Eşten Soğuma.. :((

annem evet o arkamda çoğu zaman ama babam devreye girdiği zaman oda olamıyor elinden bir şey gelmiyor yani :KK43: ben çok güçlü olduğuma inanıyorum. ben eşime inandım güvendim o kırılmasın diye hep ben kırıldım her yanlışında tartıştığımızda bir baktım ki ben haksızdım hep kendimi sorguladım neden böyle nerde hata yapıyorum diye. oysaki ben onunla olmak için babamdan dayak bile yemiştim ve oda buna şahit olmuştu her şeye ramen onunla evlenmiştim.. bir tartışma esnasında ona bunu söyledim ve bana ben kimseyi zorla kaçırmadım dedi evlenmeseydin ozaman dedi. çok canım acımıştı o söz karşısında ama yine birşey diyememiştim. çünkü ben hep haksızdım. sevmekti tek suçum senelerdir kendimi sorguladığım hatam buydu aslında ona verdiğim bu değer.. kendimi değersizleştirdim en sonunda... sizlere evlilik hayatımda yaşadığım her şeyi anlatasım var beni birilerinin dinlemesşne konuşmaya hiç çekinmeden.. çok teşekkür ederim çok sağ olun ama ben çok karışığım..

güçlü olun kendi ayaklarınızın uzerinde durun, bır kadın isterse herşeyi yapar !!!

Sizin yorumlarinizi begenirim ama bu yorumunuz sasirrtti beni yani kari koca arasinda yas farki olabilir subyanci hayvan vs hic hos degil.onemli olan deger vermek yas farki degil.
Ben arasındaki yaş farkı için ayı demedimki,davranışları için dedim.:anneadayı: Bana çok geliyor 11 yaş. heleki kız daha 18, adam 30 ise. Biri ergen,biri yetişkin insan. Değer vermiyor zaten adam konu sahibine. Ben de sizin yorumlarınızı beğenirim, bu kez bir fikir ayrılığı oldu demekki :anneadayı:

Ben arasındaki yaş farkı için ayı demedimki,davranışları için dedim.:anneadayı: Bana çok geliyor 11 yaş. heleki kız daha 18, adam 30 ise. Biri ergen,biri yetişkin insan. Değer vermiyor zaten adam konu sahibine. Ben de sizin yorumlarınızı beğenirim, bu kez bir fikir ayrılığı oldu demekki :anneadayı:
Evet o zaman yasinin adami olamamis diyelim o yasta olgun agir olmali ama nerdee.

Evet o zaman yasinin adami olamamis diyelim o yasta olgun agir olmali ama nerdee.
Evet daha kibar davranmaliydi eşine, daha hassas olmalıydı. Yanlış anlamayın, eşler arası yaş farkı elbette olabilir, hatta anneme göre erkek yaşça büyük olmalı. Ama kız 18 iken adamın 30 olması bana çok geldi ,o nedenle. Yoksa saygı duyuyorum tabii :KK50:

Yani.. isabet olmuş soğuman. Hazır soğumuşken bide kurtuluver bi zahmet. Zerre kadar değer görmediğin yerde yaşaman nasıl bir sonuç doğurabilirdi ki zaten

. allah peygamber kitap inancı olmayan birinden çok mu şey bekliyorum acaba?

Bu konuda anladigim kadariyla birbirinizden farkli hayat goruslerine sahipsiniz.
Yaptıklarının sebebini bu duruma baglayamazsiniz elbette ama her insanin vicdan duygusu olmali.
Acikcasi cektiklerinizi siz biliyorsunuz.
Hayatin daha cok basindasiniz.bende 24 yasindayim.
Bir hatadir yapmışsınız.
Isiniz var cocugunuza anneniz bakiyor. Asil bir sekilde ayrılıp yeni bir hayat kurmaya neden cesaret etmiyorsunuz?

Çalışıyorum zaten iyi bir işim var. kızımı düşünüyorum aslında babasına düşkün onun için hangisi daha doğru. eşim çok umursamaz şöyle diyim dünya yansa umuru olmaz bir sürü borç dükkanı vardı ordan bir sürü borç geldi icra geldi. hala borç ödüyoruz kiradayız. kızıma annem bakıyor. ama eşimde hiç kimseye karşı bir mahcubiyet yada utanma yok hoş inancı olan insanda ararız bu özellikleri ama ne bilim işte çirkinmiyim desem değilim beni el üstünde tutması gerekirken bu rahatlık neden. allah peygamber kitap inancı olmayan birinden çok mu şey bekliyorum acaba? gerçekten çok çaresizim napıcam ben ya:KK43:

inancı olan da bunları yapıyor merak etme

image.webp

Hülya konuyu neden sildin?

annem evet o arkamda çoğu zaman ama babam devreye girdiği zaman oda olamıyor elinden bir şey gelmiyor yani :KK43: ben çok güçlü olduğuma inanıyorum. ben eşime inandım güvendim o kırılmasın diye hep ben kırıldım her yanlışında tartıştığımızda bir baktım ki ben haksızdım hep kendimi sorguladım neden böyle nerde hata yapıyorum diye. oysaki ben onunla olmak için babamdan dayak bile yemiştim ve oda buna şahit olmuştu her şeye ramen onunla evlenmiştim.. bir tartışma esnasında ona bunu söyledim ve bana ben kimseyi zorla kaçırmadım dedi evlenmeseydin ozaman dedi. çok canım acımıştı o söz karşısında ama yine birşey diyememiştim. çünkü ben hep haksızdım. sevmekti tek suçum senelerdir kendimi sorguladığım hatam buydu aslında ona verdiğim bu değer.. kendimi değersizleştirdim en sonunda... sizlere evlilik hayatımda yaşadığım her şeyi anlatasım var beni birilerinin dinlemesşne konuşmaya hiç çekinmeden.. çok teşekkür ederim çok sağ olun ama ben çok karışığım..
Bu forumda kadınların çoğunun problemlerinin sebebi sevilmemek. Sizin konunuzda da görüyorum ki eşiniz tarafından sevilmiyorsunuz hemde başından beri. En başından beri soğuktu bana karşı diyorsunuz. O zaman hangi motivasyonla ailenizi bile karşınıza alıp evlendiniz? Arkadaşlarınızın yanında sizi azarladığından bahsetmişsiniz. Bu evlenmeden önce yaşandı öyle değil mi? Bende merak ediyorum o halde neden evlendiniz? Evlenmek için sadece sizin sevmeniz yetmez, karşıdakinin sevgisinden de emin olmalısınız. Evlenmek için her şeyi görmezden gelip her türlü imkanı yaratıp, buna aileyi karşınıza almak da dahil, evlendikten sonra mutsuz olmuşsunuz. Şimdi de ben senin için bunları yaptım, babamdan dayak yedim deyince cevap yapmasaydın, seni zorlamadım diyor. Neyse, sevgisizlik boşanma sebebidir.

Back
X