- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
- Konu Sahibi blackberryli
-
Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Döviz üZerine sinirim bozuldu diye konu açıp, eşini ve ortağını kandırmaya çalışan siZ miydiniz?Ben doğru bulmuyorum açıkçası.
Yani para biriktirsem, eşim de bilsin isterim. Ya da para birikiyorsa iki kişi de bilsin kimin ne kadar destek olacağı muamma kalsın.
Ya cidden eşim benden gizli para biriktirme helal süper aynen devam demem sinsi misin acabaağ derim sanırım.
Döviz üZerine sinirim bozuldu diye konu açıp, eşini ve ortağını kandırmaya çalışan siZ miydiniz?
Sonunda soyleyeceksen sıkıntı yok
Sende ailen için biriktiriyorsun
Ben saklayamam o ayrı
Merak ettim ne kadar biriktirdiniz
aileniz için biriktiriyorsanız tabiki değilHepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Yani birikim yapmanız güzel ama 100 tl lik bir şeyi 150 e aldım diyorsanız yalan söylemiş oluyorsunuz. Hesap sormuyorsa biriktirin madem art niyetli değilsiniz lazım olunca kullanırsınız ama Allah muhafaza diyorum ayrılık vb şeyler yaşanırsa yine aynı adaletle söylemeniz gerekir diye düşünüyorumHepinize merhaba
Çok iyi yapıyor Sun ..Günu geldiğinde nde söyleyeceksin .su kadar para biriktirdim diye dert atmaHepinize merhaba
Eşimin benden ayrı hesabı çıksa, para biriktirmiş olsa hiç uzulmem, ah ah nerde o günler, o maaş alınca cebine para koyar bankaya koycam birikim için diye cebinde dolaştırır harcar gider. Bende alirim o parayı ondan saklarim :)Valla kusura bakmayın ama eşinizle sorununuz olsa, eşiniz sizden para saklasa, sakınsa hak verirdim amme velakin zaten beraber çalışıyorsunuz kasanız ortak. Birikim yapan zaten kadındır erkek değildir eve harcama yapan sizsiniz geri kalanı da zaten ikiniz için biriktiyormuşsunuz. Eşim benden izinsiz bir şey almaz saklamaz diyorsunuz ama siz yapıyorsunuz. Bir empati kurun eşinizin sizin bilmediğiniz ayrı hesabı çıksa üzülmez misiniz. Hele ki harcamaları fazla göstermek düpedüz yalan kandırmak hiç hoş değil. Ayrı bir birikiminiz olabilir ama bundan eşinizin de haberi olmalı. Zaten ayrılsanız bile evlendikten sonra yapılan herşey ortak.
İnanın sıkısık anında eşinize verdiginiz zaman sizi yerlere göklere sıgdıramaz inanın . Benim eşim hep kenarda param olsun ister . Bende ufak tefek ata biliyorum .Onun istedigi kadar olamıyor . Bence iyi yapıyorsunuz anneniz haklı annenizi dinleyin .Saklamak değil de ticaret yapıyoruz yarınımız belli değil gene vereceğim kişi eşim.. Bende böyle bir şey yapsa rahatsız olurum ama gene bizim iyiliğimiz için yapıyorum bunu
Döviz üZerine sinirim bozuldu diye konu açıp, eşini ve ortağını kandırmaya çalışan siZ miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?