Esra&Berat'ın yeni evi...

ben seviyorum beyazı parlak bi malzeme olursa kolay temizlenir koyu renkten daha kullanışlı toz belli etmiyo..koltuklarda beyaz olan yerler deri..o yüzden temizlemek çok sıkıntı olmuyo..tavsiye ederim..

güle güle oturun gerçekten çok ferah bir ev bayagı büyük sanırım..
salon mobilyası aileminkinden mat oldugu için temizlemek ugraştııyor cilalı olsa daha iyi olurmuş diyorum ben anneme bazen..birde sandalyeler kumaş birşey döküldüügnde çok ugraştıroyrdu biz deri kaplattırdık sonradan..

şeker gibi bir ev
özellikle pembe odayı çok çok beğendim
yiyesim geldi koltuklar :)))

sağlıkla huzurla oturun inşlh

güle güle oturun ins ...
bende pembe rengine bayilanlardanim bayanssulusmile

Herşey çok şık.. Dört dörtlük bi ev olmuş.. Çok uyumlu, bayıldım valla.. İyi günlerde ağız tadıyla otur canım.

teşekkürler arkadaşlar mobilyalar mat olduğu için ben de sıkıntı çekişyorum sadece çamaşır suyu ya da sıvı cifle siliyorum..sandalyeleri ben de düşünüyorum deri kaplatmayı beyaz kumaşın temizliği zor oluyo doğru söylüyosun.. yaz tatilinde uğraşırım biraz evle..

ay canım evin çok güzel güle güle otur ama pembe oturma gurubuna bayıldım ya çok hoşuma gitti bende böle bişi istiyorum sakıncası yoksa markasını söyleyebilirmisin

eviniz çok güzel hele mutfağınız çok hoş
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

eviniz çok güzel.mutfak çok kullanışlı ve şık görünüyor.koltuklarda çok zevkli.güle güle,mutlu,huzurlu oturun inşallah..

cok begendım cnm gule gule otutunn..pembiş pembiş koltuklar cok şirin yaaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…