Estetik faciası

14 ay önce burun estetiği oldum ilk acildiginda geyet guzel olan burnum suan yamuk burun deliklerim farkli burun ucum havada ve top gibi ve burun kanadim cokuk durumda ve hepsinden onemlisi nefes alamiyorum dr.gittim 15 dk.da duzelticem dedi lokal anesteziyle uyusturucakti uyusmadi ve iyikide uyusmamis cunku devlet hastanesine gittim nefes probleminden dolayi burnumda kikirdak kalmamis estetik yonunden kotu tekrar ciddi bi ameliyat gecirmem gerekiyomus ama devlet estetige karismiyor bende tekrar actirmaya korkuyorum ve burnumu bu hale getiren dr.a kesinlikle tekrar gitmekte istemiyorum ...cok uzun ve karisık oldu arkadaslar affedin benimle benzer problem yasayan arkadaslar varsa bilgi istiyorum
Isim verin ki herkes ona gore dikkat etsin estetik yapiyorum diye kasaplik yapmasin

Ilk estetik 1 yil once oldum burnumun ucu kalkikti indi ve genisledi .farkli bi dr gittim burnun dehset kim yapti falan dedi .oranti bozuklugunu soyledi duzeltelim dedi ve suan dahada berbat durumda .ama kabul etmiyor ancak bu kadar olur diye birakti beni 9.000 toplam maliyeti .keske buladmasaydim diyorum bazen
Kime olmustunuz 1 yil önce?

Lütfen isim söyleyin o doktora yaptırmayalım. Herkes burada isim veriyor. Buranın amacı dayanışma zaten. Onun için buradayız

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

kime amelliyat oldunuz

14 ay önce burun estetiği oldum ilk acildiginda geyet guzel olan burnum suan yamuk burun deliklerim farkli burun ucum havada ve top gibi ve burun kanadim cokuk durumda ve hepsinden onemlisi nefes alamiyorum dr.gittim 15 dk.da duzelticem dedi lokal anesteziyle uyusturucakti uyusmadi ve iyikide uyusmamis cunku devlet hastanesine gittim nefes probleminden dolayi burnumda kikirdak kalmamis estetik yonunden kotu tekrar ciddi bi ameliyat gecirmem gerekiyomus ama devlet estetige karismiyor bende tekrar actirmaya korkuyorum ve burnumu bu hale getiren dr.a kesinlikle tekrar gitmekte istemiyorum ...cok uzun ve karisık oldu arkadaslar affedin benimle benzer problem yasayan arkadaslar varsa bilgi istiyorum
rica edersem doktoru özelden yazarmısınız

ameliyattan once psikolojimi duzeltmem lazim saglikli karar veremiyorum belki kendi dr.uma yaptirmam daha saglikli cunku icini o biliyor neler yaptigini kusurlar nerde nasil korktugum icin karar veremiyorum arkadaslar benimle ayni problemi yasayip ikinciye kendi dr.una ameliyat olup iyi sonuc alan kimse yok mu
Aynı doktora yaptırmayın bence. Ne yaptığını bilen bir doktora benzemiyor.

cok üzüldüm ne yazıkkı başarısız bir ameliyat olmuş ,kaçıncı ay ? Bende be yazıkkı 4 kez amelıyat oldum benımde burnum da çökmeler oldu be kaburga kıkırdagi ile düzeldi çok memnunum suan. Şükürler olsun 4. Ve son ,bu hastalık gıbı bulaşmayın ,çok mutsuz degılsenz.

cok üzüldüm ne yazıkkı başarısız bir ameliyat olmuş ,kaçıncı ay ? Bende be yazıkkı 4 kez amelıyat oldum benımde burnum da çökmeler oldu be kaburga kıkırdagi ile düzeldi çok memnunum suan. Şükürler olsun 4. Ve son ,bu hastalık gıbı bulaşmayın ,çok mutsuz degılsenz.

Aynı doktora yaptırmayın bence. Ne yaptığını bilen bir doktora benzemiyor.

Bütün doktorlarmi öyle??? Benim kas aram genis birde burun yaninda iz var baska doktorlar beni ilk doktora yönlendiriyorlar !???

Bütün doktorlarmi öyle??? Benim kas aram genis birde burun yaninda iz var baska doktorlar beni ilk doktora yönlendiriyorlar !???
Ama sizin doktorunuz baştan ikinci ameliyat gerektiğini söylemiş. Bir planı var demek ki.
Yalnız başka hiçbir doktordan böyle bir şey duymadım, niye tek ameliyatta düzeltemiyor ki?

Merhaba revizyon oldunuzmu

Bende emel hanimi dusunuyorum instgramdn takip ediyorum memnunmusun ikinci amelyatindan benimde ikinci olack

Bende emel hanımi düşünüyorum
Sizin tam olarak ne şikayetleriniz var benim 4 buçuk aylık kalkık kavisli basık kısa burun

Emel hanım başarılı geldi bana da sanki bu iş için yaratılmış gibi ilk ameliyat olacağım zaman salak gibi 4 bine uygun fiyata buldum diye sevinmiştim başka doktora oldum

Halbuki emel hanimda çok uygundu ama ben mal gibi atladim 4 bine

Emel hanım revizyonu çok çok uygun fiyata yapiyor Muş

Back
X