Estetik faciası

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
14 ay önce burun estetiği oldum ilk acildiginda geyet guzel olan burnum suan yamuk burun deliklerim farkli burun ucum havada ve top gibi ve burun kanadim cokuk durumda ve hepsinden onemlisi nefes alamiyorum dr.gittim 15 dk.da duzelticem dedi lokal anesteziyle uyusturucakti uyusmadi ve iyikide uyusmamis cunku devlet hastanesine gittim nefes probleminden dolayi burnumda kikirdak kalmamis estetik yonunden kotu tekrar ciddi bi ameliyat gecirmem gerekiyomus ama devlet estetige karismiyor bende tekrar actirmaya korkuyorum ve burnumu bu hale getiren dr.a kesinlikle tekrar gitmekte istemiyorum ...cok uzun ve karisık oldu arkadaslar affedin benimle benzer problem yasayan arkadaslar varsa bilgi istiyorum

Cok gecmiş olsun çok üzüldüm:KK43: Ben de yarin özel bir hastanedeki bir doktora burun estetiği için görüşmeye gideceğim. Umarım benim gideceğim doktor değildir:/ Hangi doktordu söyler misiniz?Çok tedirgin oldum.

Cok gecmiş olsun çok üzüldüm:KK43: Ben de yarin özel bir hastanedeki bir doktora burun estetiği için görüşmeye gideceğim. Umarım benim gideceğim doktor değildir:/ Hangi doktordu söyler misiniz?Çok tedirgin oldum.
isim verilir mi bilmiyorum ama cok pismanim olduguma umarim sizin istediginiz gibi
olur

Çok geçmiş olsun canım. Burnunun resmini gönderebilirmisin. Benim burnum henüz 1,5 aylık ama :KK43: ileriki zamanlarda neyle karşılaşırım diye şimdiden endişe duymaya başladım...

14 ay önce burun estetiği oldum ilk acildiginda geyet guzel olan burnum suan yamuk burun deliklerim farkli burun ucum havada ve top gibi ve burun kanadim cokuk durumda ve hepsinden onemlisi nefes alamiyorum dr.gittim 15 dk.da duzelticem dedi lokal anesteziyle uyusturucakti uyusmadi ve iyikide uyusmamis cunku devlet hastanesine gittim nefes probleminden dolayi burnumda kikirdak kalmamis estetik yonunden kotu tekrar ciddi bi ameliyat gecirmem gerekiyomus ama devlet estetige karismiyor bende tekrar actirmaya korkuyorum ve burnumu bu hale getiren dr.a kesinlikle tekrar gitmekte istemiyorum ...cok uzun ve karisık oldu arkadaslar affedin benimle benzer problem yasayan arkadaslar varsa bilgi istiyorum

Benimde berbat olmustu
İnsanın burnu büyük olur kemerli olur sivri olur ama o hali bile bi bütün olarak sırıtmaz kötü estetik burnunuzu almişlar plastik bi burun koymuslar gibi sizden bağımsız duruyor
Çok geçmiş olsun umarım diledğiniz doktoru bulursunuz
Bende yeni 2.yi oldum insallah bi daha yasamayız aynı şeyleri...

Benimde berbat olmustu
İnsanın burnu büyük olur kemerli olur sivri olur ama o hali bile bi bütün olarak sırıtmaz kötü estetik burnunuzu almişlar plastik bi burun koymuslar gibi sizden bağımsız duruyor
Çok geçmiş olsun umarım diledğiniz doktoru bulursunuz
Bende yeni 2.yi oldum insallah bi daha yasamayız aynı şeyleri...
mrb.ayni dr.unuza mi oldunuz 2.ben guvenemiyorum burnumu bu hale getiren dr.a tekrar actirmayi

Yok olmadım zaten doktor Malatya’da drvlete olmuştum
Kontakta kalmadim doktorla bi de cok yoğun devlet doktoru ulasmakta cok zordu
6 yılı devirdim Doktor bile hatırlamazdi
2.ameliyatım Emel Yurdakul Sıkar Doktorumun adi konumda resimler var yeni ekledim.

Yok olmadım zaten doktor Malatya’da drvlete olmuştum
Kontakta kalmadim doktorla bi de cok yoğun devlet doktoru ulasmakta cok zordu
6 yılı devirdim Doktor bile hatırlamazdi
2.ameliyatım Emel Yurdakul Sıkar Doktorumun adi konumda resimler var yeni ekledim.
Baktim fotolariniza umarim istediginiz gibi olur ben hala ne yapicama karar veremiyorum burun deliklerim ozellikle o kadar cirkin ki uzun dar ve yamuk psikolojim berbat durumda

Benimde biri dar diğeri yamuktu aslında burunda yolunda gitmeyen bi skntı olusuyor zAmanla da deforme oluyor
Ameliyat sonrasi komplikasyonlar
İnsallah güzel olur senin için fotonu görebilir miyim

ben dün ameliyata girdim.bugün taburcu oldum.zaman zaman zonklama oluyor.ameliyattan çıktığımda şişlik morarma yoktu ama bugün morarmalar başladı.burnumdaki silikon tamponlar çok rahatsız ediyor.burnumu henüz göremedim.alçı var bandaj var.sadece alttan gördüm burun deliklerim genişti onlar ufaltılmış.geri kalanı hakkında henüz bilgim yok.salı günü tamponlar çıkarılacak.

Pisman misin diye sorarsanız pismanim.Bu kadar zor ve agrili olduğunu bilseydim inanin hic kalkismazdim.Sırf görüntü icin yaptirmak isteyen varsa bir daha düşünsün.

Pisman misin diye sorarsanız pismanim.Bu kadar zor ve agrili olduğunu bilseydim inanin hic kalkismazdim.Sırf görüntü icin yaptirmak isteyen varsa bir daha düşünsün.
Canim bende ayni seyi yasadim o zonklama yani sizlama tamponlardan dolayi oluyormus ama inan tamponlar cikar cikmaz bütün agrilarin gidecek. Ben bi kac gün dogru düzgün konusmadim bile, cok sizlamisti ama tampon cikar cikmaz o kadar rahatladim ki anlatamam. Disini sık, hepsi gecicek :) Insallah bu süreci rahatlikla atlatirsin

Çok geçmiş olsun canım. Burnunun resmini gönderebilirmisin. Benim burnum henüz 1,5 aylık ama :KK43: ileriki zamanlarda neyle karşılaşırım diye şimdiden endişe duymaya başladım...

Eklentiler

• P_20170930_222841_1_BF_p_1_1_1.webp
    P_20170930_222841_1_BF_p_1_1_1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 639
Back
X