Espri adı altında laf dokunduran koca

Yok benim basima gelse asla bozmam insan içinde. Sadece bir bakış atardim :KK70: Üstüne laf soylemek, kocaya ders vermeye kalkarken boşuna malzeme oluyor millete iki kati rezillik oluyor bence. Bunlar yalniz halledilmeli, saglam bir iletişimle.

Karsimda boyle yapan bir cift gorunce vayy kadin nasil okkali cevap verdi veya adam amma okkali konuştu demiyorum ben acikcasi bu ne bicim ilişki, evlilik diyip aciyorum hallerine içimden, ikisi de gozumde ayni yani, boşuna uzatmanin alemi yok bence o yuzden.
Dogrudur ama o lafin altinda kalamamki ben : ( cok nadirdir yani., kocam bana anne babasinin yaninda buna benzer birsey yapti, oyle bi bozdumki hayati boyunca boyle birseyi tekrar edecegini sanmam. Ne diyecegini degil ne duyacagini dusunseymis. Disardan evet kotu gozukuyor bu durum, ama baslatan o olduguna gore haddini bildiririm, gozunnn yasina bakmam. Evliligi tek basina susarak yurutemem yani.. ha eminim anne babasida sevmediler o an benim cevap vermemi, o zsman ogullarini uyarsinlar. Ben kimseye durup dururkdn catip zor durumda birakmam. Kuyruguma basaninda aklini alirim, huyum kurusun

keslinlikle ne kadar çirkin bi görüntü. Birbirlerinin eksiğini kusurunu espri konusuna getirip bi de başkalarını buna şahit etmek. Bu kadar düşüncesiz değildi bi şeyler oldu bu adama

Kotu goruntu evet ama zamanla kimse umrunda olmayabiliyor😂 yavrum 10 yillik evliyim hic bu kadar hassas dusunmedim. Hassas dusunmemi bekleyen once kendisi hassas davranacak

Kotu goruntu evet ama zamanla kimse umrunda olmayabiliyor😂 yavrum 10 yillik evliyim hic bu kadar hassas dusunmedim. Hassas dusunmemi bekleyen once kendisi hassas davranacak
Siz bi şeyleri aşmış olabilirsiniz de bizim daha 1 yıllık ilişkimiz. Şu an olmak istediğim nokta bu değildi yani .Belki 10 sene sonra sıkıntıdan evet :D

Espri yapıyomuş gülelim diye. Ama espri dediği şey benle ilgili hoşa gitmeyecek şeyler. Ne diyim ben şimdi buna.Çocuk gibiler yaa

Direk bundan hoşlanmadığını bir daha yapmamasını söyle ciddi bir şekilde. Yoksa bundan sonra senin de sürekli espri olsun diye laf sokacağını belirt..

Bi de alıngansın diyo böyle konuşma deyince. Esprisine bile alınıyomuşum :KK70:
Sen de onunla ilgili espriler yapıp alınınca çok alıngansın diyebilirsin. Erkekler konuşmayla anlamıyorlar çoğu zaman, yaşattıklarını yaşatmak gerekiyor ki anlayabilsinler.

Dogrudur ama o lafin altinda kalamamki ben : ( cok nadirdir yani., kocam bana anne babasinin yaninda buna benzer birsey yapti, oyle bi bozdumki hayati boyunca boyle birseyi tekrar edecegini sanmam. Ne diyecegini degil ne duyacagini dusunseymis. Disardan evet kotu gozukuyor bu durum, ama baslatan o olduguna gore haddini bildiririm, gozunnn yasina bakmam. Evliligi tek basina susarak yurutemem yani.. ha eminim anne babasida sevmediler o an benim cevap vermemi, o zsman ogullarini uyarsinlar. Ben kimseye durup dururkdn catip zor durumda birakmam. Kuyruguma basaninda aklini alirim, huyum kurusun

Evlilik boyunca tek basina susmak degil zaten sadece boyle seyler yalnizken halledilmeli diye dusunuyorum.
Yalnizken birbirimize laf soylesek bile altindan kalkilmayacak laflar soylemedik dolayisiyla baskasinin yaninda da cok agir bisey soyleyecegini sanmiyorum eşimin o yuzden susardim ve yalniz kalmayi beklerdim diye dusunuyorum ben. Ufak tefek bir laf dalaşi icin millete seyirlik vermek istemezdim kim baslatip sebep olursa olsun.

Eşimin ailesinin ve benim ailemin yanindayken birbirimize cok sinirlendigimiz oldu ama yalniz kalacak oda moda bisey bulunca orda sessizce kavga ederdik 😂😂😂😂😂😂😂

Evlilik boyunca tek basina susmak degil zaten sadece boyle seyler yalnizken halledilmeli diye dusunuyorum.
Yalnizken birbirimize laf soylesek bile altindan kalkilmayacak laflar soylemedik dolayisiyla baskasinin yaninda da cok agir bisey soyleyecegini sanmiyorum eşimin o yuzden susardim ve yalniz kalmayi beklerdim diye dusunuyorum ben. Ufak tefek bir laf dalaşi icin millete seyirlik vermek istemezdim kim baslatip sebep olursa olsun.

Eşimin ailesinin ve benim ailemin yanindayken birbirimize cok sinirlendigimiz oldu ama yalniz kalacak oda moda bisey bulunca orda sessizce kavga ederdik 😂😂😂😂😂😂😂
Dogrusunu yapiyorsunuz, evlilik boyle olmali zaten. Hatta kavgadan anneye babaya bile bahsetmek dogru degil. Sen affedip devam ediyorsun ama annen cocugunu uzeni affedemeyebilir.

Dogrusunu yapiyorsunuz, evlilik boyle olmali zaten. Hatta kavgadan anneye babaya bile bahsetmek dogru degil. Sen affedip devam ediyorsun ama annen cocugunu uzeni affedemeyebilir.

Aynen kendi aranda hallediyorsun ama aileler unutmuyor hele elalemin ağzina düştün mü 376372265 yil bire bin katilarak konusulur.

Aklıma bir fıkra geldi: Adam bi gece karısına "popon çamaşır makinesi gibi" demiş, karısının çok zoruna gitmiş ve bunu unutmamış tabii. Sonra başka bir gece adam karısıyla birlikte olmak istediğini söyleyince karısının cevabı "o kadarcık şey için makineyi çalıştıramam, elinde sıkıver" 😂

Aklıma bir fıkra geldi: Adam bi gece karısına "popon çamaşır makinesi gibi" demiş, karısının çok zoruna gitmiş ve bunu unutmamış tabii. Sonra başka bir gece adam karısıyla birlikte olmak istediğini söyleyince karısının cevabı "o kadarcık şey için makineyi çalıştıramam, elinde sıkıver" 😂
Ahahha çok iyi ya 😀😀 bu fıkrayı unutmayım dur lazım olur belki

Başka var mı böyle fıkralardan bildiğiniz, bokunu çıkarmasam olmuyo da 😀

Espri yapıyomuş gülelim diye. Ama espri dediği şey benle ilgili hoşa gitmeyecek şeyler. Ne diyim ben şimdi buna.Çocuk gibiler yaa
yıllaaar yıllar once burda bır konu acılmıstı
kadın tek tas ıstıyordu adam almıyordu bırde samımı komsuları vardı komsu kadın ve kocası bırlesmıs konu sahıbıne saka yapmıslardı bır yuzuk kutusunun ıcınde hedıye ,konu sahıbı bır acıyor ıcınde okey tası
sozde kocası saka yapmıs salak adam! kadın bosanmıstı

kocanızın yaptıgı sakaya gulmuyorsanız korkması gerektıgını bılsın

soyleyın ona

yıllaaar yıllar once burda bır konu acılmıstı
kadın tek tas ıstıyordu adam almıyordu bırde samımı komsuları vardı komsu kadın ve kocası bırlesmıs konu sahıbıne saka yapmıslardı bır yuzuk kutusunun ıcınde hedıye ,konu sahıbı bır acıyor ıcınde okey tası
sozde kocası saka yapmıs salak adam! kadın bosanmıstı

kocanızın yaptıgı sakaya gulmuyorsanız korkması gerektıgını bılsın

soyleyın ona
demin aynı espriden bi tane daha yapmaya çalıştı,yine mi dedim. Esprilerin beni bitiriyo dedim anlamıyo ki. Ben lafı art niyetli anlıyomuşum,hala kendine bi dönüp bakmıyo ne söyledim neye kırılmış olabilir diye. En hassas noktasından vurmuşum :D Kadınlar için de eleştirilmek hassas nokta o zaman. Güzel tatlı bi söz duymayı hayal ederken laf dokundurmalı cümleler duymak küfür gibi geliyo,sevgilerini sorguluyoruz böyle olunca. Hoşuna gitmeyen bi şey varsa otur karşıma söyle erkekçe.Bizim de var kırmızı çizgilerimiz.Dikkat etsinler dikkat edelim sinirlendim şimdi

Anasının yanında diyo ki çok karar değiştiriyosun sen yine kararın değişir diyo bir şeyden için.Anasından güç alıp bana laf dokunduruyo bak bak. Bamya seni.

Cok karar degistiriyorsun, kararin yine degisir demekte ne var? Sonradan okudum esinizin soylediklerini de yazmissiniz, buna benzer seyler soylemiş, hakaret ve rencide yok ama siz rencide edici seyler soyluyorsunuz buradan akil alip. Sizi de iyi çekiyor adam, en ufak elestiriye de laf dokundurma triplerine girmek yerine neden oyle soyledigini konussaydiniz ama yok evlendigine gore elestiremez, evlenmeseydi. Bu nasil nasil bir mantiksa...

sen çabuk karar değiştirirsin zaten ehe, hep moralin bozuk olur zaten ehe, hep şöylesin zaten öhö. Esprileri bu seviyede
Anasının yanında diyo ki çok karar değiştiriyosun sen yine kararın değişir diyo bir şeyden için.Anasından güç alıp bana laf dokunduruyo bak bak. Bamya seni.

Karar degistirirsin, cok kararin degisiyor demekte ne var? Hakaret yok, rencide edici birsey yok. Gayet acik gorunuyor ne soyledigi, takmissin bir laf dokunduruyor diyip duruyorsun, buradan aldigin akilla adama bamya filan diyecegine otur bir sor neden oyle soyluyor?
Beni elestiremez, begenmiyorsa niye evlendi kafasinda da cikin, o sekilde yurumez evlilik, yuruyeni de bu kadar olur işte.

Şaka: muhatabıni eğlendiren ya da güldüren her türlü espriye şaka denir.

Burda önemli olan muhatabın gülmesi ya da eğlenmesidir.

Eğer muhatabı gülmüyorsa ona şaka denmez. Kuvvetle muhtemeldir ki hakaret denir.

Eşinize bu yazıyı okuyun.

Önce yapmaya çalıştığı şeyin sözlük anlamina baksın. Ve yapamayacağı şeylere kalkışmasın.

Back
X