Esra&Berat'ın yeni evi...

cok güzel canım yi günlerde oturun pembe koltukları nerden aldın markası var mı ben de oturma odam için böyle rahat koltuklar istiyorumyaaa

herşey güzel görünüyo fakat fotolar çok küçük olduğundan fazla anlaşılmıyo,büyütebilirsen çok sevinirim.antre ve mutfağındaki halıların markasını öğrenebilirmiyim

ben de bayıldım evine. özellikle halılarına :) mutfaktakinin markası ne bu arada. benim mutfağımda açık krem rengi ,heralde böyle bir halı süper durur.güle güle otur canım

hersey güzel sağlıkla huzurla oturun inş.
bende en cok mutfağı beğendim halılarında cok güzel ama a.s.

güle güle oturun cok renkli güzel eviniz cıvıl cıvıl kaydirigubbakcemile5

ben de bayıldım evine. özellikle halılarına :) mutfaktakinin markası ne bu arada. benim mutfağımda açık krem rengi ,heralde böyle bir halı süper durur.güle güle otur canım

teşekkürler..arkasında havana shaggy yazıyo bi kaç halı markasının olduğu bi yerden aldım o yüzden tam olarak bilmiyorum ya..:çok üzgünüm:

cok güzel canım yi günlerde oturun pembe koltukları nerden aldın markası var mı ben de oturma odam için böyle rahat koltuklar istiyorumyaaa

teşekkürler..pembe koltukları ankara sitelerden hayal mobilyadan almıştık..isteğe göre kumaş ve model değiştirebiliyosun..

ev harikaymışş .. geniş ve ferah.. oturma odasındaki pembe koltuklarda cok şeker:)
bu arada güle güle otur, harika bir evin var..:)özellikle mutfak hayalimdeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…