Esten gizli ev almak

yogurtbogurtlen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
484
577
103
Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)

Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani

Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim

Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz

Ama

Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum

Biliyorum beni topa tutacaksiniz sakin yorum yaparsaniz sevinirim :)

Esimden gizli ev almayi dusunuyorum bunu neden yapacaksin derseniz bir sey alalim dedigimde; artik borca girmek istemiyorum sehir sehir gezmek istiyorum diyor
50.000 lira birikmis param var, almak istedigim ev 180.000 lira kalanini kardesimle konustum kredi kullanacak kiraya verecegim, bulundugu bolgedeki kira geliri 600-800 arasi odemeleri beni zorlamayacak planim bu.. kredi bitince esime soylemeyi dusunuyorum 5 yil sonra yani

Freelance calisiyorum web masterim ve cocuklar nedeniyle evden yurutuyorum isimi gelirim iyi tabi esim 3 te 1 kismini biliyor paramda oyle birikti..arkadasa, ese, dosta para dagitmaya bayildigi icin boyle davranmak durumunda kaldim

Esim hep benim arkamdan ulke ekonomisi yurutuyorsun der kismen hakli 5 yil sonra supriz burasi bizim desem sasirmaz

Ama

Yanlis bir sey mi yapiyorum bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
kusura bakma ama bu nasil bir evlilik ayri gayrı maaşınızı bile az biliyor?!
sacma ev alcamda ilerde söylicemde eşler arasında hic hoş değil

Gizli kapakli isleri sevmiyorum ama senin yonunden bakinca kulaga hos geliyor. Yalniz 5 yil uzun bir sure. O kadar uzun sure saklayabilir misin?

eşin sana başka cıkar yol bırakmamış benimde eşim sağa sola dağıtsa bende kazandığımı gizlerdim bence peşinatını ver çek kredini al evi sonra hemen söylesende bişey olmaz borç yapıldımı bikere mecbur ödenecek

Bence eşinizin planı daha makul.
Üzerinde taş catlasın 70 sene yaşayacağım dünyanın güzelliklerini görmek ve iyi vakit geçirmek, mutlu olmak; ev ortaya çıktığında zedelenen güven, gerginlik ve ilişki tamiri için uğraşmaktan daha mantikli.
Ev tabii alınır ama bu şekilde degil.
Gerçekten doğru olduğunu dusunseydiniz konu açmazdınız. Içinizdeki o cılız sesi dinleyin bence.

Back
X