Eşten para saklamak

Siz saklayin yine atın bir kenara.. sonuçta bişi almıyorsunuzkı.ikiniz için ortak bir para ise evet ama kendinize bir iğne dahi aliyorsaniz iste o çok kötü..

Bence en güzelini yapıyorsunuz. Eşiniz bilse eğer en küçük sıkışıklıkta isteyebilir. Ben bazen söylemeden biriktiriyorum bazen söyleyerek. Mesela yine söylemeden biriktirmeye başlamıştım ama sonra duramadım söyledim. Ben biliyorum zaten verdiğim para ertesi gün bitiyor dedi :) Birikiyorsa keyfimize birikmiyor. Yine ailemizin zor günleri için birikiyor. Allah bereket versin...

Yalan kısmına bişey diyemeyeceğim ama keşke bende senin gibi olsam hatta bundan sonra aynı yöntemle bende biriktirmeye başlayacağım.
Yaptığın kötü bişey değil ilerde paraya ihtiyaçınız olduğunda biriktirdiğin parayı eşine verdiğinde emin ol çok sevinip iyiki biriktirmişsin diyecektir şahsen benim eşim böle bu durumda bu tepkiyi verir.

Eşiniz para konusunda size açık davranan biri olmasaydı sizi haklı görürdüm fiyatları farklı söyleme konusunda.eşinize para biriktirdiğinizi söylemek zorunda da değilsiniz.Sadece fiyat konusunda yalan söylemeyin derim.çocuk var mı?

Son düzenleme:
Eşiniz sizden paramı sakınıyor? Birikim paranızı sizden zorla alıpta harcıyor mu?
Adam birsey yapmiyorsa bu yaptiğin asiri ayıp bisey ve para yurutmektir bu bildiğin. Bu sekilde aptal yerine konulduğumu ogrensem çok kötü olur.

Bence de kesinlikle yarını düşünerek hem kendiniz hem de eşinizin mağdur olmaması adına (birikim yapamayan bir beyefendi demişsiniz zaten) çok iyi yapıyorsunuz.Herşeyden öte kime ne olacağı kimin başına ne geleceği (iyi anlamda da kötü anlamda da) gerçekten belli değil.İsterseniz fiyat belirtme konusuna mümkün mertebe girmemeye çalışın :))) Böyle bi şeyi vicdan yapıp burada sormanız bile takdire değer :))

Eşimin benden ayrı hesabı çıksa, para biriktirmiş olsa hiç uzulmem, ah ah nerde o günler, o maaş alınca cebine para koyar bankaya koycam birikim için diye cebinde dolaştırır harcar gider. Bende alirim o parayı ondan saklarim :)

En sevdiğim bende kendimi daha güvende hissediyorum maaşımda biraz veriyorum gerisini harcadım deyip biraz biriktiriyorum gerçi bi kaç kez yakalandım eşim neyseki parayı tar tur etmiyormuşsun deyip sevindi artık daha temkinliyim saklama konusunda

Benimde eşim parasız kalinca, sende vardır birşeyler der. Benden alıp geri oder. Bence bir evde kim biriktirabiliyorsa o biriktirsin. O paralar ihtiyaç giderilir sonuçta

İyi ki eşimden gizledigim bi yatırımım varmış bakın şimdi ayrılıyoruz .Her ne kadar ailem varlıklı olsa da kimseye eyvallahim yok hatri sayılır bi yatırımım var.

Eşim beş kuruş para biriktiremez gelecek ile ilgili plan yapamazdi;asıl amacım esim ve çocuklarım icin sürpriz bi yatırım yapmakti.Sebebi ne olursa olsun gizli bi parası olmalı hele de bi kadının yani .

Para saklayan, çarçur eden, herkese para yediren, sizden esirgeyen bir eşiniz olmadığı için evet büyük yanlış yapıyorsunuz .
Hem yalan var işin içinde hep saklamak.
..

Söylersiniz para biriktirdiginizi. Bloke yaparsınız 6 yıllık mesela, dokunamazsiniz .

Hepimizin cüzdanında , biriktirdiği parası vardır. Ama büyük çapta bir bitiminde bu , yalan söyleyerek olmamalı bu.

Evet fiyat belirleme konusuna hiç girmeyip, yuvarlak cümleler kurmak en mantıklısı
Teşekkür ederim :)

Amin inş bereket versin :)

Beni anlayamadınız sanırım o parayı ikiniz için değil ki kendi için koymuş olacak ve eşten gizlenen bir para herhalde onunla harcamak ya da o hayattaki yatırım için yapılmamıştır kaçırmak için yapılmıştır. Ben eşimin bana demediği bir hesabını yakalasam güvenim biter. Onunda bana biter. Tamam kadının teminatı olmalı ama bu konuşarak olmalı.

bu yorumun altına imzamı atıyorum
ayrıca yarın birgün başınız sıkışsa o parayı sanki anneniz vs den borç almış gibi yine kendiniz için kullanırsınız
birde bu çok hatrı sayılır bir meblağ mı bu kadar vicdan yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…