Esimin ailesi ve ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altınlarınizin onlarda olmasi saçma ama eşinizin ailesi sizin düşmanınız değil ki.
iyiliğinizi düşünmüşler, fikirlerini belirtmişler.
Durduk yere düşmanlık beslemek yerine, kendi anne babanizmis gibi dusunebilirsiniz, onlar da evlatlarinin iyiliğini düşünüyor sonuçta.
Bu yuzden fikrinizi soruyorum :) Aceba benmi yanlis dunuyorum diye. Tabi arada baska olaylarda gecti, malesef kendi annem babam gibi dusunmeyi cok istesemde, mumkun degil...

Yazlik dediysem, aslidna yazlik bir sehir degil. Bizim icin yazlik olacak, cunku yazin Turkiye ziyaretinde 1 2 hafta kullanacagiz alsaydik :) Kendilerin evleri var, kullanacaklarini sanmiyorum.
Anladım şuan burada ev almak mantıklı ama kararı siz verirsiniz elbette ki.

Afedersiniz de kötü bi niyetleri oldugunu düşündüğünüz insanların evine altinlarinizi birakmissiniz. Üstüne yatmamislar. Bozudrduj harcadik diyip hic etmemisler. Size vir firsat gorunce ev almayi teklif edip haber vermisler. Istiyor ya da istemiyor oluşunuza dair bir sey söylemeyip sallantida birakmissiniz, sizin yuzunuzden alınmamış ev. Eşiniz de hakli, alsaniz simdiye cok kar ederdiniz. Sirf kv teklif etti diye soguk yaklasmissiniz. Derdiniz ne anlamadim ki. Konuda siz haric herkes cok hakli ve mantikli

Altınlarımı bırakmazdım kimsede. Özellikle ev alacak kadar altını. Kimseye bu sorumluluğu yüklemek istemezdim bir kere. Hadi çalındı, ya da biri duydu eve girdi. 100 lira için neler oluyor.
Yani ben art niyet göremedim. Kendi aileniz böyle bir şey dese alınır mıydınız?

Afedersiniz de kötü bi niyetleri oldugunu düşündüğünüz insanların evine altinlarinizi birakmissiniz. Üstüne yatmamislar. Bozudrduj harcadik diyip hic etmemisler. Size vir firsat gorunce ev almayi teklif edip haber vermisler. Istiyor ya da istemiyor oluşunuza dair bir sey söylemeyip sallantida birakmissiniz, sizin yuzunuzden alınmamış ev. Eşiniz de hakli, alsaniz simdiye cok kar ederdiniz. Sirf kv teklif etti diye soguk yaklasmissiniz. Derdiniz ne anlamadim ki. Konuda siz haric herkes cok hakli ve mantikli
Ama ben sadece fikrinizi sordum :) Hatam varsada gostermenizi istedim.. Ben hakliyim vesaire demiyorum, sadece boyle dusundum siz ne dusunuyorsunuz diye sordum

Merhabalar,

Hepinize fikriniz icin cok tesekkur ederim. Inanin kin beslemiyorum, sadece bazen baska bakis açisi oluyor ve ben bunu merak ettim. Ben kotu dusunduysem, bunu anlamak icin sordum...
Konuyu açıp yorumları alınca silemezsiniz, forum kurallarına aykırı. Birazdan banlanırsınız.

Evet haklisiniz.. Ama sonucta ben altinlar geline hediye diye dusunuyorum. Bu teklifin onlarin sunmasi cok garip geldi. Ozellikle ilk kayinbabam sorunca, bizde hayir diyince, bir kac hafta sonra kayinvalidemin boyle fikirle gelmesi beni dusundurdu. Gelin isterse, sozunu acar diye dusunuyorum, ama belki yanlis dusunuyor olabilirim.
Bence öyle değil , kendilerince uyguna bir yer bulup önermek istemişler kâr edeceginizi düşünüp. Artniyetli bulmazdim ben olsam.

Konu silmek yasak ban alacaksınız ve konu geri gelecek

Konuyu önce silip sonra içerişini mi yok ettiniz nedir anlamadım. Konu ne anlaşılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X