- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Ben de yaptıranlara sinir oluyorum çünkü ben yaptiramiyorum param yok plkjjgfd
He kıçım da koca ona da çare bulmam lazım. Aman hallederim hele havalar az serinlesin. Bir şeyler yapmak için hava çok sıcakSeninki tembellik şekerim. Hemen yarın koca kıçını koltuktan kaldırıyorsun.
Bak işte ondan gitmiyorum. Araştır dur iyi yer mi IPL değil mi öyle mi böyle miLazerde çok iyi yere gidin IPL olmasın da ne olursa olsun. Birde sürekli geri de çıkıyor özel bölgeler için diyorum.
sizin göz renginiz filan da çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsam
valla genel olarak fikrim "olduğu kadarı" ile mümkün olduğunca idare etmek olmadığı yerde de çok sorun ediliyorsa yaptırmak yönünde. karşıt da değilim peynir ekmek gibi 15 16 yaşında kızlara müdahele edilmesini doğru da bulmuyorum
ama esas diyeceğim son cümlenize
ben pandemiden önce her 2 haftada bir bodruma uçuyordum sabah da çok erken dönüyordum işim icabı
o bodrum h.alanında sabahın 7'sinde gördüğüm kadar ucubeyi (Allah affetsin, gerçekten öyleydiler ama) ben hayatımda daha hiçbir yerde görmedim.
makyajsız filtresiz hele sabah şiş halde o dolgular gerdirmeler filan korkunç görünüyor, sosyal medyadaki gibi değil işin gerçeği.
Bimde gördüm bildiğin g*t satıyorlarBodrum apacaip oldu, ördek dudaklı kankilerin mekanı oldu iyicebir mekana gitmiştim, bir kadın müşteri yorum yapmış, ördek dudaklı müşterilere ayrı diğer kadınlara ayrı davranıyorla yazmış
BIr de dolgu gtlü kızlar var, acaip yani kızın bedeni normal, amma gtü en az 10kg abartısız ... bir de tanga ve kalça dovmesi derken acaip görüntüler ortaya çıkıyor. Dolgu gtlüler genelde ördek dudak da oluyor zaten apacaip görüntüler
Keşke az insan olunsaMesela çirkin olduğunu düşünüp bu yüzden zorbalığa uğrayanların yaptırdığı estetik.. kiminin videosunu izlemiştim bu yüzden hep dışlanmış.
Bak işte ondan gitmiyorum. Araştır dur iyi yer mi IPL değil mi öyle mi böyle mi
ben bodrumu bilmiyordumBodrum apacaip oldu, ördek dudaklı kankilerin mekanı oldu iyicebir mekana gitmiştim, bir kadın müşteri yorum yapmış, ördek dudaklı müşterilere ayrı diğer kadınlara ayrı davranıyorla yazmış
BIr de dolgu gtlü kızlar var, acaip yani kızın bedeni normal, amma gtü en az 10kg abartısız ... bir de tanga ve kalça dovmesi derken acaip görüntüler ortaya çıkıyor. Dolgu gtlüler genelde ördek dudak da oluyor zaten apacaip görüntüler
Ahahaha ben de gördüm onu. Uzun süre aynı reyonda itilmiş bekledi. Acaba alan oldu mu o g.tü. kim bilirBimde gördüm bildiğin g*t satıyorlar
Ohoo hiç anlayamam. Hep gittiğim bir hastane var. Sms atıp duruyor. Gel lazer yapalım seversin diye ona giderim çok çok diye düşünmüştüm ama. Sandığımdan daha karışıkmışŞimdi şöyle ayırabilirsin gerçek lazer kliniklerde hastahaneler de yapılıyor artık tüm güzellik merkezleri IPL istisnasız yani bazı makineleri gerçek lazere benzetiyolar ama değil. Yasaklanmış güzellik merkezlerine sadece IPL kullanabilirler.
Birde IPL olmasını anlamak istiyorsan dikdörtgen başlıklı olurlar ve flash patlaması gibi ışık verirler gidince deneme atışı isteyip hemen modelin resmini çekip araştırmak lazım birde dediğim özelliklere bakmak lazım direkt ayırıyorsun zaten. Gerçek lazer de asla ışık patlamaz.
Ah ah birde stajer kızlara yaptırmıyorlar mı 2. Gittiğim lazer de yüzüm yandı 2. Seansta bıraktım sinir oldumşimdi asla çalışanlarına kadar tecrübe arayacağım.
Birinci tur gittiğim başka güzellik salonunda ki lazer ise memnuniyetim eh işte daha iyi oda IPL di ne kadar olmadığını idda etseler de yani hep aynı dümen.
Birdaha gidersem klinik vs bulacagim gerçek lazer olucak.
Benim arkadaşım düğününde toto takmıştı alıcısı var demek kiAhahaha ben de gördüm onu. Uzun süre aynı reyonda itilmiş bekledi. Acaba alan oldu mu o g.tü. kim bilir
Var öyle kurugötler demek kiBenim arkadaşım düğününde toto takmıştı alıcısı var demek ki
Kocama fotoğrafını attım bak kıymetimi bil diyeVar öyle kurugötler demek ki
Ohoo hiç anlayamam. Hep gittiğim bir hastane var. Sms atıp duruyor. Gel lazer yapalım seversin diye ona giderim çok çok diye düşünmüştüm ama. Sandığımdan daha karışıkmış
Benim arkadaşım düğününde toto takmıştı alıcısı var demek ki
Yastık gibi zaten alıp yatasım geldi BimdenVar yahu, bir kez JLoyu cekmişler konserde ışık vurunca kalçasına koydukları yastık gibin bir şey görünmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?