• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Espri de espri olsa

Olayi anlatmis, bence giris kısmı (hangisi diye sormasi) adamin anlattigi şeyden de saçma, o kisma takılınca da "cimbizla laf secmeyelim".. Emredersiniz :KK51:
Konu aciyosan pohpohlanip hakli cikmak icin acmayacaksin, her yoruma hazirlikli olacaksin.. Ki yaptigim ilk yorumda da bi laf secme durumu filan yok, gayet sacma buldugum kisma değindim..
Peki :KK200: kızma :)))))

Olayi anlatmis, bence giris kısmı (hangisi diye sormasi) adamin anlattigi şeyden de saçma, o kisma takılınca da "cimbizla laf secmeyelim".. Emredersiniz :KK51:
Konu aciyosan pohpohlanip hakli cikmak icin acmayacaksin, her yoruma hazirlikli olacaksin.. Ki yaptigim ilk yorumda da bi laf secme durumu filan yok, gayet sacma buldugum kisma değindim..
Olay baştan saçma gelişmiş şakasına kelimesi olsa da yani iki karısı varmış gibi hava verip eğlenmek bana pek eğlence gibi gelmiyor zira iki karısı olduğuna sevgilisi olduğuna dair şaka yapan erkeklerin gerçekten böyle durumları olabilir :KK14:

Karım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim

E ama siz de şaka ile başlamışsınız "Hangisi" demişsiniz, benzer bir espri ile devamı gelmiş.
Sorun edilecek bir şey göremedim açıkçası, "Hoşlanmadım bu esprinden" der geçerdiniz.

Ben o yazıyı kıvanç tatlıtuğun fotoğrafı altında görmüştüm

Aynen.

Hayır gerçekten espriye siz zemin hazirlamissiniz. :) Hani neye kızar denirde , hangisi denmez ki :)

Kötü bir espri olmuş. Sizde " bende diğerlerini gördükçe ekmeğini yiyesim gelmiyor " deseydiniz
Uuuu bu süperdi:rapci: valla aklıma gelseydi derdim hiç kaçırmazdım :))) ama ona benzer bişeyi söyledim tepki yoktu hiç surat asık ama :)))

İkinizin esprisi de sacma ama onunki daha kötu. Güldüğüne göre hoşuna gitmiş onun da demek ki

Şaka iğrenç evet, ama genel olarak espiri kaldiramiyorsaniz hic oralara girmeyin, hangisi falan diyerek siz baslatmissin sakalasmayi.

Bu tarz espiri bende sevmem bu yüzden hiçbir espriyi o seviyeye çekmem adam karım bana kızar diyince sende şakasına hangisi diyorsun? Cevap zaten belli arkasından gelecek espri belli adam zaten sana takılıyor yemek yerken bir anda ciddi olup aaaa hayatım ne demek o benim tek varlığım sensin gibi bir şey mi bekliyorsunuz? Bu tür espri sevmeyen insanları anlarım saygı da duyarım ama sevmiyorsaniz da ona göre şakalaşin lafı buralara getirmeyin

Benim esimlede arada soyle konusma gecer
Hatun ikinciyi alayim ben zengin olsun yasi da buyuk olsun biz parasini yiyelim sen de calisma bize baksin.... ee olur niye olmasin ama ikinci olmaz artik o birinci olur bana yol gorunur derim...hadi ya oyle mi tuh firsat kacti..hah ha haa sonra da..aman bazen sakaya vur

Şakayı siz başlatmışsınız eşinizin bu espriyi yapmasını istemiyorsanız hiç o toplara girmeyin. Ama her erkeğin o muhabbeti açmaya eğilimi var benimki açtığında hemen diyorum ki tabi bir sürü de yakışıklı adam var vs. Vin diesel bile desem yumruğu duvara indiriyor sinirden. Daha da uzatmıyor. Her şey karşılıklı

Siz "karim bana kizar" diyince "hangisi" diyorsunuz. Bence once bunu bir anlamlandiralim.

Adam sizden boyle ciddiyetsiz bir sey duyunca kendi de koyveriyor asker arkadasiymissiniz gibi konusuyor.

Selam bayanlar..
Az önce yemek yiyorduk eşimle birlikte, neyse bana takılıyodu falan filan. Karım bana kızar dedi bi konu için ben de şakasına hangisi dedim, evdeki dedi. Sonra evdeki deyince aklıma internette dolaşan bi karikatür geldi dedi, neymiş o dedim. Bi tane ünlü güzel bi bayanın fotoğrafının altına bi adam 'ulan bunu görünce evdekine ekmek veresim gelmiyo' yazmış dedi gülerek çok komik falan dedi, ben de bozuldum çünkü ne alaka yani konuyla. Dedimki sen bişey ima etmeye çalışıyorsun, ne alaka şimdi dedim. O da amaaan senle konuşan da kabahat, sana espri yapan da kabahat dedi. Böyle bu tarz espriyi kaldırabilen bi yapım yok, sizce nasıl davranmalıyım bu konunun üzerine?
Abartacak bir şey yok bence. Ben olsam bu da esprimi ay kusucam falan der geçerdim.

Back
X