- Konu Sahibi blackberryli
-
kesinlikle sanırım bende öyle anladım çok yazık ya sizin mağazaya uğramamak lazım100 liralık şeyi 150ye satıyorsanız para arttırdığınız için eşinizin hakkına girmek yerine kazıkladığınız müşterinin hakkına giriyorsunuz.
kesinlikle sanırım bende öyle anladım çok yazık ya sizin mağazaya uğramamak lazım
hmm evet aynen oyle anlasılıyor. bende toplam 5-6 sayfa baktım göremedm cok saol canım ozaman sorun yok yıne yalan hoş degıl ama...yorumlara tam bakamadan yazmıştım yorumları inceleyince müşteriye yönelik olmadığını açıklamış konu sahibi. yani 100 liralık birşey alırsa eşine 150ye aldım diyormuş.
ama ilk okuyuşta bizim anladığımız şekilde duruyor tabi.
hmm evet aynen oyle anlasılıyor. bende toplam 5-6 sayfa baktım göremedm cok saol canım ozaman sorun yok yıne yalan hoş degıl ama...
Sana yazmadım canısı onu :)Yok o kadar ilerletmedim isi :))
O konuda kandırılan vardı.O konuda kandırma falan yoktu yalnız.
Okumayı ya da okuduğunu anlamayıp beceremeyip insan yaftalamanın mantığı yok.
Alıntı yapsanız da cevap alamazsınız, polemiğe girmiyorum bilginize.
Esten gizli para biriktirmek ne kadar yanlissa maas kartini ese vermek de o kadar yanlis. Ne münasebet niye verecekmisim alnimim teriyle kazandığım parayi rica minnet esimden mi isticem.Benim gizli param yok.
Maaş kartım bile kocamdadır.
Herşeyimiz ortadır.
katılıyorum size haklısınızEsten gizli para biriktirmek ne kadar yanlissa maas kartini ese vermek de o kadar yanlis. Ne münasebet niye verecekmisim alnimim teriyle kazandığım parayi rica minnet esimden mi isticem.
Biraz kendinize güvenin hanimlar. Siz hesabinizi kitabinizi bilemiyor musunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?