Estetik faciası

Zaman gectikce deforme mi oluyor birde?Ya yoksa bir defayla kalmiyor mu?Korktum simdi.Surekli yamulacak ve biz surekli ameliyata girmek zorunda mi kalacagiz yoksa
Yok hayir canim endiselenme, doktorun isini iyi yaptiysa ikinci bir ameliyata gerek olmayacaktir. Icini rahat tut :)

2.ayda sekli oturmaya baslamisti 6.ayda yamukluk kusurlar belirginlesmeye baslasi suan goruntu bu

ameliyattan once psikolojimi duzeltmem lazim saglikli karar veremiyorum belki kendi dr.uma yaptirmam daha saglikli cunku icini o biliyor neler yaptigini kusurlar nerde nasil korktugum icin karar veremiyorum arkadaslar benimle ayni problemi yasayip ikinciye kendi dr.una ameliyat olup iyi sonuc alan kimse yok mu

Çok geçmiş olsun duruben :KK43: Umarım çok iyi bir doktorla karşılaşırsın ve başta nefes alma problemin olmak üzere herşey çözülür. Doktorun kimdi? Doktorlar hastaların bilgilerini paylaşamaz ama hasta doktorunu söyleyebilir.
tesekkur ederim ama dr.umun adini vermem uygun olmaz sanirim cunku cok memnun olan hastalarda var benim sanssizligim mi burnumun yapisindan mi bu hale geldi bilmiyorum sadece suan cok mutsuzum umarim ilerde guzel haberler yazarim burada

Zaman gectikce deforme mi oluyor birde?Ya yoksa bir defayla kalmiyor mu?Korktum simdi.Surekli yamulacak ve biz surekli ameliyata girmek zorunda mi kalacagiz yoksa

Benim eski burnumda bi elime mercimek tanesi geliyordu bSta sonra ters ısıkta bakınca burun direği dümdüz değil kucuk bı sivilce gibiydi 7 senede bu baya yamuldu
Allah korusun benım basıma gelmişti kimseye gelmesin
Basarısız olacak değil her ameliyat.

Tamponlari yarin cikaracakti.Ama Ahmet beye mesaj attim ve tamponlar beni mahfetti bugün alsaniz olur mu dedim sagolsun bugün cikardi tamponlari. Alçım cok gevşemişti alcimi da yeniledi. Persembe alciyi cikaracak.Burnumu gormek istedim hayir bugün göremezsin perşembe büyük gün diye takildi :)) perşembeyi bekliyorum simdide.Tamponlar cikinca nasil rahatladim anlatamam.Ama henüz burnumu göremedim

Tamponlari yarin cikaracakti.Ama Ahmet beye mesaj attim ve tamponlar beni mahfetti bugün alsaniz olur mu dedim sagolsun bugün cikardi tamponlari. Alçım cok gevşemişti alcimi da yeniledi. Persembe alciyi cikaracak.Burnumu gormek istedim hayir bugün göremezsin perşembe büyük gün diye takildi :)) perşembeyi bekliyorum simdide.Tamponlar cikinca nasil rahatladim anlatamam.Ama henüz burnumu göremedim

Gözün aydın ilk güzel mışıl mışıl uyumussundur :))

:KK49:
Yok daha bikac saat oldu tamponlar çıkalı. Kismetse bu gece uyuyacagim misil misil :))
Hayat nefes almakmiş ben öğrendım
Kaybettikce anlasılıyor insaniz işte
Şükürler olsun bugünümüze nefes alabilmek ne büyük lütufmuş
Gece kalkıp ağlıyordum artık sinir basıyordu uyuyamadiğimda
Horul horul horla bugün

Yarin gidecektim alciyi çıkaracaktı. Sabaha karsi otururken alçı kucagima düştü. Burnum düştü sandim bi an Şimdi gidiyorum sanirim bant falan yapistirir

Ben de benzer problemler yaşadım. Ben ameliyat olalı yıllar oldu fakat burnum tam bir felaket. Başarılı bir estetiğin kıstası yeni tanıştığın insanların burnunun estetik olduğunu anlamamasıymış. Benim yeni tanıştığım herkes hemen anlıyor ve soruyor bana burnun estetik mi diye. Düşündükçe çok üzülüyorum kahroluyorum ama yapacak bir şey yok :KK43: Bir de bu rezil burunla yıllardır dolaştım.

Ben de benzer problemler yaşadım. Ben ameliyat olalı yıllar oldu fakat burnum tam bir felaket. Başarılı bir estetiğin kıstası yeni tanıştığın insanların burnunun estetik olduğunu anlamamasıymış. Benim yeni tanıştığım herkes hemen anlıyor ve soruyor bana burnun estetik mi diye. Düşündükçe çok üzülüyorum kahroluyorum ama yapacak bir şey yok :KK43: Bir de bu rezil burunla yıllardır dolaştım.
Felaket derken?Estetik oldugu anlasildigi için mi?Siz kime ameliyat olmuştunuz?Ahmet bey yüze göre doğal estetik yapiyor.Sanirim o degildir dimi?

ameliyattan once psikolojimi duzeltmem lazim saglikli karar veremiyorum belki kendi dr.uma yaptirmam daha saglikli cunku icini o biliyor neler yaptigini kusurlar nerde nasil korktugum icin karar veremiyorum arkadaslar benimle ayni problemi yasayip ikinciye kendi dr.una ameliyat olup iyi sonuc alan kimse yok mu
sakına kendi doktoruna yaptırma nasıl o hale getirmiş zorlasan o kadar deforme olmaz bir burun alınma ama çok acemice yapılmış.para verseler üstüne yine de o doktora güvenme kimse o .

Kötü ameliyat yapıp hayat karartan doktorlar varsa sadece para iadesi almayın internette teşhir edin.
Aynen.
sakına kendi doktoruna yaptırma nasıl o hale getirmiş zorlasan o kadar deforme olmaz bir burun alınma ama çok acemice yapılmış.para verseler üstüne yine de o doktora güvenme kimse o .
Gördünüz mü burnunu bayanin?o kadar kötü mü?

Ilk estetik 1 yil once oldum burnumun ucu kalkikti indi ve genisledi .farkli bi dr gittim burnun dehset kim yapti falan dedi .oranti bozuklugunu soyledi duzeltelim dedi ve suan dahada berbat durumda .ama kabul etmiyor ancak bu kadar olur diye birakti beni 9.000 toplam maliyeti .keske buladmasaydim diyorum bazen

Back
X