Estetik faciası

Bende emel hanımi düşünüyorum
Sizin tam olarak ne şikayetleriniz var benim 4 buçuk aylık kalkık kavisli basık kısa burun

Emel hanım başarılı geldi bana da sanki bu iş için yaratılmış gibi ilk ameliyat olacağım zaman salak gibi 4 bine uygun fiyata buldum diye sevinmiştim başka doktora oldum

Halbuki emel hanimda çok uygundu ama ben mal gibi atladim 4 bine

Emel hanım revizyonu çok çok uygun fiyata yapiyor Muş
Ben de ilk ameliyatimi dort bine oldum kime oldugumu yazdim ozelden canim benim tek tarafim cokuk yamuk duruyor burnum hemen hemen ayni sikayetlerimiz sanirim

Bende emel hanimi dusunuyorum instgramdn takip ediyorum memnunmusun ikinci amelyatindan benimde ikinci olack
Çok memnunum ne ist
Bende emel hanimi dusunuyorum instgramdn takip ediyorum memnunmusun ikinci amelyatindan benimde ikinci olack
merhaba
mutlu olmaz olur muyum rüyalarıma giren yamuk burnum nasıl düzeldi diye düşünüyorum ;)

Ameliyat düşünen arkadaşlar en önemli mesele doktorunuza ne istediğiniz ne istemediğinizi söylemeniz ,olabilecek ve olamayacakları belirlemek ,çok kalkık isteyip burun deliğim görünmesin demek olmuyor

Zaten her istediğinizi yaparım diyen biri (ama burnunuz zaten kısayken hele )ise kaçın kendi bildiğini yapacaktır sizin değil.
enine boyuna konuşmalı endişelerinizi korkularınızı da rahatlıkla anlatabilmelisiniz Sonrası pişmanlık olabilir

Tabi bu konuşmaları yapacağınız doktorun da sizi anlayabilecek biri mi yoksa samimiyetsiz mi ? frekans samimiyet çookk çokkk önemli

Doktorunuzla iyi bi sinerji tutturduysanız ve yapacağına inandıysanız artık dilediğiniz mutlu sona ermiş oluyorsunuz . Emel Yurdakul Sıkar'a oldum ve ben sayesinde bu süreci çok şükür bitirdim
Ameliyat düşünen arkadaşların son ameliyatı olmasını ve mutlu olmasını gönülden isterim.

Çok memnunum ne ist

merhaba
mutlu olmaz olur muyum rüyalarıma giren yamuk burnum nasıl düzeldi diye düşünüyorum :KK66:

Ameliyat düşünen arkadaşlar en önemli mesele doktorunuza ne istediğiniz ne istemediğinizi söylemeniz ,olabilecek ve olamayacakları belirlemek ,çok kalkık isteyip burun deliğim görünmesin demek olmuyor

Zaten her istediğinizi yaparım diyen biri (ama burnunuz zaten kısayken hele )ise kaçın kendi bildiğini yapacaktır sizin değil.
enine boyuna konuşmalı endişelerinizi korkularınızı da rahatlıkla anlatabilmelisiniz Sonrası pişmanlık olabilir

Tabi bu konuşmaları yapacağınız doktorun da sizi anlayabilecek biri mi yoksa samimiyetsiz mi ? frekans samimiyet çookk çokkk önemli

Doktorunuzla iyi bi sinerji tutturduysanız ve yapacağına inandıysanız artık dilediğiniz mutlu sona ermiş oluyorsunuz . Emel Yurdakul Sıkar'a oldum ve ben sayesinde bu süreci çok şükür bitirdim
Ameliyat düşünen arkadaşların son ameliyatı olmasını ve mutlu olmasını gönülden isterim.
Tesekkur ederim ne guzel uzun uzun anlatmissin benimde ilk amelyatim basarisiz vekac doktorla yazistiysam konustuysam benim ameliyat oldugum kadar samimiyetsiz degil hicbiri bitanesi bana denk geldi heralde annem daha ilk goruste o doktora olma dediyse de dinlemedim annemi ama annemin dedigine geldim kontrollerimde yuzume dahi bakmadi sorunlarimi anlatincada eline ayna alip inceleme oldu iki kez kontrole gittim daha da gitmem artik suan sadece doktorlari arastirip bilgi sahibi olmak istiyorum emel hanim o samimi halini fotograflarda bile yansitiyor sizede cok gecmisler olsun sıkıntı cekmissiniz ama sonunda feraha ermissinz tesekkurler

Tesekkur ederim ne guzel uzun uzun anlatmissin benimde ilk amelyatim basarisiz vekac doktorla yazistiysam konustuysam benim ameliyat oldugum kadar samimiyetsiz degil hicbiri bitanesi bana denk geldi heralde annem daha ilk goruste o doktora olma dediyse de dinlemedim annemi ama annemin dedigine geldim kontrollerimde yuzume dahi bakmadi sorunlarimi anlatincada eline ayna alip inceleme oldu iki kez kontrole gittim daha da gitmem artik suan sadece doktorlari arastirip bilgi sahibi olmak istiyorum emel hanim o samimi halini fotograflarda bile yansitiyor sizede cok gecmisler olsun sıkıntı cekmissiniz ama sonunda feraha ermissinz tesekkurler

Benim de annemle gittiğim baya popüler bi doktor var ,görüşme snrası bi hafta kendime gelemedim sanki burnumu elime alıp gitmiştim de bunu bi o yaparmış gibi konuştu
" ama çok da bi şey bekleme "dedi
gün aldık ...en yakın güne verdi
uyuymadım dayanamadım .yazdım dedim hiç güven vermiyorsunuz olmak istemiyorum

annelere malum olur annemde dedi bu ne biçim doktor
olsun oluyo toyluğumuzu bilgisizliğimize iyi niyetimize aldanıyoruz
geçecek seninde inşşş o gün bitince beni de etiketle
teşekkür ederim

Benim de annemle gittiğim baya popüler bi doktor var ,görüşme snrası bi hafta kendime gelemedim sanki burnumu elime alıp gitmiştim de bunu bi o yaparmış gibi konuştu
" ama çok da bi şey bekleme "dedi
gün aldık ...en yakın güne verdi
uyuymadım dayanamadım .yazdım dedim hiç güven vermiyorsunuz olmak istemiyorum

annelere malum olur annemde dedi bu ne biçim doktor
olsun oluyo toyluğumuzu bilgisizliğimize iyi niyetimize aldanıyoruz
geçecek seninde inşşş o gün bitince beni de etiketle
teşekkür ederim
Tabiki etiketlerim bikac hafta sonra istanbula yolum dusecek suan ameliyat olamasam da en azindan bi muayene olmak istiyorum kendisine icim rahatlasin cok tesekkur ediyorum sana ayrica fotograflarina baktim burnun cok guzel olmus sende fistiksin masallah canim :KK36:

14 ay önce burun estetiği oldum ilk acildiginda geyet guzel olan burnum suan yamuk burun deliklerim farkli burun ucum havada ve top gibi ve burun kanadim cokuk durumda ve hepsinden onemlisi nefes alamiyorum dr.gittim 15 dk.da duzelticem dedi lokal anesteziyle uyusturucakti uyusmadi ve iyikide uyusmamis cunku devlet hastanesine gittim nefes probleminden dolayi burnumda kikirdak kalmamis estetik yonunden kotu tekrar ciddi bi ameliyat gecirmem gerekiyomus ama devlet estetige karismiyor bende tekrar actirmaya korkuyorum ve burnumu bu hale getiren dr.a kesinlikle tekrar gitmekte istemiyorum ...cok uzun ve karisık oldu arkadaslar affedin benimle benzer problem yasayan arkadaslar varsa bilgi istiyorum

kime ameliyat oldunuz?

Back
X