- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Dogrudur ama o lafin altinda kalamamki ben : ( cok nadirdir yani., kocam bana anne babasinin yaninda buna benzer birsey yapti, oyle bi bozdumki hayati boyunca boyle birseyi tekrar edecegini sanmam. Ne diyecegini degil ne duyacagini dusunseymis. Disardan evet kotu gozukuyor bu durum, ama baslatan o olduguna gore haddini bildiririm, gozunnn yasina bakmam. Evliligi tek basina susarak yurutemem yani.. ha eminim anne babasida sevmediler o an benim cevap vermemi, o zsman ogullarini uyarsinlar. Ben kimseye durup dururkdn catip zor durumda birakmam. Kuyruguma basaninda aklini alirim, huyum kurusunYok benim basima gelse asla bozmam insan içinde. Sadece bir bakış atardimÜstüne laf soylemek, kocaya ders vermeye kalkarken boşuna malzeme oluyor millete iki kati rezillik oluyor bence. Bunlar yalniz halledilmeli, saglam bir iletişimle.
Karsimda boyle yapan bir cift gorunce vayy kadin nasil okkali cevap verdi veya adam amma okkali konuştu demiyorum ben acikcasi bu ne bicim ilişki, evlilik diyip aciyorum hallerine içimden, ikisi de gozumde ayni yani, boşuna uzatmanin alemi yok bence o yuzden.