Estetigin cok yaygin olmasi moralimi bozuyor

Bodrum apacaip oldu, ördek dudaklı kankilerin mekanı oldu iyice bir mekana gitmiştim, bir kadın müşteri yorum yapmış, ördek dudaklı müşterilere ayrı diğer kadınlara ayrı davranıyorla yazmış

BIr de dolgu gtlü kızlar var, acaip yani kızın bedeni normal, amma gtü en az 10kg abartısız ... bir de tanga ve kalça dovmesi derken acaip görüntüler ortaya çıkıyor. Dolgu gtlüler genelde ördek dudak da oluyor zaten apacaip görüntüler

Ah cok param ve zamanim olsa neler neler yaptiracagim... Bir kere tatildeyken goz alti dolgusu ve yuzun farkli yerlerine hafif dolgu yaptirdim "tatil yaramis, cok canli duruyorsun" diye bir suru iltifat almistim. Hiccc kimse anlamadi da

Doğala yakın yaptıranları çok beğeniyorum ben. Ama kötü de olsa rahatsız olup eleştirmem onların iç dünyasını ne hissettiklerini bilemeyiz sonuçta. Mesela çirkin olduğunu düşünüp bu yüzden zorbalığa uğrayanların yaptırdığı estetik.. kiminin videosunu izlemiştim bu yüzden hep dışlanmış. Sadece güzellik algısında ibarette değil aslında. Ben önce istediğim gibi olacağından emin olsam birde azıcık param olsa tamamım asdfgh

Ayyy hiç öyle düşünmüyorum valla Allah özene bezene yaratmış bir yerimle oynatamam üst dudağım çok yoktur umrumda bile değil ruju biraz kalınca sürüyorum oluyor işte hıh

Bimde gördüm bildiğin g*t satıyorlar

Bak işte ondan gitmiyorum. Araştır dur iyi yer mi IPL değil mi öyle mi böyle mi

Şimdi şöyle ayırabilirsin gerçek lazer kliniklerde hastahaneler de yapılıyor artık tüm güzellik merkezleri IPL istisnasız yani bazı makineleri gerçek lazere benzetiyolar ama değil. Yasaklanmış güzellik merkezlerine sadece IPL kullanabilirler.
Birde IPL olmasını anlamak istiyorsan dikdörtgen başlıklı olurlar ve flash patlaması gibi ışık verirler gidince deneme atışı isteyip hemen modelin resmini çekip araştırmak lazım birde dediğim özelliklere bakmak lazım direkt ayırıyorsun zaten. Gerçek lazer de asla ışık patlamaz.
Ah ah birde stajer kızlara yaptırmıyorlar mı 2. Gittiğim lazer de yüzüm yandı 2. Seansta bıraktım sinir oldum şimdi asla çalışanlarına kadar tecrübe arayacağım.
Birinci tur gittiğim başka güzellik salonunda ki lazer ise memnuniyetim eh işte daha iyi oda IPL di ne kadar olmadığını idda etseler de yani hep aynı dümen.
Birdaha gidersem klinik vs bulacagim gerçek lazer olucak.

ben bodrumu bilmiyordum
ailem iç anadolulu
yazlığımız filan yok hiç öyle ortamım yok benim yani
babam tayinciydi ama hiç ege görmemiştim ben

ne biliyim hepsi böyle TVlerde filan gördüğümüz gibi sanıyordum

sonra epey uzun zaman geçirme fırsatı buldum bodrumda ve gerçekten öyle güzel kadın sayısının epey az olduğunu gördüm.

ya bir de konuyu şey yapmak olmasın da
bodrumda çok yüksek miktarda eskort var
o ablaların bir kısmı sürekli gelen eskort müşteri olabilir mesela, onlara gerçekten farklı davranıyorlar çünkü sürekli çok paralı değişik değişik adamlarla gelip çok güzel bahşiş bıraktırabiliyorlar mekana -bunu oranın esnafından duydum çok. çok değişik bir piyasası var bodrumun.

Ohoo hiç anlayamam. Hep gittiğim bir hastane var. Sms atıp duruyor. Gel lazer yapalım seversin diye ona giderim çok çok diye düşünmüştüm ama. Sandığımdan daha karışıkmış

Ohoo hiç anlayamam. Hep gittiğim bir hastane var. Sms atıp duruyor. Gel lazer yapalım seversin diye ona giderim çok çok diye düşünmüştüm ama. Sandığımdan daha karışıkmış

Hastahane daha iyi olur cidden gerçek lazer oluyor ama yinede marka modele bakmak lazım. Kaliteli mi falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…