- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
annem evet o arkamda çoğu zaman ama babam devreye girdiği zaman oda olamıyor elinden bir şey gelmiyor yaniben çok güçlü olduğuma inanıyorum. ben eşime inandım güvendim o kırılmasın diye hep ben kırıldım her yanlışında tartıştığımızda bir baktım ki ben haksızdım hep kendimi sorguladım neden böyle nerde hata yapıyorum diye. oysaki ben onunla olmak için babamdan dayak bile yemiştim ve oda buna şahit olmuştu her şeye ramen onunla evlenmiştim.. bir tartışma esnasında ona bunu söyledim ve bana ben kimseyi zorla kaçırmadım dedi evlenmeseydin ozaman dedi. çok canım acımıştı o söz karşısında ama yine birşey diyememiştim. çünkü ben hep haksızdım. sevmekti tek suçum senelerdir kendimi sorguladığım hatam buydu aslında ona verdiğim bu değer.. kendimi değersizleştirdim en sonunda... sizlere evlilik hayatımda yaşadığım her şeyi anlatasım var beni birilerinin dinlemesşne konuşmaya hiç çekinmeden.. çok teşekkür ederim çok sağ olun ama ben çok karışığım..
güçlü olun kendi ayaklarınızın uzerinde durun, bır kadın isterse herşeyi yapar !!!