Esra ezmeci tuzlu su

papatya _fal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
361
49
13
29
Kızlar günaydın bir şey sorucam bu Esra ezmecinin kitapları ve tuzlu su ile duş alma deneyen var mı varsa eğer ise yarıyor mu ?

Bi ara tuzlu suyu yapıyordum ilk popüler olduğu zamanlar şimdi tek dert cinsellik gibi artık takip etmiyorum tuzun bir enerjisi var bence deneyin ne kaybedersiniz ki.

Evet şimdi girdim öne çıkanlari izledim gerçek mi acaba dedim

Bi ara tuzlu suyu yapıyordum ilk popüler olduğu zamanlar şimdi tek dert cinsellik gibi artık takip etmiyorum tuzun bir enerjisi var bence deneyin ne kaybedersiniz ki.
Bende takip etmiyorum 1 aylık evliyim daha arkadaşlarla otururken konusu geçti merak ettim

Yok hayır daha çok yeni evliyim çevrem bahsetti merak ettim
Tuzlu su ile arada yıkanabilirsin negatif enerjini atar başka ne işe yarıyor anlamadım ama.
Esra ezmeci ve şeyma subaşı bu insanların çıkarttıkları kitaptan ne olur allah için pr insanı bunları ..

Tuzlu su ile arada yıkanabilirsin negatif enerjini atar başka ne işe yarıyor anlamadım ama.
Esra ezmeci ve şeyma subaşı bu insanların çıkarttıkları kitaptan ne olur allah için pr insanı bunları ..
Herkesi mutlu edemezsin, çünkü sen pizza degilsin. hshhshss

Bende aynısıni düşünüyorum da insanlar yazmış ya hani kocam şunu aldı yaptı etti Allah Allah dedim nasıl bir kitap bunlar

Kitaplarını okumadım bilmiyorum ama bir yağı var hürrem olarak geçiyor onun kokusunu sevdiğim için kullanıyorum sadece. Tuzlu suyu da her duşta yapıyorum bana iyi geldiğini düşünüyorum hatta bazen sirkeli su da yapıyorum tavsiye ederim

Hürrem yağı nasıl güzel kokuyor mu böyle bir aurası var mı ki dişil enerji hissediyor musunuz

Hürrem yağı nasıl güzel kokuyor mu böyle bir aurası var mı ki dişil enerji hissediyor musunuz
Tuzlu suyu sağ omuzdan çapraz mı döküyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…