iyi bi dotora
gidersen burnunun düzeleceğine eminim ben. bu kadar umutsuz olma yerimseniben
onur beyle görüşmüşsün zaten. önce burnundaki sorunları söylüyo sonra da neler yapacağını anlatıyo ve
bi tasarım hazırlıyo bilgisayarda. anlattıkları dışında merak ettiğin şeyler varsa sorabiliyosun tabiki.
ben ameliyata hazırlanırken yanıma gelmişti ve korkmamamı herşeyin çok güzel olacağını söylemişti :) öyle de oldu
espoir burnun önden de yandan da çok hoş görünüyor, yüzüne de çok yakışmışopuyorumnanaktan
ben de bir estetik adayı olarak moral buluyorum böyle güzel burunlar görünce:lepi:
güle güle kullan cnmhihoyyyt
ben nedense hiç ümitli değilim eskisinden daha kötü olduğu için belkibide dedim ya çok eksik var yandan ve önden bakınca burnum içerde zaten ne var ne yok törpülemiş yok etmiş hala inanamıyrm yani umarım düzelir ama bana artık hiç mutlu olamıycakmşım gibi geliyo ... burnumda gördüğüm sorunların çogunu söledi zaten daha yeni ameliyat olmama rağmen ve elinden geleni yapacağını da söledi ama sanırım kulağımdan kıkırdak almak zorunda ... umarım benim içinde ii olur senin adına cok sevindm doğru dr ve doğru zaman sanırım önemli olan
İnşallah herşey çok güzel olur revizyondan sonra canım
düzeleceği konusunda ben senden daha umutluyum. burnunu doğru ellere teslim edersen
eminimki seni tatmin edecek güzel bi burna kavuşacaksın. bu kadar üzme kendini opuyorumnanaktan
Burnumun eski halini de albüme ekledim kızlar
merhaba espoir benide eklermisin bende resimlerine bakabilirmiyim birde kime yaptırmıştın canım?
hani ben albüm falan göremedim
Albüm özel albüm sanırım arkadaş listesindekiler görebilio birtek :) bende teklif gönderdimmmm (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?