Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğumak için geç bile kalmışsın. Yaşın çok genç hala. Ailen de arkandaysa bir an bile düşünme. Neden diri diri gömüyorsun kendini bu yaşta. Çalışırsın geçinirsin 1 çocukla herkes açar kucağını sana. Korkma sıyrıl şu kasvetinden.Merhaba arkadaşlar.. benim bir derdim var.. biz eşimleçok severek evlendik. yani ben çok seviyordum.. ailemi silip ona kaçacak kadar.. ama o hep bana sanki bir soğuktu, 12 yaş var aramızda. ilk zamanlar bana davranışlarına pek aldırış etmiyordum. arkadaşlarının yanında beni azarlamaları orada oturup ağlıyordum. kalkıp gitmek yerine ben ağlamayı tercih ediyordum. çünkü onu çok seviyordum. sonra hamile olduğumu öğrendım daha 21 yaşındaydım... ilk başta üzüldüm daha erken diye.. öyle ya daha 2 ay olmuştu evleneli. ve yine ağlayarak geçen bir hamilelik belkide hormonların etkisi dedim hep. doğum günü geldi çattı. doğuma girdim ve bir kız çocuğu dünyaya getirdim.. küçücüktü beyaza çalan sarı saçları kıpkırmızı yanakları bembeyaz teni vardı.. onu kucağıma aldığımda sanki benimden ruhum çıkıp onun vücüdüna girdi. eşimden iki güzel söz bekledim.. ama olmadıııı. hastaneden çıktık ve kayınvalidemin evine gittik ve görümcemle teyzem tartıştı ve ben o halde o bağırışlara şahit oldum kızımla.. teyzemi evden kovdu görümcem.. daha sonra tabi annem ve kardeşim geldiler beni götürmek istediler ve be yine gidemedim.. neyse çok uzattım biliyorum ama 3 yıldır evliyim 2 yaşında kızım var ve bende eşime karşı soğuma ve cinsel isteksizlik var kendimi çok kötü hissediyorum münasebet olduğu zaman banyoya girip ağlıyorum ben napmalıyım noluyor bana anlayamıyorum nolur bir fikit verin bana..
Çalışıyorum zaten iyi bir işim var. kızımı düşünüyorum aslında babasına düşkün onun için hangisi daha doğru. eşim çok umursamaz şöyle diyim dünya yansa umuru olmaz bir sürü borç dükkanı vardı ordan bir sürü borç geldi icra geldi. hala borç ödüyoruz kiradayız. kızıma annem bakıyor. ama eşimde hiç kimseye karşı bir mahcubiyet yada utanma yok hoş inancı olan insanda ararız bu özellikleri ama ne bilim işte çirkinmiyim desem değilim beni el üstünde tutması gerekirken bu rahatlık neden. allah peygamber kitap inancı olmayan birinden çok mu şey bekliyorum acaba? gerçekten çok çaresizim napıcam ben yaSoğumak için geç bile kalmışsın. Yaşın çok genç hala. Ailen de arkandaysa bir an bile düşünme. Neden diri diri gömüyorsun kendini bu yaşta. Çalışırsın geçinirsin 1 çocukla herkes açar kucağını sana. Korkma sıyrıl şu kasvetinden.
değişmek mi :) keşke değişeceğini umarak zaten 3 yıl geçti diyorum. ama sanırım artık bir umut görmüyorum.soğuman normal ama bunca şeyi çekmek için mi kaçtın .
anne babaları niye ezip geçer kızlar anlamıyorum .
sonuç yine ortada.
bence seni böyle ezen ve ailesi de böyle anlayışsız olan insanlarla bi geleceğin olamaz . eşin çok bi değişirse o ayrı tabi.
+1Soğumak için geç bile kalmışsın. Yaşın çok genç hala. Ailen de arkandaysa bir an bile düşünme. Neden diri diri gömüyorsun kendini bu yaşta. Çalışırsın geçinirsin 1 çocukla herkes açar kucağını sana. Korkma sıyrıl şu kasvetinden.
o zaman bi an önce yolunu çiz arkadaşım .daha gençsin. annen baban da arkanda anladığım kadarıyladeğişmek mi :) keşke değişeceğini umarak zaten 3 yıl geçti diyorum. ama sanırım artık bir umut görmüyorum.
Sizin yorumlarinizi begenirim ama bu yorumunuz sasirrtti beni yani kari koca arasinda yas farki olabilir subyanci hayvan vs hic hos degil.onemli olan deger vermek yas farki degil.Bunun vicdanlı alakası var. Vicdansız ve sorumsuz demekki adam. Ayrıca çok iğrenç. Hadi siz evlenirken 18,19 yasindaydiniz, o ise 30 ,31 yaşında kocaman insandı. Kinamayayim ama subyanci gibi o kadar yaş farkını benim aklım almıyor. Ninelerimizin zamanında aranızdaki yaş farkı baba,evlat arası yaş farkı neredeyse .
Bu adamda isinilacak bir şey yokki. Hayvan desem hayvanlar çocuklarına bakar ,vicdanlı olurlar. Canavar gibi adam. Ne demek arkadaşlarının yanında ağlatmak, pislik. Boşa gitsin,neden çekiyorsun bu ayının derdini.
annem evet o arkamda çoğu zaman ama babam devreye girdiği zaman oda olamıyor elinden bir şey gelmiyor yanineden gitmediniz annenizle diyeceğim ancak kucakta çocuk zor bir karar...çok sevmişsiniz malesef ki çekmişsiniz ancak bu soğumalarınız sevginizin bittiğini gösteriyor, okuduğum kadarıyla anneniz yanınızda...onlardan destek alın ve gidin.