- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 123
- 38
- Konu Sahibi blackberryli
-
100 liralık ürüne 150 diyorsanız evet bana göre yalan oluyor işin içine de yalan girdimi o güven gider mutlaka ya birgün öğrenirse ne olacak o zaman size bir daha güvenmez siz onun herşeyini biliyormuşsunuz siz de para biriktirdiğinizi söyleyebilirsiniz.Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Eşiniz sizden hiçbirşeyini gizlemiyormuş, sağa sola para yediren, sizden para esirgeyen bir insan değilse bence söylemelisiniz. İkiniz için de biriktiriyo olsanız da bence bilmeli benim hiç hoşuma gitmezdi öğrensem, para saklar gibi.
Benim için normal bir durum değil. Kendi maaşımdan para biriktiririm, biriktirdiğimi eşim de bilir. Hesabımı da bilir. Ama karışmaz, dokunmaz zaten böyle bir hakkı olmadığını da bilir. Ama kadınlar şartlarına göre hareket etmeli. Eğer bundan başka bir maddi güvencen yoksa (ki eşinin yanında çalışıyorsun anladığım kadarıyla, yok yani) eşin de dediğin gibi savruksa en iyisini yapıyorsun derim. Bu dünyanın bin hali var dediğin gibi. Yarın ne olacağı belli değil.Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Bende aynisini yapiyorum evet bugun esinizle iyisiniz peki yarin... cunku burada ne konular okuyoruz esim yapmazdi olmazdi vs sonra ne oluyor hop kapi onunde en kotusunu ailemden yasadigim icin dusunmek zorundayim ki guvende hissediyorum kendimi bu bile benim icin yeterli
Saklamak değil de ticaret yapıyoruz yarınımız belli değil gene vereceğim kişi eşim.. Bende böyle bir şey yapsa rahatsız olurum ama gene bizim iyiliğimiz için yapıyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?