- 5 Ekim 2024
- 361
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Durum okadar mı vahimKızlar günaydın bir şey sorucam bu Esra ezmecinin kitapları ve tuzlu su ile duş alma deneyen var mı varsa eğer ise yarıyor mu ?
Yok hayır daha çok yeni evliyim çevrem bahsetti merak ettimDurum okadar mı vahim
Evet şimdi girdim öne çıkanlari izledim gerçek mi acaba dedimKelin merhemi olsa başına sürerdi :) esra ezmeci de o hesap
Tuzlu su eskiden de vardı :)
Ama o kadının kitaplarına inanmayın :)
Bazen gülmek amaçlı arkadaşlarla birbirimize yollaruz hürrem yağınu sürdükten sonra kocası burma bilezikler almış
Bende takip etmiyorum 1 aylık evliyim daha arkadaşlarla otururken konusu geçti merak ettimBi ara tuzlu suyu yapıyordumilk popüler olduğu zamanlar şimdi tek dert cinsellik gibi artık takip etmiyorum tuzun bir enerjisi var bence deneyin ne kaybedersiniz ki.
Tuzlu su ile arada yıkanabilirsin negatif enerjini atar başka ne işe yarıyor anlamadım ama.Yok hayır daha çok yeni evliyim çevrem bahsetti merak ettim
Herkesi mutlu edemezsin, çünkü sen pizza degilsin. hshhshssTuzlu su ile arada yıkanabilirsin negatif enerjini atar başka ne işe yarıyor anlamadım ama.
Esra ezmeci ve şeyma subaşı bu insanların çıkarttıkları kitaptan ne olur allah için pr insanı bunları ..
Bende aynısıni düşünüyorum da insanlar yazmış ya hani kocam şunu aldı yaptı etti Allah Allah dedim nasıl bir kitap bunlarTuzlu su ile arada yıkanabilirsin negatif enerjini atar başka ne işe yarıyor anlamadım ama.
Esra ezmeci ve şeyma subaşı bu insanların çıkarttıkları kitaptan ne olur allah için pr insanı bunları ..
Herkesi mutlu edemezsin, çünkü sen pizza degilsin. hshhshss
İsterse 10 bin olsun büyü olması lazım ki olsun200 liralık kitapların öyle bir sorun çözme yetkinliği olur mu sizce?
Ajasadag aynenHerkesi mutlu edemezsin, çünkü sen pizza degilsin. hshhshss
Hürrem yağı nasıl güzel kokuyor mu böyle bir aurası var mı ki dişil enerji hissediyor musunuzKitaplarını okumadım bilmiyorum ama bir yağı var hürrem olarak geçiyor onun kokusunu sevdiğim için kullanıyorum sadece. Tuzlu suyu da her duşta yapıyorum bana iyi geldiğini düşünüyorum hatta bazen sirkeli su da yapıyorum tavsiye ederim
Kokusundan dolayı hissediyorumHürrem yağı nasıl güzel kokuyor mu böyle bir aurası var mı ki dişil enerji hissediyor musunuz
Kitaplarını okumadım bilmiyorum ama bir yağı var hürrem olarak geçiyor onun kokusunu sevdiğim için kullanıyorum sadece. Tuzlu suyu da her duşta yapıyorum bana iyi geldiğini düşünüyorum hatta bazen sirkeli su da yapıyorum tavsiye ederim
Tuzlu suyu sağ omuzdan çapraz mı döküyoruzHürrem yağı nasıl güzel kokuyor mu böyle bir aurası var mı ki dişil enerji hissediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?