Esrarengiz arkadaş

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Bi arkadaşım var.cok samimi olmasak da birbirimizi çok severiz,değer veririz..sıkıntılarımızı ,mutluluklarimizi paylasiriz..guzel bir arkadaşlık ilişkimiz vardı 3 yıldan beri.
Bu aralar ona ne oluyorsa anlam veremiyorum.gecenlerde arayayım dedim telefon hemen meşgule dustu..defalarca aynı sey.merak ettim.ev arkadaşını aradım."A yi merak ettim.bunlar oldu.sen ulaşabilir misin?"dedim..ogretmen olduğumuz için yazın aileron yanına gelmostik.o da aradı ve ulaştı."hocam merak etme dönecek o sana"dedi.neysr sonra bana A mesaj atti.
"Canım,beni merak etmissin.iyoyim.alisveristeydim.donucem sana "dedi.
Neyse ben de kendisini merak ettiğini soyledim..aradan 3 ya da 4 gün gecti..tekrar aradım kapalı teli.ertesi gün yine kapaliydi..ondan sonraki gün de..Yine merak ettim.Hayir yani acaba basında bir dert mi var diye endişe ettim.bir insanın teli 3 gün boyunca kapalı olmaz.yine arkadaşını aradım o da ulasamadi..sonra her halde ailesini aradı ve ulasti..sonra A bana farklı bir nisan dönüş yaptı.
"Canım bi benim yeni numaram.biraz kafa dağıtmak istediğim için öteki hattı kullanmiyorum.seninle ilgili bir sorun yok canim benim..ben de iyiyim"dedi..ben de "tamam canim..."falan filan ..bir şeyler dedik iste..

Bi kaç gün sonra yine aradim..annesi acti teli..ben de A ile görüşecektim,arkadaşıyım,ismimi söyledim.. O da A nin yanında olmadığını soyledi..Sonra ben de geldiğinde söylemesini rica ettim.O da "ben dışarıdayım şu an" dedi.boyle kem küm etti.yalan söylediği belliydi..cunku dışarıda olduğuna dair bir ses filan yoktu..sakin bir yerden geliyordu sesi
Arkadaşlar ben ne oldu anlayamadim. Değer verdiğim iyi bir insandi..gercekten iyi niyetli biriydi..hatta sık sık arar ,yazardı bana...nesi var ki acaba.

Sizinle gorusmek istemiyor belli ki....
Aranizda bisey mi gecti
Hayır.hic bir şey gecmedi.zaten kendisi dedi mesajda."seninle ne sorunum olabilir ki canim benim "dedi.tamam kafa dağıtmak isteyebilir de neden böyle bir yolu denesin ki..
Bi de çok iyiydik..yani dertlestigim bi arkadaşı.derdimi anlatacak kadar yakın. Huzursuzluk çıkmayacak kadar da resmiydik..

Hayır.hic bir şey gecmedi.zaten kendisi dedi mesajda."seninle ne sorunum olabilir ki canim benim "dedi.tamam kafa dağıtmak isteyebilir de neden böyle bir yolu denesin ki..
Bi de çok iyiydik..yani dertlestigim bi arkadaşı.derdimi anlatacak kadar yakın. Huzursuzluk çıkmayacak kadar da resmiydik..
Bazen kafam o kadar daginik ,kotu oluyor ki içime kapaniyorum kimse ile görüşmek istemiyorum.belki sıkıntılı bi dönemdedir arkadasinda

Bazen kafam o kadar daginik ,kotu oluyor ki içime kapaniyorum kimse ile görüşmek istemiyorum.belki sıkıntılı bi dönemdedir arkadasinda
Yani olabilir de bana bu kadarı fazlaymış gibi geldi..tek böyle bir şey olsum yine de..baska bi derdi olmasin.ben hasta ya da bi yakınını filan mı kaybetti açana diye dusunmistum.

Yani olabilir de bana bu kadarı fazlaymış gibi geldi..tek böyle bir şey olsum yine de..baska bi derdi olmasin.ben hasta ya da bi yakınını filan mı kaybetti açana diye dusunmistum.
Depresyonda olabilir,kişisel sıkıntısı olabilir.ve gercekten de sizinle görüşmek istemiyor olabilir olmaz demeyin ısrarla görüşmemesi buna delalet bence o arayana kadar beklemede kalin

bazen gercekten insan yalniz kalmak isteyebiliyor.egerki birini aradigimizda karsi taraftan ben sana donucem deniliyorsa,birine oturmaya vs gidecegimizde su anda musait degilim ben sana haber veririm musait oldugumda vs diyorsa egerki acil birsey yoksa lutfen bir durun bekleyin evet iyi niyetli olabilirsiniz ama inanin okurken bile rahatsiz oldum kac defa aramissiniz olmamis baskasina aratmissiniz herdefasinda kendince aciklama yapmaya calismis kiz bence bir sure rahat birakin unutmayin insanlarin sizin disinizdada bir hayati var

Bazen insanin cani konusmak istemeyebilir, bunda cokta takilacak bisey yok bence.
Bende oyleyim mesela. Arkadas cevrem genistir, karakterleri farklidir, kimi digerinden daha yorucudur, kimi daha rahat, kimi cok dertlidir, bir digeri ise cok iyiymis gibi davranip ancak uc saat sonra hungur hungur aglamaya baslar derdini anlatir.
Bir baska ornek; x arkadasim aradiginda bilirimki en az bir birbucuk saat bir ton sey konusup dertlesip, gulup eglenecegiz. O an vaktim olmayinca, acmiyorum, mesaj bile atmiyorum. Iki uc gun hatta bazen iki uc hafta sonra geri ariyorum, hic sorunda olmuyor. Ayni sekilde ben onu aradigimda oda acmayinca bi mesaj filan beklemiyorum.

Bazen cevap yazmam mesajlara, canim istemediginden. Bazen zamanim olmadigindan. Bazen onlar bana yazmaz veya geri aramaz. Nedir yani, koskocaman insanlariz. Kendi vaktimizi istedigimiz gibi harcayacagiz elbette.
Bir arkadasim sizin bu yaptiginiz gibi yapsa bana inanin sinirlenir, sirf tepkimden rahat birakmiyosunuz diye sizinle gorusmek istemem. Sizi sevmedigimden degil ama gicik ettiginizden bukadar israrla aramanizla.

Bi arkadaşım var.cok samimi olmasak da birbirimizi çok severiz,değer veririz..sıkıntılarımızı ,mutluluklarimizi paylasiriz..guzel bir arkadaşlık ilişkimiz vardı 3 yıldan beri.
Bu aralar ona ne oluyorsa anlam veremiyorum.gecenlerde arayayım dedim telefon hemen meşgule dustu..defalarca aynı sey.merak ettim.ev arkadaşını aradım."A yi merak ettim.bunlar oldu.sen ulaşabilir misin?"dedim..ogretmen olduğumuz için yazın aileron yanına gelmostik.o da aradı ve ulaştı."hocam merak etme dönecek o sana"dedi.neysr sonra bana A mesaj atti.
"Canım,beni merak etmissin.iyoyim.alisveristeydim.donucem sana "dedi.
Neyse ben de kendisini merak ettiğini soyledim..aradan 3 ya da 4 gün gecti..tekrar aradım kapalı teli.ertesi gün yine kapaliydi..ondan sonraki gün de..Yine merak ettim.Hayir yani acaba basında bir dert mi var diye endişe ettim.bir insanın teli 3 gün boyunca kapalı olmaz.yine arkadaşını aradım o da ulasamadi..sonra her halde ailesini aradı ve ulasti..sonra A bana farklı bir nisan dönüş yaptı.
"Canım bi benim yeni numaram.biraz kafa dağıtmak istediğim için öteki hattı kullanmiyorum.seninle ilgili bir sorun yok canim benim..ben de iyiyim"dedi..ben de "tamam canim..."falan filan ..bir şeyler dedik iste..

Bi kaç gün sonra yine aradim..annesi acti teli..ben de A ile görüşecektim,arkadaşıyım,ismimi söyledim.. O da A nin yanında olmadığını soyledi..Sonra ben de geldiğinde söylemesini rica ettim.O da "ben dışarıdayım şu an" dedi.boyle kem küm etti.yalan söylediği belliydi..cunku dışarıda olduğuna dair bir ses filan yoktu..sakin bir yerden geliyordu sesi
Arkadaşlar ben ne oldu anlayamadim. Değer verdiğim iyi bir insandi..gercekten iyi niyetli biriydi..hatta sık sık arar ,yazardı bana...nesi var ki acaba.
Merak etme ve de takma da kafana..
Arkadas dedigin nedir ki bugun varsa yarin yok..
Salla gitsin..
Benimde bir arkadasim vardi ..
Durduk yere aramadi sormadi ustune birde nuamarami silmis hicbirsey olmadi ..
Sadece o aramadi bende aramadim olay bu bizde samimiydik bayagi ..
Ee noldu iste bir cirpida demekki siliyorlarmis durduk yere..
Bundan sonra kimseyi takmiyorum..
Arkadas diye biseyede inanmiyorum..
Yani olursa naber nasilsin o kadr..
Eskiden hep takardim korkardim beni sevmiyo mu niye mesaj atmadi faln filan..
Artik imrumda degil kimse..

Hayır yani bu ısrar niye?
Söyleyecek önemli bir şey yoksa defalarca arayarak kendinizi küçük düşürmüş gibi olmuşsunuz.
Arkadaşım hakkında endişelendim.yoksa ısrar gibi bi amacım yok.bu olaylar üst üste olmuyor.iki hafta arayla.yani sıkboğaz etmek isteseydim günlerce arardim

Back
X